Jump to content

NCT

skofiild

Recommended Posts

NCT127 - THE LINK LOG.
Еп. 3 Solo Stage Practice Behind (JAEHYUN, JUNGWOO, DOYOUNG) (Соло изпълнения зад кадър (Джехьон, Джонгу, Дойонг)

Наскоро Дойонг сподели няколко кадъра от фотосесията за GQ в Инстаграма си и дору сложи една от тях за профилна. Явно много си харесва снимките. Ние също.
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

• Like 2

Честит рожден ден на Тен!
Прекрасен, артистичен, забавен- такъв е той и нека винаги да бъде! :)
Изображение

Рожденика ре-постна поздрава на Янгянг от Инстаграм, с думите: "Благодрая ти, Янгянг! Тази снимка е твърде бро-мантична йо":lol2:
Изображение

Едно страхотно танцово изпълнение от Тен, което не знам дали е качвано по-напред, видеото е преди да бъде създадена темата.
Но дори да го има, един хубав танц никога не е в повече.
Отново, честит рожден ден на Тен! 

• Like 2

NCT127 - THE LINK LOG.
Еп. 4 Solo Stage Practice Behind (TAEIL, TAEYONG, JOHNNY) (Соло изпълнения зад кадър (Тейл, Тейонг, Джони).

Тейонг сподели, че е написал песента "Moonlight" с желанието един ден да я изпълни заедно с Темин.
Пожелавам му (ни) го!
Изображение

В спойлера може да гледате изпълнението му от концерта.

Off Topic

• Like 2

OST-а към драмата в изпълнение на Хечан излезе и дебютира директно на #1 в MelOn 5 Minute Chart!.
Успех на първият му официален соло проект! Надушвам един бъдещ ост-кинг, както казват феновете!
Ама много ни е добро момчето, не мислите ли?

Дойонг явно също мисли така. Отбеляза излизането на песента в Инстаграм сторито си.
Изображение

Отново Хечан - в момента в Туитър се трендва под #1 и  #2. Уау, силата, която притежава това момче е сериозна. Не знам с кого от вас споделих, но Тен и Хечан, заедно с Тейонг и Марк, според мен имат огромен, ОГРОМЕН индивидуален потенциал, на който тепърва ще ставаме свидетели. Да, всички Неота са страхотни, но тези четиримата за мен са може би най-многопластовите сред тях и очаквам с голям интерес солата им в бъдеще.
ff59161cf02d181b.jpg

А NCT Dream започнаха подгряване за излизане на албума си с видеа в Ютюб. Като това "2-ра СТАРТОВА СРЕЩА"

А преди малко качиха и ново видео.

Off Topic

Продажбите на албума вървят много добре и мисля, че ще е дори по-успешен от Соса. Скоро ще разберем.:) 

• Like 2

Забравих да спомена, че онзи ден Хендери замина за Китай. Не знам какви активности са му предвидени, няма официално обявен график, може само да се чудим и надяваме на нещо ново. 
Изображение

В същият ден -2.03, в Сеул се завърна друг дългокоско - Юта се прибра от Япония.
Изображение

Уинуин пък грее от мартенската корица на NYLON China.

Изображение

Изображение

Off Topic

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

• Like 2

Е баш рожден ден на Тен ли намерих да пропусна:huh2:.

С огромно закъснение, да ни е честит!

Да е жив и здрав, да се опази от контузии, да изтанцува

още много невероятни танци и да изпее незабравими хитове!

Да продължава да се развива и да върви само напред и нагоре:wub:.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Старо, но златно. Удоволствие е да го гледа човек

• Like 3

Поредният влог зад кулисите на концерта. 
NCT127 - THE LINK LOG. Еп. 5 Stage Practice Behind :)

Уинуин за Valentino 2022 Fall and Winter Fashion Show - Weibo.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

В спойлер е интервюто му за NYLON, което фенове са превели на английски. Да ви кажа оставя ме малко със смесени чувства. Акцентът е върху актьора Донг Си Чен (Dong Si Cheng ), както е китайското му име. Разказват как започва кариерата си, като стартова точка е било записването на малкия Си Ченг в танцова школа, защото училището му изисквало всяко дете да развие/покаже някакъв талант. На 12 г. бил приет в престижно танцово училище в Пекин, където учил шест години. През 2015 г. станал първокурсник във Факултета по изпълнителски изкуства в Централната академия по драма (не знам как го превеждат официално). Там именно в часа по политика (?) учителят изискал да подготвят скеч, в който Донг Си Ченг получил честта да играе главната роля. Представил се толкова добре, че след часа учителят му казал "Когато видях изражението ти (предполагам преводача е искал да напише "изпълнението ти") преди малко, щях да се разплача.". Уинуин за пръв път се попитал "Толкова ли съм добър?" Именно тогава се родил и интересът му към актьорството...
Защо този материал ме оставя леко объркана? Ами защото групата е спомената само като някаква базова информация, но никъде не говори за желанието си да е отново на сцена, не говори за музика, нищо. Започвам да се чудя доколко всъщност е важна за него групата? Дали не е само някакъв етап, средство за набиране на популярност и отскок към звездната кариера? Надявам се да бъркам. Много искам скоро да мога да напиша, че не съм права. Сигурна съм, че Уинуин цени WayV/NCT и в близко бъдеще ще имаме възможност да го видим сред тях. :)

Off Topic

Изображение
Изображение

Изображение

• Like 1

NCT127 - THE LINK LOG. Еп. 6 Stage Rehearsal Behind (Репетиции на сцена)

NCT Dream с график за излизане на албума
Изображение

Дримчетата ще ни радват и в ново риалити - "7llin’ in our Youth" със слоган The Sun is Setting & We’re Still DREAMin’ (Слънцето залязва & ние още мечтаем). Ще бъде 6 епизода, излъчването започва от утре, 11.03.2022 г.

На 5.04 също така ще имат специално представяне (концерт?) под името DREAM STAGE: GLITCH MODE, в Beyond Live. Все още няма обявен час и продажба на билети и се чудя какво всъщност са ни приготвили. 
Официалният Туитър аканунт на групата
В материал на Hellokpop пък пише, че шоукейсът ще се излъчва безплатно, като са ни подготвили изпълнения от новия албум, специални сцени и изпълнение заедно с феновете. Цялостната композиция била оформена в нещо като мюзикъл и да очакваме с интерес. Какво? Е, вече ми запалиха интереса с това да не знаем какво точно ще е... "това".
Изображение

• Like 2

Тийзър снимките за GLITCH MODE започнаха.

Watch: NCT DREAM Drops 1st Teaser Photos And Videos For Long-Awaited Comeback With “Glitch Mode”

Джено
Изображение
1, 2, 3

Ренджун. Убийствен.
Изображение
1, 2, 3

Марк (все едно аз съм му рязала бретона :lol2:, ама пак е готин)
Изображение
1, 2, 3

Off Topic

• Like 2

И нещо неочаквано за мен. 

Тейонг със собствен You Tube канал, носещ името TY Track. По принцип той си е активен в социалките, постоянно прави нещо, ще имаме много съдържание, надявам се. 
"Здравейте, тук е Тейонг. Днес имам  нещо конкретно, което да ви кажа. Скоро отварям свой You Tube канал и името му е TY TRACK. Там ще ме видите как говоря за ежедневието сиили музиката, или танци и представления. За първи път се уча (на You Tube),  така че съм много развълнуван  и малко нервен. Надявам се да ви хареса и да се забавлявате. Това е всичко от моите приятели (предполагам искаше да каже "това е всичко приятели" или "това всичко е за моите приятели"?). До другия път!"
През цялото видео вървят тагчета - мини влог, разглеждане на забележителности, ежедневие, музика и танци, изпълнения, приготвяне на вечеря, почивка у дома, опитване на нови неща
Леле, колко е сладък. 

Изображение

• Like 3

А дано, качва по-често и разнообразно.

Аз никак не съм изненадана, даже си мисля че закъсняха с този му канал.

Тейонг винаги е бил много харесван и предпочитан от баш шефчетата, та не ме учудва.

А пък баш, баш шефа си му личи, че той му е един от любимците:).

• Like 1

Не. НЕ!

Хечан? НЕ!!!!
Изображение
1, 2, 3

Анимиран тийзър

Джемин
Изображение
1, 2, 3

Анимиран тийзър.

Ченлъ
Изображение
1, 2, 3

Анимиран тийзър

Off Topic

Дами и господа, Джисонг.
Изображение
1, 2, 3
Анимиран тийзър

Off Topic

Накрая общи.
Изображение

Off Topic

Изображение

Изображение

• Like 2

Първото видео в канала на Тейонг. 

Танцово изпълнение върху песента "Lonely". Парчето мисля, че е негово и на певицата Suran. Ще видя после и ще пиша. При всички случаи изпълнението  е много забавно. :)

Едит

Да, той е автор на текста, композицията също е него дело, съвместна работа с Royal Dive. 

• Like 1

NCT Dream и тийзър с името "Clutch Mode" CBT (Closed Beta Test) ver. 1. 

Значи ли това, че ни чака и версия 2? Изобщо не знам какво означава това, но изглежда интересно. 

Графикът на мартенското NCT THE SHOW.
Изображение

На 16.03 (утре, 22:00 KST) NCT новини с водещите SUN&MOON или иначе качано Хечан и Тейл. 
На 17.03 и 18.03, 22:00 КСТ ще се излъчва шоуто "Crime Zone" - мистериозно убийство се е случило в зоната за заминаващи на Градското летище, а извършителят е сред нас. 
На 19.03 пък ще се излъчи съревнованието "Heart Over Height" (Сърцето преди височината). Капитанът Джехьон и асът Джони ще играят баскетбол заедно с новоприсъединили се играчи.
На 20.03, 22:00 KST новото студио "Music Space", като този път участниците са основните вокали на групата Дойонг, Тейл и Хечан, които ще пеят за нас. 

За малко да забравя интересната поредица на 127-цата THE LINK LOG. Еп. 7 Concert D-Day Behind (Денят на концерта, зад кадър)

• Like 2

Вчера не успях да пиша тук хилядата неща с които ни заляха NCT News. 

Най-важното. 

Хечан, Дойонг и Марк - като NCT U, със съвместно парче. Това ще бъде втория проект на NCT Lab. Сингълът ще носи името "coNEXTion (Age of Light)" и ще излезе на 20.03,18:00 KST. 

0250e9730dd1589b.jpg

Шотаро е подготвил специален пърформанс на песента, като ще танцува заедно с 20 танцьори. Интересно ще е да се види. 

През април ще се публикува и нова песен в SM Station, в която ще участва Тейонг и "специален артист". Нищо повече не казаха, държат ни в напрежение. Скоро ще видим кой, какво и как. 

Самият сегмент.

Хечан пък вече с личен Инстаграм профил. Ей го на haechanahceah:D

• Like 1

Криминалното шоу - "Crime Zone", част 1.

Да видим какво са ни подготвили. ;)

Днешните промо снимки на Дримчетата.
Хечан

Изображение
1, 2

Джисонг
Изображение
1, 2

Ченлъ
Изображение
1, 2

Джемин
Изображение
1, 2

Накрая няколко общи. 
Изображение

Off Topic

Изображение

Изображение

Изображение

Излезе и поредния епизод на риалитито им "7llin’ in our Youth", но онеже не сме качили предния - слагам него, следващия може да го гледате в YT.

• Like 2

Втората част на шоуто "Crime Zone", част от THE NCT SHOW.
Да видим кой е злодеят-извършител на престъпплението?
Изображение

Уау. Привю на пърформанс видеото с Шотаро на NCT U "coNEXTion (Age of Light)', част от проекта NCT:LAB. Излиза утре - 20.03, 18:00 KST.

Тейонг и Юта ще са лицата на майското издание на ELLE Japan, като след излизането му ще пуснат и дигитално издание, каквото и да значи това.
Изт. ELLE Japan
Изображение

• Like 1

Йеее
Нов влог от Кун, отдавна го чаках. :)
KUN's Cloud - Скайдайвинг ep. 1
Самият той казва "Първата част от моя скайдайвинг най-накрая излеза. Точно преди да скоча от самолета, погледнах нагоре и си помислих "Това е небето, което чаках да видя!". Надявам се всички да се стремим към нови приключения, цели, които искаме да постигнем и всичко, което си намислим!"

Off Topic

My first skydiving episode is finally out! When I was about to jump off the plane, I looked up and thought to myself, "this is the sky I've been waiting to see!” I hope we all strive towards new adventures, goals we want to achieve, and anything we put our minds on!

Изображение

Изображение

• Like 2