Jump to content

Kyo kara Ore wa!! (2018)


Recommended Posts

5wcD8aH1DeLSzsQGs1oyU436yn9.jpg

 

Kyo kara Ore wa!! (今日から俺は!!)

Страна: Япония

Също така известен като: From Today, It's My Turn!!

По мангата на: Hiroyuki Nishimori - "Kyo kara Ore wa!!"

Период на излъчване: 2018Октомври14 до 2018 – Декември – 16

Време на излъчване: Неделя - 22:30

Формат: Renzoku      

Жанр: Екшън, Комедия, Училищен Живот, Manga

Канал: NTV

Епизоди: 10

Режисьор: Yuichi Fukuda

Субтитри: Английски

 

Участват:

Kaku Kento като Mitsuhashi Takashi

Ito Kentaro като Ito Shinji

Seino Nana като Akasaka Michiko

Hashimoto Kanna като Hayakawa Kyoko (Kyou-chan)

Taiga като Imai Katsutoshi

Yamoto Yuma като Tanigawa Yasuo

Wakatsuki Yumi като Kawasaki Akemi

Masaki Reiya като Sagawa Naoya

Suzuki Nobuyuki като Katagiri Satoshi

Isomura Hayato като Sagara Takeshi

Jiro като Sakamoto Sensei

Hasegawa Shinobu като Sorimachi Sensei

Izuka Kenta като Mizutani Sensei

Aihara Mika като Yamaguchi Sensei

Muro Tsuyoshi като Mukunoki Sensei

Sena Jun като Mitsuhashi Manami

Sato Jiro като Akasaka Tetsuo

Yoshida Kotaro като Mitsuhashi Ichiro

 

Резюме: Две момчета, Мицухаши Такаши и Ито Шинджи се сблъскват пред фризьорски салон. Оказва се, че и двамата ще посещават ново училище и са решили да използват възможността, за да се преоткрият. Повече няма да са обикновени гимназисти, а ще се превърнат в най-големите хулигани, които Япония познава…

 

Награди: Best Drama: Kyou kara ore wa!! (NTV).

Best Newcomer: Isomura Hayato -  Kyou kara ore wa!! (NTV).

 

Линк към анимето :click:

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

                         

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поразително добре се е получило. Успели са да вдъхнат живот на рисуваните герои по удивителен начин. Знаех, че Кенто е талант, но в този случай направо разбива всичко наоколо. Физиономии, стойки, реплики - феноменална игра. Дори тезе дни е взел награда за главна мъжка роля. Разбирам защо. Заслужено е.

Другите бонуси на поредицата са много добре стикованият каст и заснемане. Тук всеки участник е отличен артист (Муро Цуйоши и Джиро Сато винаги вървят в комплект при Фукуда, обаче Тайга, Рейя Масаки, както и момичетата, се справят удивително добре), а като добавим гостите, които започнаха да валят още в първа серия, дорамата е уникат от породата на някои по-стари творби на Фукуда като Aoi honoo, например.

Музиката също е супер. Искам да видя двамата главни в дует.

Гледах само 2 серии, но изглежда изненадите тепърва предстоят. Доколкото разбрах, всички фенове са очаквали гостуването на Кенто Ямазаки, но той се появява чак в последната серия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, не мога! След още два епизода падания и ставания от смях, трябва да се разпиша. 3-та серия с мини-гостуване на Юя Ягира обра овациите и буквално ме върна към ролята му в Аои хоноо. Феновете много ще се радват. Прави впечатление, че май пародират известни неща и герои, но не успявам всичко да разпозная. Например героя на Джиро Сато, който винаги прави странни образи или този на Муро Цуйоши. Сигурна съм, че зад тях се крият много други персонажи. Включването на тежката артилерия от страна на Нобу Сузуки и Хаято Исомура е супер убедително. Хаято не го гледах като райдър, но тук е много стабилен. Въобще, всички се справят с ролите отлично, включително момичетата. 

Искам началната песен. Толкова е зарибяваща!

Бързам, че следващата серия идва още един любимец. Хах!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съвсем се пристрастих към дорамата. Няма такива образи. Ето оупънингът - Kyoko no kunshou

Еп. 5 дойде не с 1, а цели трима гости. Очаквах да видя Томоя (който тук изглеждаше като "невинно" детенце, за разлика от ролята, която в момента прави в дорамата с Кьоко Фукада -  страхотен е в преобразяванията!), а в действието се включиха още Джуния Икеда и Хирано Кинари (с него амюзчетата в каста станаха три). 

 Еп. 6 буквално ни заля с голяма порция Такаюки Ямада. Майтап. Ямада беше невзрачен. Едва го познах. Хаха!  В 8-ма серия гости бяха Минами Хамабе и Кента Суга.

Много луда дорама. Абсурдна, но забавна и направена по всички правила на добрата японска комедия, в уникален ретро стил.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как се чувства дете, след като любимото му детско филмче е свършило? Иска ощееее!

Какво ще гледам сега?! 

Последнити 2 серии дойдоха с много гости  (9 - Хирофуми Арай и Такуджи Кавакубо). Накрая видяхме и повече от Широта, както и миниатюрната поява на Кенто. Очаквах повече от него, а му направиха само фенсървиз. Хаха!

Големи врътки, много забавни ситуации. Всеки пердонаж остана уникален и интересен до финала. Между тупаниците, показани много яко на екрана, успяха да прокарат идеи за приятелството, верността, честността. Главният беше странно птица. Все още не съм сигурна, че вникнах дълбоко в мисленето му, но ми се струва, че зад непринудения му дух се криеше стратегическа мисъл. Голяма част от опонентите му бяха по-силни от него и ако не беше използвал хитрост, нямаше да спечели.

Този Фукада е голяма работа. Изглежда всички готини артисти искат да работят с него, понеже е страшно интересно и весело. Гледах мейкинг на финалните заснемания. На актьорите им се плачеше, че снимките свършват.

Това е дорамата на изминалия сезон.  Дадоха й награда за най-добър сериал. Гледам, че други отличия са връчили главния приз на Чюгакусей никки, но с подобен конкурент никкито ни може дя се сравнява. Слаба работа беше. Трябва да видя и дорамата с Масаки Оказа, посветена на ракуго, която също имаше добри отзиви, но тя не е дори качена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е толкова нелепо, че чак кефи! Почнах да го гледам с презумпцията за дроп, но май ще ги изкарам всичките серии. Честно да ти кажа се учудих отначало какво толкова му харесваш тъй като съм свикнал да те виждам при по сериозни заглавия(изключвайки токусацутата :) ), а при сблъсъка ми с тези образи всичко беше прекалено абсурдно..като почнем от русата перука на Кенто най вече(наистина се чудя дали не трябваше да го изрусят като хората вместо това водорасло на главата), но при положение, че съм изгледал не малко аниме комедии успях да преглътна тези неща. :) Двамата са наистина добро комби и засега ми е интересно да видя как ще се развият нещата и ще напиша по подробно впечатление като го изгледам.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда изгледах си го! Приятна, разтоварваща комедийка с доста пародийни елементи. На моменти имах чувството, че не гледам реални актьори, а аниме герои. Особено моментите м/у Ито и Кьоко-чан бяха като предствителна извадка от ромкомовете. За такива заглавия просто трябва да хлопнеш кепенците на логическите центрове на мозъка и да не търсиш някакъв по дълбок смисъл. Хуморът тук ми допадна като доста се забавлявах със случките не само между главните герои ами и поддържащите роли...учителите, родителите и някои от учениците допринесоха за цялостната атмосфера на тази поредица. Интересното беше, че за битките ставащи тук е положено доста старание за да изглеждат ако не зрелищно то поне прилично с наличието на стоп кадри и дори спец ефекти при самите удари. За актьорите мога да кажа само положителни неща предвид зададеният сюжет и наличните средства. Досега мисля...хм не сигурен съм, че ги гледам за пръв път и ще ми е интересно да ги видя отново било то в подобна комедия или защо не в по сериозна дорама.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вълнуваща дорама за последното нинджа семейство събира на едно място феноменален каст! Йоске Егучи и Тае Кимура в ролите на родители, а Кенто Каку, Кенго Кора и откритието на Наоми Кавасе Макита Аджу  ще играят техни наследници.
Абстрахирам се от участието на Нетфликс в проекта и се надявам на реалистичен поглед върху историята!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няколко месеца чакаме инфо за новата дорама с участието на Кенто Каку. Оказва се, че Нетфликс стои зад нея. Дано не я съсипят, понеже става дума за автентични нинджи! "Shinobi no ie" тръгва на 15 февруари. Кастът е великолепен: Кенто Каку, Йосуке Егучи, Тае Кимура, Кенго Кора, Макита Аджу, Пиер Таки и др.

420478365_355902383816627_22949336791106

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...