Jump to content

Recommended Posts

87E0aRkm3s7FySbp5tmKqwpjeBZ.jpg

Off Topic

Kill-It-Poster2.jpgKill-It-Poster3.jpg

Kill It (킬잇)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Blue Eyes

Период на излъчване: 23 март 2019 – 12 май 2019

Време на излъчване: Събота - Неделя 22:20

Жанр: Екшън, Трилър, Мистерия, Криминален

Канал: OCN

Епизоди: 16

Режисьор: Nam Sung Woo (100 Days My Prince)

Сценаристи: Son Hyun Soo, Choi Myung Jin

Субтитри: Английски

Участват:

Chang Ki Yong като Kim Shi Hoon

Nana (After School) като Do Hyun Jin

Резюме: Ким Ши Хун (Chang Ki Yong) е елитен убиец. Той убива целите си и изчезва. Никой не знае нито възрастта му, нито името му. Наемат го хора, банди и организации от цял свят. Но дълбоко в себе си той иска да получава обич от хората. Сега той трябва да убие, за да открие семейството си. В същото време До Хьон Джин (Nana) завършва полицейската академия с отличие. Тя е арогантна и хладнокръвна, но симпатизира на хората в несгода. Сега тя си поставя за главна цел да хване Ким Ши Хун, за да разкрие мистерията, свързана със смъртта на нейния любим…

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Свали с английски субтитри :click: 

Онлайн с английски субтитри :click:

Свали с руско озвучаване :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

• Like 4
  • Thanks 2
  • Upvote 1

В koreandrama датата на излъчване е 16-ти март, а в mydramalist и в hancinema - 23-ти. Тъй като никъде не намирам да е качен 1-ви епизод, предполагам, че втората дата е вярната.

Двете (!) сценаристки не са писали нищо друго досега! Единият (всъщност е жена) от режисьорите не е снимал нищо досега, а другият режисьор е бил в снимачния екип на 100 Days My Prince 

И толкова. Като видях и трейлърите-въздух под налягане. И наистина започва на 23.

Понякога това, че нищо не са писали досега, може даже да е плюс. Знае ли човек, може да се окажат необработени диаманти. :lol: С главния всичко е наред. Главната е тази, която леко ме притеснява. Сякаш повече й подхожда модният подиум, отколкото ролята на хладнокръвна полицайка. Жалко, че за ролята не са избрали някоя по-утвърдена актриса. Все пак ще му дам шанс, историята ми изглежда интересна.

• Upvote 2

А на мен ми хареса. Даже съм приятно изненадана, че е заснет така добре. Има мистерия, добри екшън сцени, добра музика. Jang Ki Yong е много подходящ избор за ролята на наемен убиец. Няма мило и невинно лице, и без да преиграва, излъчва заплаха. Дори главната не играе никак зле (макар още да мисля, че някоя актриса с повече опит щеше да е по-подходяща). С интерес чакам да видя как ще се развие действието по-нататък.

• Like 3
  • Upvote 3

Главният актьор много ме радва и добре играе, главната не ме впечатлява много много. Леко филмче, сюжета не е толкова впечатляващ, но се гледа. Общо взето: приятно за гледане.

• Like 1
  • Upvote 1

Този сериал му гледах трилъра и клипчета.Едва вчера забелязах ,че е преведен ,като търсих съвсем друго нещо. Аз го чаках само заради главния актьор много му отива да е наемен убиец.:D

64253510.jpg

• Like 2
  • Upvote 1

Започнах да го гледам от скука, ама не ми мина. Девойчето изобщо не играе, само се върти насам натам в кадър, а момчето може и да може, но засега няма какво толкова да покаже. Нивото на OCN много падна.

• Upvote 1