Jump to content

NCT

skofiild

Recommended Posts

DOJAEJUNG с първа победа в музикално предаване, днес на Music Bank.

Хубаво изпълнение.

И фото с трофея. :D

Няма налично описание.

Вчерашния им лайф-дебют на сцената на M Coundown. 

Ама пеят. :)

Тейонг е гледал изпълнението им и ги поздрави в Инстаграм: "Работихте здраво, DOJAEJUNG. Поздравления за първото място!":)

Няма налично описание.

• Like 1

Докато DOJAEJUNG пеят за парфюми NCT Dream завършиха успешно американската си част от турнето "THE DREAM SHOW 2".

Кратко интервю за FOX13 преди последния им концерт в Сиатъл.

В горното интервю момчетата споменаха, че песента, която са очаквали с най-голямо нетърпение да изпълнят заедно на сцена е "Trigger the Fever". 

Да си призная, като фен ме е срам, че не я знаех. Парчето е официален химн на 2017 FIFA U-20 World Cup или Световна купа на ФИФА за младежи под 20 г., която през 2017 г. се е провела в Южна Корея, а дримчетата са били посланици на шампионата. Изпълнявали са песента при различни промоционални събития, както и на откриването на 20.05.2017 г. За съжаление Джемин отсъства заради контузия, но въпреки всичко изпълнението им е готино.

След като се завърнаха в Корея преди няколко дни NCT Dream се отправиха към Манила и Сингапур за поредните концерти (29 и 30.04, 01.05), но за съжаление без Ченлъ, който не се чувства добре. Пожелавам му бързо и качествено възстановяване!

СМ обявиха още няколко дати за концерти на NCT Dream, така че наистина се надявам да имат време и за почивка. 

02 и 03.06 в Сеул.

04.07 - Сау Паоло, Бразилия

06.07 - Сантяго, Бразилия

08.07 - Лима, Перу

11.07 - Мексико Сити, Мексико

Изображение

• Like 1

Честита 2-ра победа на NCT DOJAEJUNG, днес на Music Core.

Изображение

Дойонг благодари на феновете с дълго съобщение в социалните мрежи, както винаги прави. 
"Aaaa Много ви благодаря за денс!

Хей-йооо

Всъщност чудех се дали Джонгу знаеше хахха (споменава го, защото Джонгу е водещ на шоуто) Това си мислех докато го поздравявах. Както и да е, благодаря ви много, много за вчера и за днес. Джехьон и Джонгу много се стараха за албума на DOJAEJUNG, затова много ви благодаря. 

Сизини, които работиха повече от всякога, хапнете нещо вкусно и се наспете днес!!! Благодаря ви!"

Off Topic

Изображение

Fu3lytqaIAEPeN8?format=jpg&name=small

Джонгу също.

Изображение

И Джехьон благодари и обеща да продължава все така.

Изображение

Джони беше отишъл там, за да ги подкрепи.

Изображение

Ето и самите изпълнения.

"Perfume".

Зарадваха ни и с "Kiss".

• Like 1

Тези две изпълнения заслужават отделен пост.

Това е от вчера, бисът след обявяването им за победители в Music Bank. Докато пеят слязоха при публиката, за да поразпръскат парфюма с който се бяха подготвили. Приложиха Пруст ефекта в действие, така да се каже, обаче вижте самия тъмбнайл на видеото и щастливите усмивки, които си разменят Дойонг и Джонгу.  :D

Днешното обявяване и енкор. 

Е, този път нямаха парфюми, но бях супер сладки и щастливи. 

• Like 1

Японският дигитален сингъл на NCT127 "Sunny Road" вече е по музикалните платформи.

Песента е аутро към драмата "Play It Cool, Gys" с участието на Юта.

Изображение

Линкове към Спотифай и YouTube Music  за песента.

• Like 1

Да започнем ли с хубавата новина?

NCT DOJAEJUNG имаха изпълнение в Япония, на сцената най-големия моден фестивал в страната RAKUTEN GIRLS AWARD 2023 SPRING SUMMER.

Както е ясно щом става въпрос за Японкия, нямаме никакъв снимков или видео материал, но по отзиви в медиите са се представили отлично. ;)

Изт. Daum News

По-рано днес се завърнаха в Корея и веднага се активираха - участваха на Music Bank.

Онзи ден качиха видео от създаването на клипа, който е заснет в Тайланд.

Момчетата са забавни, вижте ги, ще се усмихнете. 

И накрая най-хубавата новина.

Тя е от вчера и ни разкрива, че ОЧАКВАМЕ СОЛО ДЕБЮТ ОТ ТЕЙОНГ.

В момента приключва работата си по него, като албумът е планиран за първата половина/ранния юни, СМ потвърдиха информацията.

Много, много съм щастлива. 

Нямам представа какъв ще е албумът, какво ще включва, стила, който е избрал, обаче страшно много се радвам за TY.:)

btw, снимките са от личния му Инстаграм.

Изображение

Егати кефа. Честно казано, мислех си, че Тен ще е първият със соло албум сред Неотата, но Тейонг беше второто ми предположение.

И двамата са супер, а пък парчето им "Baby Don't Stop" стигна 100 млн. в тубата.

Честито!

Изображение

• Like 1

Нова песничка. :)

По повод първото си самостоятелно събитие в Япония - двудневната фен-среща през уикенда, WayV издадоха дигигателен сингъл наречен "Welcome To My Paradise".

Линкове в Spotify и YouTube Music.

Малко снимки на момчетата.

Изображение

Индивидуални в спойлера.

Off Topic

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Снимки и от самата фен-среща.

Изображение

Изображение

Онзи ден пуснаха симпатичен епизод наречен "Пролетен пикник: Нашите спомени".

Видеото е заснето сред разцъфнали дървета и зеленина в парка, момчетата се забавляват, а аз не бях виждала някой да играе "Пускам, пускам кърпичка" от сто години. :lol2:

Клик на снимката

Изображение

Изображение

• Like 1

На вчерашния Music Core NCT DOJAEJUNG изпълниха "Парфюм".

"Kiss".

Off Topic

Както и "Dive", която не очаквах да чуя лайф, честно казано, а се оказа, че песента дори има симпатична хореография. :)

• Like 1

Промоциите на 'PERFUME' приключиха днес на Инкигайо.

Изображение

Изображение

Изображение

"Pefume".

"Kiss".

Много се радвам, че бях свидетел на създаването на този юнит и промоцията им. Музика, точно каквато харесвам, гласове, които обичам, изобщо всичко. :)

Едно от нещата с които ще запомня първите дни на DOJAEJUNG ще са думите на един ютюбър: "Няма да кажа, че сега съм по-добре или че са излекували всичко в мен, но сякаш... Все едно сърцето ми беше обгърнато в лед и те го разтопиха. И дори без да знам това... една малка пъпка, сякаш едно цвете започна да цъфти в сърцето ми."

• Like 1

Първото видео от звукозаписното студио за NCT DOJAEJUNG "'Perfume' Recording Behind the Scene #1".

Ето как разбираме, че албумът е записван в продължение на година.

"Dive" - 25.03.2022 г.

"Kiss" - 14.04.2022 г.

"Can We Go Back" - 21.04.2022 г.
"Strawberry Sunday" - 30.11.2022 г.

На 11.02.2023 г. е първата им среща като подгрупа, където изслушват и организират Б-сайд песните, решават да запишат отново "Ordinary" и обсъждат  потенциалните имена на  новата група. Сред предложенията са били NCT SYNDROME, DO-sen, JAMAL and BOYS, също и NCT GALLERIA. :lol2:

Забавно съдържание, приятно е да се гледа.

А докато пиша горното DOJAEJUNG ни изненадаха приятно с танцовата практика на "Dive".

• Like 1

NCT DOJAEJUNG "'Perfume' Recording Behind the Scene #2" - записът на "Perfume".

Още едно от момчетата вече е лице на луксозна марка.

Дойонг се нареди сред посланиците на Dolce&Gabana. Думите му след обявяване на сътрудничеството им: "Истински се вълнувам да бъда част от семейството на Dolce&Gabbana. Мога да усетя силната връзка, която може да създаде мощна синергия между мен и марката."

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

• Like 1

Нещо, което сякаш очаквах. 

Лукас напуска NCT и WayV, ще преследва соло кариера. Аз лично предполагам, че ще се изявява като артист-актьор, но ще видим. 

Ами успех! 

Няма налично описание.

Самият Лукас качи собственоръчно написано писмо в Инстаграма си в което казва:

"Здравейте, тук е Лукас. Днес искам да споделя нещо важно с вас. След дълъг размисъл и обмисляне взех трудното решение да се разделя с NCT и WayV. Искрено съжалявам за членовете и с тежко сърце оставям назад дългогодишното приятелство. Изминаха осем години откакто за първи път се присъединих към момчетата и съм дълбоко благодарен за грижата и подкрепата им. Ще ценя тези спомени и никога няма да ги забравя. Надявам се, че членовете ще ме запомнят като Huang Xuxi , не като Лукас. Искрено ги обичам и винаги ще ги подкрепям с цялото си сърце. Отне ми време да взема това решение и вярвам, че е за доброто на всички и е правилното.

Продължавайки напред, смятам да събера кураж да се изправя срещу феновете, които ме чакат и да преследвам индивидуални начинания. Вярвам, че най-добрият начин да се отблагодаря на феновете, които продължават да ме подкрепят, е да представя страхотно изпълнение.

Накрая искам да изразя сърдечната си благодарност на всички почитатели и всеки, който продължава да ме подкрепя!

Няма налично описание.

• Like 1

Песента на Дойонг за "Romantic Doctor 3" излезе.

Кратка версия на "Beautiful Day", видео от студиото.

NCT DOJAEJUNG с видео от подгоотовката на танца за "Perfume".

Триото ще има и първия си фенкон - 24.06, Манила, Филипини.

Името на концерта ще е "NCT DOJAEJUNG's Scented Symphony: PERFUME". Готино.

Изображение

Наскоро Джони беше сред гостите на 2023 Gold Gala в ЛА - събитие отбелязващо постиженията на азиатските творци и забележителни личности, където беше един от презентаторите.

Изображение

Изображение

Снимка с Ок Текьон (2PM) и Ерик Нам.

230507 Eric Nam Instagram Update with NCT Johnny | kpopping

Off Topic

Приятна изненада.

В интервю по време на вечерта Джони каза: "DOJAEJUNG издадоха (албум), така че ако подкрепяте нас, надявам се, че ще подкрепите и тях. Започнахме да записваме новия албум нна NCT127, както и за цялото NCT. Очаквайте ни."

Готино.:)

Off Topic

Накрая поздрави от NCT DREAM

Те са в Макао, Китай, където имат концерти този уикенд. Ченлъ е с тях, надявам се, че се чувства добре. 

Изображение

• Like 1

В Корея днес отбелязват Деня на розата. 

По повода Тейонг, чийто символ е роза, раздава цветя в парка Everland и снима материал свързан с албума си. 

14b298a7d1492d47.jpg

8feb65a9e41b60aa.jpg

aba42807f36a5fd9.jpg

На дрехите на екипа е отпечатано "Taeyong The First Mini Album", а феновете са получавали и картичка с надпис: 

"Очаквайте нощес, в полунощ". 

Дали няма да получим тийзър довечера? 

ca75f3aaa43c3915.jpg

Оказахме се прави. :)

Тийзър на 1-вия мини албум на Тейонг, който ще се казва 'SHALALA'  и ще излезе на 5.06, 18:00 KST. 

b53a93b9776e9032.jpg

• Like 1

Интересни неща се случват в Нео-вселената. :)

В качеството си на посланици на марките PRADA и DOLCE & GABBANA Джехьон и Дойонг ще присъстват на Седмица на модата в Милано на 17 и 18.06.2023 г.

Леле...

Изображение

Джехьон присъства на събитието PRADA MODE в Токио и вече е с черна коса.

Инстаграма на марката с кратко видео.

Изображение

Изображение

Дойонг :wub:

Страница в априлския брой на изданието на неправителствената благотворителна организация "Comunity Chest of Korea"

Honor Society of the Month или нещо като "Почетен член на месеца". Титлата се дава на личности дарили най-малко 100 млн. уона за благотворителност.

"Ким Дойонг (NCT Дойонг), СМ Ентертейнмънт, певец.
Искам да изразя благодарността си към всички, които дават най-доброто от себе си да създадат топъл/уютен свят. Надявам се, че моята малка помощ ще даде поне малко малко сила."

Изображение

Използвам момента да публикувам едно парче на NCT, което доста харесвам. Песента е "Without You" на NCT U и едната от двете с които уникалната формация дебютира на 09.04.2016 г. Песента винаги остава в сянката на невероятната "The 7th Sense", обаче като сме се разговорили с Дойонг и Джехьон се сетих за нея. За  този проект NCT U е в състав Тейл, Дойонг и Джехьон за корейската версия, а в китайската (да, има и такава) участва и трейнито тогава Кун.

Това конкретно изпълнение много ми харесва. Момчетата са толкова... сковани, вероятно нервни? Гласът на Джехьон кракна за малко в началото, Тейл беше нестабилен, Дойонг се държеше, но талантът е там от ден първи. А песента? Хубав текст, готина музика, вокали на ниво. Какво повече да искаш?

"...Хвани ръката ми, начертай кръг върху нея
Ето толкова сме споделили
Сърцето ми е с теб, мечтите ти са с мен
Посрещайки живота с теб ме прави малко по-щастлив
..."

Ето и китайската "Without You" на сцената на TOP CHINESE MUSC AWARDS. Това всъщност е и първото изпълнение на NCT U на сцена. Изпълнили са също и "The 7th Sense", но не за нея ми е думата. Да ви кажа яд ме е, че не бях "тук" по време на дебюта им. Ето, дори не знаех, че NCT са дебютирали на живо в Китай. Това е, защото НЕ ЧЕТА. @skofiild го е написала на 1-ва страница на темата, но кой да обърне внимание на друго, освен на готините снимки. ;)

• Like 1

Горния пост завърши сякаш с трибют към дебюта на NCT, но сега да обърнем внимание на бъдещето.

На 5.06 излиза дебютнияt соло албум на Тейонг 'SHALALA'. През изминалите дни качиха някои супер ефектни тийзър снимки, коя от коя по-нео.

Изображение

Изображение

Изображение

Off Topic

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Тейонг пусна и трейлър, наречен 'SHALALA' - CODE : Collector Video", което нямам представа какво означава, някой да ме светне, ако знае.

За мен е някакъв вид концептуално видео, което ни казва "създавам, творя, красив, грозен, това съм аз, изцяло". Ей така ми "проговори" видеото, но ще ми е интересно да чуя и други мнения.

Днес публикуваха и кратък филм в който TY говори за песните в албума. Заслужава си феновете да отделят 15 мин. да чуят какво има да сподели, а и представя хората с които работи. Много харесвам тази му черта - винаги дава кредити и ни запознава с колегите зад кадър. Браво!

Едно нещо, което казва във видеото, особено ме впечатли: "Вярвам,че всеки процес (на създаване) има своята болка... Да погледна назад, преди да предприема стъпка напред ми помогна да се фокусирам." Брей, че мъдро момче се оказа този Тейонг. :)

Малко инфо за песните в албума. Те ще са седем и заглавията са:
1. "Shalala"

2. "GWANDO"

3. "Move, Mood, Mode" (вкл. Уенди от Red Velvet)

4. "Virtual Insanity"

5. "Ruby"

6. "404 File not Found"

7. "Back to the Past"
Водещият сингъл "Shalala" е описан като "най-хип и горещата музика на лятото". Песента носи послание от Тейонг към феновете да бъдат уверени, щяла да има и уникално видео. Ще видим.

За всички, които четат постовете ми в NCT в спойлера има малък подарък - Тейонг като SM Rookie през 2015 г. танцува на "Virtual Insanity" на Джъмирокуай. :yes:

Off Topic

• Like 1
  • Upvote 1

Тейонг с нов концептуален трейлър.

"SHALALA' - CODE : Thorn Video" , а довечера ни очакват снимките към него. 

Изображение

И преминаваме към НАЙ-НОВАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФОРМАЦИЯТА NCT.

Изображение

1. Сънгчан и Шотаро напуснат групата. Те остават в СМ, но ще бъдат фиксирани към новата група на компанията, предвидена за дебют през лятото. Аз лично се радвам за тях. Чудя се как ли са се чувствали всичките тези години да седят на заден план докато колегите им издават албуми, имат различни проекти, ходят по турове и музикални програми, а те - хем са в групата, хем не са. Така че, на добър час! Вярвам, че ще са още по-успешни с нова група. 

2. NCT Tokyo също ще дебютира лятото, като скоро ще бъдат представени нови японски и корейски трейнита, които са/ще бъдат избрани чрез риалити формат. Не съм фен на риалити програмите, тук съм със смесени чувства, признавам.

3. Рукитата, които ни бяха представени с поредицата NCT Universe - Ънсок и Сънгхан също ще бъдат включени в състава на другата група (не-NCT), а Шохей - японското трейни, няма да се присъедини към никоя група поради здравословни проблеми. Той се прибра в Япония още миналата есен поради проблеми с гърба.

Ами така изглежда NCT (засега):

NCT U

NCT127

NCT DREAM
WAYV

NCT DOJAJUNG

NCT TOKYO

Официално край на бекрайното разширение. Каквато и нова група да се създаде занапред ще е на принципа на събюнита. И да ви кажа нямам против - при толкова талантливи и вече обичани лица вариантите са наистина безброй.

Успех на всички във всичко! :D

Като допълнение на горното, канала на NCT пуснаха видео в което Дойонг и Джонгу ни разхождат из СМ и по-конкретно НЕО-центъра, хвърляйки малко светлина на работата зад камера и на бъдещите планове за групите.

Накратко:
NCT Dream с пълен албум през юли и скоро след това друг (рипакидж най-вероятно).

WayV продължават фен-турнето, Кун се възстановява добре, планират студиен албум по някое време (октомври).

NCT127 с албум в ранния октомври и специален албум към края на годината.

NCT TOKYO ще бъде съставен от членове избрани в риалити, което се случва за пръв път в историята на СМ.

NCT като цяла група ще издадат 4-тия си албум през август, снимките и записите вече са поприключили. 

Планира се и нещо ново - NCT NATION - концерти на цялото NCT в периода август-септември. 

Изображение

• Like 1

Тийзър снимки на Тейонг за албума му 'SHALALA'.

Серия 1-ва идва с една ГОЛЯМА ЧЕРВЕНА ТОЧКА!!!

(ама пък са много красиви снимките)

Изображение

Изображение

Изображение

Off Topic

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

• Like 1

След обявяване на новостите в NCT и напускането на формацията Шотаро публикува ръкописно писмо на корейски и японски в Инстаграма си.

"Здравейте, тук е Шотаро. Мисля, че вероятно сте били шокирани от видеото днес (където беше съобщена новината). Първо, искам да благодаря на феновете, които ме подкрепяха дотук. Това, което ми даваше най-голяма сила докато промотирам с NCT беше самото съществуване на вас - феновете. Бях толкова щастлив, защото вие винаги ме обичахте и подкрепяхте работата ми, включително музикалните програми, друго съдържание и изпълнения. Имаше и фенове, които ми казаха, че са могли да продължат напред и са били благодарни заради мен. Когато и да чуех тези думи аз събирах сила (от тях). Благодаря ви много!

Всеки момент с феновете ми е хубав спомен. Благодаря ви, че ме гледахте да промотирам с топъл поглед. Искам да знаете, че съм благодарен на всички членове на NCT, че от момента в който влязох в групата, се отнасяха с мен като семейство.

Уважавам мембърите, които показваха най-добрите си страни, когато работят. За мен беше чест и съм благодарен, че можах да промотирам в такъв ценен екип като NCT. Мисля, че събрах сила да бъда артиста, който виждате след като научих толкова много от промоциите на NCT. Ще давам най-доброто от себе си! "Скоро" ще се завърна дори още по-добър, така че, моля, изчакайте още малко!"

1684914891-qrqpik.jpg

Вчера пуснаха втората серия от снимки на Тейонг "SHALALA - CODE: Thorn Photography Pt.2". Вече и медиите започнаха да го наричат "Visual King" заради "привличащата окото интензивност + завладяващите визуализации". Не че не го знаем това, но е хубаво да го прочетем. :P

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Off Topic

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

• Like 1

NCT DOJAEJUNG онзи ден имаха първия си фен сайт, който се състоя в Банкок, Тайланд. Готино. 

Изображение

Изображение

Ден по-късно NCT127 бяха хедлайнерите на концерта 2023 M(A)Y Concert, също в Банкок. 

Изображение

Изпълнението на "Kick It".

Шест от момчетата се завърнаха вече в Корея, а DOJAJEJUNG отлетяха за Джакарта, където имаха друг фен сайт. 

Изображение

Тейонг и тийзър за промо-филма към 'SHALALA', наречен "Choose T or Y : TAEYONG 'SHALALA' Track Film Teaser'. Утре ще излезе самото филмче. 

• Like 1