Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Confession /자백/

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Confess, Jabaek

Дата на премиерата: 23 март 2019

Време на излъчване: събота и неделя от 21 часа /корейско време/

Жанр: криминален, адвокатски

Епизоди: 16 по 70 мин.

Канал: tvN

Режисьор: Ким Чол Гю

Сценарист: Им Хи Чол

Субтитри: Английски

 

Участват:

Lee Junho (2PM) като Choi Do Hyun

Shin Hyun Bin като Ha Yoo Ri

Yoo Jae Myung като Ki Choon Ho

Nam Ki Ae като Madame Jin

Yoon Gyung Ho като Heo Jae Man

Ryoo Kyung Soo като Han Jong Koo

Lee Ki Hyuk като Lee Hyun Joon

Song Young Chang като CEO Oh

Yu Seong Ju като law firm head

Jung Hee Tae като Team Leader Seo

Jang Jae Ho като Detective Lee

Kim Young Hoon като Park Shi Kang

Tae In Ho

Jun Suk Ho

и други

 

Резюме: Това е драма за хора, които търсят истината, и за принципите на закона, който гласи, че едно лице не може да се обвинява два пъти за едно и също престъпление.

Джуно играе ролята на Че До Хьон - млад мъж, преживял тежко детство, прекарал по-голямата част от детските си дни в болница поради сърдечно заболяване. Той получава шанс за нов живот благодарение на сърдечна трансплантация. Въпреки това е изправен пред нова криза, когато баща му е обвинен, осъден за убийство и получава смъртно наказание. За да докаже невинността на баща си, До Хьон решава да стане адвокат.

Една драма за човек, който показва твърдост на характера и сила на ума въпреки крехкото си физическо здраве.

:essub:

 

Свали с български субтитри: :click: :click:

Онлайн с български субтитри: :click:

Свали с български и английски субтитри: :click:

Свали с нглийски субтитри: :click:

                            Онлайн с английски субтитри: :click:                         

Онлайн с руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започна и е доста интересна кримка. Поне за момента с изгледан първи епизод. Сега, фен съм на Джуно и съм пристрастна, и все пак уверена, че ще се справи с ролята успешно... но мисля, че ако добре са завъртели криминалния сюжет ще е доста интересно за гледане дори без моите пристрастия.:D.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Охооо, добре го завъртат за момента(3 еп.), 

Off Topic

втората убита не е непозната за нашето момче, присаденото му сърце май има нещо общо с катастрофата от кошмарите му и все пак всичко се върти около присъдата на баща му и онази корпорация, на която не и помня името.

Кримка та дрънка, ако задържат в този дух, ще бъде страхотно!

Off Topic

Е, малко са ми дразнители политическите интриги,ама да видим!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледате ли сериала, хора? Как ви се струва? Развивате ли си някакви теории кой каква роля (може би) има в случаите?
Аз си имам вече някаква хипотеза, която няма все още да споделя, ама едно нещо ме мъчи.
Сега, да не чуе @helyg, ама...
 

Off Topic

ако може таткото на нашичкия адвокат да не е света вода ненапита, да не измислят някакъв хепи енд за замазване на очите, а да е нещо реалистично. Дет' се вика - драма велика.

 

Споделете идеи, ако имате, теории, мнения. Приема се и снимков материал, макар че по този сериал е силно ограничен. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, аз вече изказах някои предположения. Ама за момента изчаквам да ми се посъбере някой и друг епизод, който да не е с автоматичен превод, че да е по-разбираемо.

Off Topic

таткото според мен е поел вината за да му осигури на нашия трансплантацията(така де, на света вода ненапита ми изглежда да го правят). аз се чудя секретарката му каква е: майка на собственика на сърцето?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам с огромен интерес  драмата. Даже и в оригинал от нетърпение да разбера какво ще се случи. Хипотези бол в главата ми след всеки епизод. Разказаха ми играта с епизодите от миналата седмица.:D  А Джуно? Ах този Джуно!:wub: Как само играе това момче отново. Съвсем различен образ от всички изиграни от него досега. Много добре се справя момчето, чак ми иде да повярвам, че е адвокат. От мен едно огромно благодаря на екипа, който работи по превода на сериала. :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почнах го и аз, и явно това ще е завръщането ми към корейското след много дългата пауза. Както казах, беше ми нужно да презаредя и почина от драмите, след стотния изгледан азиатски сериал, понеже бях загубила интереса си, но пък паузата имаше резултат и сега ми е отново интересно. Поне три източни сериала следя едновременно - пак са тайско, китайско и корейско, типично за мен. Почивката от гледането си свърши работата. А този сериал направо ме закова пред монитора. Добре е измислен, сюжета е интересен и заплетен /въпреки някои предвидими неща, преобладават интересните/, режисурата е динамична, а Джуно отново показва класа в играта. Помощничката на адвоката с многото дипломи ме съмнява, но ще си трая и ще чакам да разкрият коя е и какво цели. Жалко, че адвокатчето не отвори сивито й /или поне така ми се стори/. Според мен тя е свързана с операцията на главния. Също така мисля, че бащата е поел вината пак за да осигури въпросната операция. Разбира се това са само мои лични разсъждения на глас. А това за стената и майката беше страшно предвидимо и изключително ползвано във филмите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слред изгледани 5 серии вече ми стана ясно какво се е случило в миналото /тоест предполагам/. Направили са сериала твърде логичен и човек се досеща. Предполагам, че

Off Topic

бащата на главния не е убиец, но е поел вината и е признал, за да бъде осигурено лечение на сина му, тоест сключил е сделка. Съответно някой е "видял сметката" и на бащата на журналистката, за да не получи той сърцето. Почти съм сигурна, че новата секретарка или офис помощничка ще се окаже майка на дарилия сърцето /сподели, че имала син/.

Просто нещата са прекалено логически навързани и човек се досеща след няколко натрупани серии. А това, че има и допълнителни криминални случаи в настоящето ми приковава вниманието. Джуно играе страхотно, голям талант се оказа това хлапе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@aria , добре завърнала се при нас. Мисля, че си уцелила и точния сериал за завръщане. Права си, че е логичен сериалът, следва си своята логика, но пък във всяка серия има по нещо, което да те изненада. За мен е страхотна кримка. След 8 епизод вече тотално се шашнах кой се оказа убиецът на момичетата и на някои от другите герои. Не бях поглеждала към него като на заподозрян.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече сме към средата и на мен ми е ясно, че нищо не ми е ясно. :D

Е, има време да се изясни (или омаже съвсем), ще почакаме и ще видим. 

Аз обаче искам да изкажа адмирации към двама от актьорите - детектив Ки и убиецът Хан Джонг Гу. Сега, колкото и ролята на втория (RYU GYEONG SU) да е гадна, няма как да не кажа, че актьорът много ми харесва. Млад актьор, когото се надявам да виждаме в повече и успешни роли.

А детектив Ки (Yoo Jae-Myung)... Точно така си представям полицаят-ветеран -претръпнал, дори циничен, видял неща, дето не ни се иска да ги има. Прегледах му филмографията и разбирам, че е участвал в много гледани от мен сериали, основно като поддържаща роля, а даже не съм го забелязала. Отдавам го на актьорските му качества и умение за превъплъщение. Харесва ми как играе, напълно му вярвам, че е полицай. 

Другите също са добри... Хм, с изключение на "Прокуратурата". Не ми харесват и туй то. И като герои, и като изпълнение. Ще видим натам как ще са, макар да ме съмняват. 

Та така засега, очакваме развитие по случаите и си гадаем. ;)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 22.04.2019 г. at 1:19, rondine написа:

Аз така, да намина и да пусна новия саундтрак на "Confession"  

        

 

Аууу страхотен саундтрак, а дори и не гледам сериала. Чакам търпеливо всички преведени епизоди, за да го изгледам на един дъх и колкото повече чета коментари, толкова повече нямам търпение :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не могога да повярвам как това усмихнато и весело момче, се въплъщава в този сериозен и угрижен адвокат. Наистина има уникален актьорски талант. Досега гледах в ютуб калко е весел и жизнерадостен, закачлив и провокативен, а сериала ми е много интересен и младежа добре си играе ролята, напълно му повярвах, че е сериозен, скучен и прагматичен адвокат.

Все едно има двама Джино.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още малко до края на сериала. Всъщност, ако не бъркам, днес в Корея се излъчва последният епизод. Ние сме малко по-назад, но все така се радваме на адв. Че и компания.
Обаче сега искам да кажа добри думи за играта на актьора Kim Young Hoon,  който играе в ролята на един от лошите - политика Пак Ши Ганг, и се справя повече от отличноМогат да сложат снимката му в учебниците при дефиницията за "корумпиран политик".
Браво на режисьора, който го е избрал, браво и на актьора за превъплъщението му!
Въобще "втората линия" в корейските сериали,  както аз им казвам, по нищо не отстъпва на главните, като и тук не е изключение.
 

fc6e881b118f85b4.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...