Jump to content

ONEUS


skofiild

Recommended Posts

В епизода на 29 януари на „Immortal Songs“ на KBS шоуто проведе първата част от своя специален Choi Bool Am епизод.

 

Спойлери
В началото на епизода Choi Bool Am се появи с Choi Myung Bin, докато пееше „Life Itself Will Let You Know“, дуетът на Choi Bool Am с Jung Yeo Jin. Choi Bool Am, който е актьор ветеран, каза: „Често гледам „Immortal Songs“. Жена ми винаги го гледа. Събота следобед, така че ако пия с някого, понякога ми липсва.”

Изпълнителите за тази специална от две части включваха  Lee Chi Hyun and Choi Sung Soo, Nam Sang Il and Ahn Ye Eun, Jung Dong Ha, Ali, Hwang Chi Yeol, Jung Da KYung, ONEUS, KARDI и Nam Seung Min.

Hwang Chi Yeol излезе първи и каза: „За мен е чест да мога да открия специалното издание на Лунната Нова година.“ Той изпя „Ok Kyung I“ на Tae Jin Ah и показа ярко изпълнение в знак на почит към Майкъл Джексън. Hwang Chi Yeol спечели следващите три рунда срещу Lee Chi Hyun и Choi Sung Soo, Nam Seung Min и Jung Da Kyung.

ONEUS се представи последно за част 1 от специалната програма на Choi Bool Am, покриваща кросоувър хита на LEENALCHI „Tiger Is Coming“. Групата също така комбинира музиката за „Tiger Is Coming“ с тематичната песен от драмата „Chief Inspector“, в която участва Choi Bool Am и се излъчва от 1971 до 1984 г. Тяхното мащабно изпълнение имаше сюжет като изпълнение на пиеса заедно с традиционни певци, инструменти, танцьори и др.

Choi Bool Am се изправи и започна да танцува на представлението, а Choi Sung Soo коментира: „Мисля, че това ще събере 100 милиона гледания“. „Immortal Songs“ MC Lee Chan Won заяви: „Ако ONEUS не спечели този кръг, тогава ще купя 365 чаши кафе за всички тук“. ONEUS наистина спечели рунда, побеждавайки Hwang Chi Yeol и взе окончателната победа за Част 1 от специалната програма.

Изт.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ONEUS представиха вълнуващо видео с движение на лого за тяхното завръщане!

Предстоящият седми мини албум на групата се казва “TRICKSTER” и ще излезе на 17 май.

 

원어스(ONEUS) 7TH MINI 'TRICKSTER' LOGO MOTION

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчетата започнаха да представят различни тийзъри към предстоящото им завръщане със седмият им мини албум „TRICKSTER“!

Първо споделиха индивидуални визуални тийзъри.

 

Off Topic

 

 

 

 

 

 

 

 

Следва трак листа на албума..

ONEUS-Trickster-Track-List.jpg

 

А преди няколко часа излязоха и първите концептуални групови снимки..

ONEUS-1.jpg ONEUS-2.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ONEUS пусна нови концептуални снимки на Hwanwoong и Leedo за предстоящото им завръщане с „TRICKSTER“!

 

Hwanwoong-2.jpg Hwanwoong-5.jpg

 

Off Topic

 

Hwanwoong-3.jpg Hwanwoong-4.jpg

 

Leedo-2.jpg Leedo-5.jpg

 

Off Topic

 

Leedo-3.jpg Leedo-4.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ONEUS пуснаха кинематографичен трейлър за предстоящото им завръщане с „TRICKSTER“, озаглавен „EP.1 Trickster: The Choice is Ours”!

 

 

Както и още тийзър снимки..

Hwanwoong-Seoho.jpg

 

Keonhee-Xion.jpg

 

Ravn-Leedo.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ONEUS пуснаха вълнуващ тийзър на музикално видео за предстоящото си заглавно парче „Bring it on“!

 

ONEUS(원어스) '덤벼 (Bring it on)' MV Teaser

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ONEUS временно спря всички дейности, тъй като Ravn и Keonhee са дали положителни тестове за COVID-19.

На 13 май агенцията на ONEUS RBW официално обяви, че Ravn и Keonhee са били диагностицирани с COVID-19, след като са преминали тестване като предпазна мярка. За щастие и Ravn, и Keonhee в момента са безсимптомни, а останалите четирима членове на групата са дали отрицателни тестове за вируса.

Въпреки това, тъй като всички членове на ONEUS ще спрат дейността си за момента, групата няма да може да свири на KPOP.FLEX във Франкфурт, Германия този уикенд, както първоначално беше планирано да направят. KPOP.FLEX, звезден двудневен концерт, обявен за „първият по рода си K-pop мега фестивал в Европа“, ще се проведе на 14 и 15 май местно време, а ONEUS първоначално беше част от състава за 15 май.

Пълното изявление на RBW е, както следва:

Здравейте, това е RBW.

Информираме ви, че Ravn и Keonhee са дали положителна проба за COVID-19.

Този следобед получихме известие, че член на персонала, който е влязъл в близък контакт с ONEUS по време на планираните им дейности, е бил диагностициран с COVID-19. Затова ONEUS, който се готвеше да излети от страната на следващия ден, беше подложен на бързи антигенни тестове като предпазна мярка.

Резултатите от бързия антигенен тест на Ravn и Keonhee се оказаха положителни, а останалите четирима членове бяха отрицателни.

Всички членове на ONEUS са получили три дози от ваксината COVID-19 и никой от членовете, включително Ravn и Keonhee, в момента не проявява никакви симптоми.

ONEUS спря всички планирани дейности и те ще предприемат всички необходими мерки в съответствие с указанията на държавните здравни власти, докато почиват и се подлагат на лечение. Ravn и Keonhee са отделени от останалите членове и ще бъдат подложени на лечение в изолация.

Освен това, докато Seoho, Leedo, Hwanwoong и Xion са дали отрицателен тест, тъй като те непрекъснато работят заедно [с Ravn и Keonhee], те също ще си почиват и ще си почиват, за да избегнат пренапрежение, и ние планираме да наблюдаваме непрекъснато състоянието на тяхното здраве.

Ето защо със съжаление трябва да ви информираме, че ONEUS няма да се появи на SBS KPOP.FLEX във Франкфурт на 15 май по график.

Искрено се извиняваме на феновете, които чакаха да видят ONEUS в Германия, на тези, свързани с мрежата на SBS, и на организаторите на концерта.

Считаме здравето на нашите артисти за наш основен приоритет и ще се съобразяваме старателно с исканията и насоките на държавните здравни власти.

Благодарим ви.

Изт.

 

Излезе и превю на песните в предстоящият албум на групата..

 

ONEUS(원어스) 'TRICKSTER' Highlight Medley

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Групата се завърна и парчето е яко, казвам ви.

На 17 май от 18 ч. KST, ONEUS се завърнаха със своя седми мини албум “TRICKSTER” заедно с музикалното видео към заглавната песен.

С текст на Ravn, „Bring it on“ е песен в жанра drill and trap, в която ONEUS се трансформира в TRICKSTER, извеждайки желанията на всеки на повърхността в този недружелюбен свят. Всяка трудност става тривиална в лицето на ONEUS, тъй като те представят изключително мощно изпълнение в завладяващия ритъм на „Bring it on“.

 

ONEUS(원어스) '덤벼 (Bring it on)' MV

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В последно време съм малко настрани от Кпопа, само тук таме ако ми излезе нещичко. Но какво е нещото, което ме зарадва тия дни от това, което видях. Новото завръщане на групата, което беше на 5 септември, се оказа доста успешно. 

След излизането си, осмият мини-албум на ONEUS 'MALUS' влезе в класациите на iTunes в страни по света. Първо, албумът дебютира на #5 в световната класация за албуми на iTunes и се приземи на #8 в европейската класация за албуми на iTunes.

Освен това, „MALUS“ достигна номер 1 в класацията „Най-добър албум“ на iTunes в Малайзия, Русия, Филипините и Турция. Той също така се класира сред първите 10 в различни страни, включително Сингапур, Виетнам, Дания, Тайван, Хонг Конг, Тайланд и Канада. В допълнение, „MALUS“ достига до #11 в класацията за албуми на iTunes в САЩ.

По-специално, заглавната песен на албума „Same Scent“ се нареди в класациите „Най-добри песни“ на iTunes в няколко страни, включително Малайзия, Филипините, Унгария, Хонконг, Сингапур, Тайланд и Австралия.

Вътрешно, "Same Scent" успешно навлезе в сайтовете за стрийминг на музика Bugs, Genie и Melon след излизането си.

Но, това което всъщност ме зарадва мен е това, че грабнаха вече три трофея в музикалните предавания със 'Same Scent'. Много яко, заслужават го. Най-накрая и те да получат заслужено внимание. Първият трофей бе спечелен на 13 септември в SBS MTV's 'The Show', вторият на 14 септемри в “Show Champion”,а третият в “Music Bank” на 16 септември. Йес.. Още успехи им желая.

 

1663075848-img-20220913-212628.jpg

 

306858006-2916102005349508-7422631214493

 

307446587-640827460746016-67995309452660

 

Сега малко и за самото завръщане..

На 5 септември от 18ч. KST, ONEUS се завърнаха с осмия си мини албум “MALUS” заедно с музикалното видео към заглавната песен.

С текстове на Ravn и Leedo, “Same Scent” предава надеждите, че “вашият” аромат никога няма да изчезне от паметта им. Същият аромат, който присъства навсякъде, също ги кара да се чувстват отчаяни. Тук може да надникнете за всички тийзъри излезли покрай завръщането им, ако ви е интересно, а долу качвам и видеото към 'Same Scent'.

ONEUS-4.jpg

 

ONEUS-2-1.jpg

 

ONEUS(원어스) 'Same Scent' MV

 

П.П: 'Same Scent' е много яка песничка. Изслушах я, след като се заредиха трите победи в музикалните предавания. И пак ще го кажа, много се радвам за тях, добра и готина група са, лично аз много ги харесвам, заслужават да имат успехи. И още повечи и повече им желая...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...