Jump to content

Devil Beside You (2005)


Recommended Posts

Защо, нали ти си последната инстанция? Знам, че всички сме затрупани от проекти и си е чисто геройство приключването на даден проект... така че, кураж, още малко остава, а после :beer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не искам да звуча прекалено нетърпелива [добре, де, признавам си нетърпелива съм, но определено нямам намерение да ви притискам, и превода, и редакцията са доста трудни неща...], но доколкото разбрах първите няколко серии са преведени и редактирани? Та, чудех се, има ли ги качени някъде? :?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

 

Няма ги все още качени, но останаха само още 10 серии да бъдат прегледани от Спийди и ще ги пуснем в употреба :) , а тя както сериозно се е захванала в момента, очаквам че работата ще стане много скоро ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, супер! Както и аз отдавна съм си го харесала това сериалче.. А само първите две серии ли са с бг субс? Извинете ме, че препирам, но просто ми се иска да знам информативно дали да го почвам или да почакам докато излязат и останали. Иначе браво за превода! :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом са пуснали първите две серии, значи целия е преведен и редактиран. Сигурно ще ги пускат по 2 на ден както винаги. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kimberli kiss, извинявам се, че не ти отговорих по-рано какво става със сериала, но не знаех със сигурност точно от кой ден ще започнат да се пускат епизодите и предпочетох да изчакам, отколкото да дам погрешна информация ;)

 

Наистина целият сериал е преведен и редактиран отдавна, но напълно са готови първите 10 епизода. Искаше ми се да изчакам всички субтитри да се върнат от последния преглед, за да се пуснат без прекъсване, но в крайна сметка с desjer решихме, че е по-добре да пуснем поне това, което имаме, а ако speedy ми прати скоро и другите, ще пуснем и тях.

 

Искам да благодаря на всички момичета, които отделиха от времето си и от труда си, за да прибавим задружно още един превод към все още малкото преведени тайвански сериалчета :thanks: Прегръдки и целувки от мен за сладурките mira71, milotolu6ka, alex_ana, coruin, speedy86 и разбира се за desjer, която беше така добричка да пусне субтитрите днес :kissx::beer::kiss2:

 

На всички други почитатели на тайванските сериалчета пожелавам приятно гледане и дано субтитрите ви харесат :asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Desi_Zh, мерси за отговора ти. Днес гледах и двата епизода и превода беше много хубав. Благодаря и на екипа, който се потруди, за да ни зарадва с това страхотно сериалче. :) :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...