Jump to content

NCT


skofiild

Recommended Posts

Песента на NCT U с Тейл, Кун, Янгянг, "Rain Day" излезе и изненадващо за мен е на английски. 

 

Кун е продуцент и кпмпозитор, взема участие и в създаване на текста на песента. Час преди рилийза заедно с Янгянг имаха лайф в Уейбо, където са говорили най-вече за парчето. 

Кун казал, че се е чудил и за китайска версия, но се замислил за Тейл и накрая решил, че английският текст достатъчно добре изрязва песента. Създал я е преди две години, стояла в банката за песни на СМ, които тази година са решили да я ползват за NCT Lab. Миналата година още искали да излезе като съдържание, но нашият автор решил, че това трябва да стане по правилния ред (официално). 

Ето и поста му в Weibo:

"Най-накрая! "Rain Day" ще се срещне с вас скоро. Наистина е нервно и вълнуващо да видя името си като композитор. Толкова ли са объркани чувствата на композитора? Хаха Харесва ми. 

Когато преди две години композира тази песен беше дъждовния сезон. Въпреки че мразя да вали, обичам шума на дъжда. Когато тогава видях, че навън вали се почувствах кисел, но слушайки дъжда изпитах тайнствено, успокояващо чувство. Записах звука на дъжда и го ползвах за интро, започнах да композирам докато го слушах. Песента говори за герой, шофиращ в дъжда, който включва радиото, чува позната мелодия и си припомня (разни) истории. Надявам се, че и вие, когато слушате тази песен, ще пътувате назад във темето, когато сте се вслушвали в звука на дъжда. Надявам се да ви хареса! "

5dc1bebc22ff89dc.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези дни NCT ни заляха със съдържание от което ще се опитам да предам най-важното, поне според мен. 

В THE NCT SHOW: NCT NEWS обявиха, че следващият от групата, който ще е част от проекта NCT LAB е не друг, а Джехьон. Предполагам, че ще бъде с песента му "Lost", която изпълнява на концертите и феновете полудяват.

Ето и НОВИНИТЕ, може да ги гледате самите вие. 

 

 

Друг супер готин сегмент беше турът в Куангя, който ни предложиха Дойонг и Джонгу. Освен, че ни показаха част от сградата, ни запознаха с член на A&R екипа, както и с един от мениджърите им. Срещнаха ни с Хендери и Шяоджун, който каза, че би искал да се види с Бекхьон (ние също) :cry:. Запознаха ни и с тримата нови трейнита на СМ, за които все повече се говори, че ще бъдат част от новата формация NCT Japan. Ще видим. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В "Музикалното кътче" гости бяха Кун, Тейл и Янгянг, които ки разказаха повече за създаване и заснемане на клипа на NCT U "Rain Day". 

 

Ето го и самото лайф изпълнение. Да ви кажа песента много повече ми хареса в изпълнение на живо. Чуйте я, мисля, че ще ви допадне и на вас. 

 

 

Завършвам "емисията" с кофти новина. 

Марк е с Ковид и няма да може да участва в концертите в края на седмицата. Гадно. Особено като се има предвид, че планът беше това да са първите концерти на групата в пълен състав от седем души. Явно... друг път ще е. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:( Ренджун също е с Ковид. Концертите на NCT Dream, които трябваше да се проведат в края на седмицата (29-31.07) се отлагат. Ренджун не се чувствал добре. Дано се възстанови бързо! 

Allkpop

 

 

Да се опитаме да се ободрим със записа зад кулисите на "Rain Day" на NCT U

 

 

Между другото, по-рано днес СМ са подали искане за регистрация на пълен студиен албум на NCT127. Предполагам в началото на септември ще го видим на бял свят? Кой знае. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера WayV ни зарадваха с 1-ви епизод от програмата си "Who's On Duty? The Summer Talk" в която петимата налични споделят уикенд в някаква вила. Много готини, както си ги знаем. 

 

 

Джонгу, Шотаро и Сънgчан взеха участие във възстановените тази година игри ISAC - Idol Star Atlethic Championishop.
Шоуто се снима от събота, а отборът на NCT се е представил доста добре. По предварителна информация са спечелили златото в стрeлба с лък. Игрите ше се излъчат по телевизията за Чусок, септември мисля беше.

Изображение

 

 

Колонката на Юта и Шотаро за японското списание "MEN'S NON-NO"
Носи заглавието "Show Your Vide" и е страшно интересна. Ако имате време и желание хвърлете едно око.

SHOW YOUR VIBES!!! YUTA & SHOTARO ユータ&ショウタロウ

 

 

 

 

Поредните неприятни новини.

Джони, Джехьон и Марк са положителни за ковид (Марк не се е изчистил още) и няма да вземат участие във фен-срещата на NCT127 в Токио. Останалите шестима днес заминаха за там, дано всичко с тях е ок! 

В Корея вече е 2.08 и въпреки неприятностите всички NCTzens празнуваме рождения ден на Марк

Пожелавам му бързо възстановяване и много се надявам скоро отново да видим слънчевата му усмивка!
Изображение

"Много съжалявам, че ви безпокоя! Ще бъда здравия Марк, който не е болен. Прекрасното, здраво момче."

"Как е възможно вие, хора, да очаквате рождения ми ден повече от мен, да се вълнувате така и да го празнувате повече

Благодаря ви, че ми направихте деня!
Наистина означава много (за мен), че показвате толкова любов към деня в който съм роден.
И го правите всяка година.

Благодаря и благодаря!
И отново благодаря!"

О, Марк.:cry:

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредния готин влог в канала на Тейонг. Този път е на пазар и после хапва с Марк и Джонгу, докато са в Токио.
(кликни на снимката)
5e6a718a1eb84249.jpg

 

 

А тук шестимата здрави от NCT127 честитят във видео връзка рождения ден на Марк, който е болен и изолиран.:cry:
(клик на снимката)
496b8afe67d1325b.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2-ра серия от поредицата на WayV "Chaotic Dinner Party/The Summer Talk".
Да, много готини, но има нещо, което ми убягва, не знам. Специално в частта с вечерята ми се струваха много сковани, липсваше познатата ведрост. Просто... сякаш си бяха чужди. Дали дългото отсъствие на Тен не ги е поотдалечило? Дано е сам временно усещане.

 

 

Кун вече си има и втори Инстаграм акаунт - @11xn_d,  в който публикува свои снимки и ми се струва, че много го бива, има око. Ето някои от фотосите му.

Изображение

 

Изображение


Изображение

 

Шоуто на Юта и Шотаро в което пътуват и приключенстват в Япония. Жалко, че няма англ. субки. Дано се смилят и сложат по някое време.

 


Днес - 5.08, СМ пътвърдиха новината, че NCT127 подготвят завръщане, което е планирано за септември, а в момента снимат видеоклипа.

Ние ще се правим на изненадани и сякаш Тейонг не каза преди ден, че се  е боядисал рус и че заглавната песен му е най-любимата досега.

Говори се за турне на подединицата в Щатите и според мен ще имат, чакаме само датите да обявят - не че ще ходя, ама така, за идеята. :D

Между другото, в момента в Сеул има нечувани наводнения, залят е половината град и продължава да вали. Дано скоро спре и да няма жертви!
Тейонг е изпратил съобщение в Бабъл: "Казват, че квартала, където живеех като дете също е наводнен. Надявам се нищо да не се случи, защото много семейства живеят там!" :(
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди две седмици се наложи NCT Dream да отменят серия концертите в Gocheok Sky Dome, но ги очакват още по-славни дни.:D
На 8 и 9 септември ще превземат Олимпйския стадион в Сеул, превръщайки се в едва седмата айдъл група, която е имала концерти там. Сънбетата, които са се раздавали са H.O.T., g.o.d., SHINHWA, J.Y.J, EXO, BTS и сега най-младата, но най-успешна подединица на неотата - NCT Dream. Нямам думи колко се гордея с тях и се моля всичко да бъде наред, да няма вече болни!

Както и за предстоящите СМ-семейни концерти в близките седмици.

NCT DREAM To Be 7th Idol Group In History To Hold Concert At Seoul Olympic  Stadium After Canceling Sold-Out Dome Concert | Soompi
 

Вчера Дримчетата бяха един от откриващите артистите на фестивала Seoul Festa 2022, който се организира от сеулската администрация. 

Фен камера от изпълнението на "Glitch Mode". Момчетата ни са пораснали и изглеждат убийствено.

 

 

Излезе третата серия от риалитито на WayV. Имаме си кратко камео участие. :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

NCT127 с концерт в Манила, Филипини. 

NEO CITY: MANILA THE LINK ще се случи на 4.09.

ab08551fa0dbf75a.jpg

 

 

NCT Dream ще са сред участниците на Music Bank в Чили, който ще се проведе през ноември. Това ще е второто им гостуване в страната, но изглежда отново ще са само петимата. 

47e4624443a37086.jpg

 

 

Публикуваха видео от фотосесията на Джехьон за ELLE x Прада. 

Ако искаш да си изплакнеш очите, кликни на снимката. :D

35943e9786152577.jpg

 

Отново той, но вече с нещо ново. 

Обявиха дата за сингъла му, част от NCT LAB. Песента ще се казва "Forever Only"  и текста е негов. Казват, че ще е атрактивно R&B парче с китари рифове и сантименталният глас на Джехьон. Текста говори за самота и желание на героя да бъде с човека, който обича. 

Ясно, на 18.08.2022 г, в 18:00 KST ще се мре. 

0195936737f0c4b1.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпълнение на Дримчетата на Seoul Festa 2022 - "Beatbox".
Обърнете специално внимание на Джемин, който беше рожденик вчера. :)
(между другото, в момента е лайф в Инста, за малко го загледах и нещо се е разшмъркал. дано е просто сополив, че вече ме е страх за всичките ми звездички.)

Изображение

 

Изображение

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последната серия -еп. 4, от поредицата на WayV "The Summer Talk". Момчетата продължават да са сладки, но има нещо, което леко ме притеснява, не знам какво, просто чувство. 

 

WayV красят и септемврийската корица на тайландското списание PRAEW, което броя отбелязва своя 43-годишен юбилей. Освен корица, групата ще е представена и с интервю, а материала е наречен "All For Love". Супер, макар да са само петима. Пет, обаче как изглеждат. 

B)

572bf1047022f813.jpg

 

996f7c3fd562f7cf.jpg

 

 

Месечните NCT NEWS. 

Хайлайта е новината, че NCT127 се завръщат през септември с 4-ти студиен албум, а предварителните поръчки започват от 19.08.2022 г. 

Другото е, че обявиха дата за риалитито "Super Trip" в което Итък и Донгхе от  Супер Джуниър пътуват до Бусан с Кун и Шяоджун. Ще се излъчи на 26.08 и аз го приемам като личен подарък за рожден ден. ;)

Джони пък е сред диджеите в Сезон 2 на SHOWME,  който ще се излъчи на 27,28 и 29.08 мисля по YT канала на Scream Records, Beyond Live и други социални медии на компанията. 

d529ca433879dd32.jpg

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тейонг, заедно с Кангта, е включен в онлайн събитието "Google for Korea". По същество, това е отразяване на "най-глобалната ера на Корея, която е световно призната като представяща уникална корейска идея и съдържание. На това събитие множество различни участници ще разкажат истории представящи различни старт-ъпи, ще се изявят говорители на корпорации, артисти,  стъпили на световния пазар с помощта на Гугъл... "

Ще се излъчва днес, 19:45 KST, тоест скоро. 

 

 

А пък Джено вече е с Инстаграм -  ТУК.

8ac902f2898bc6b7.jpg

 

79f6cd436b09ab14.jpg

 

a34e5f324e2943bc.jpg

 

 

Хайде да сложим и тийзъра на видеото на Джехьон " Forever Only", което ще излезе утре по обед наше време. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За малко да ги изпусна NCT-то и после едвам им насмогвам на нещата. 

NCT127  качиха видео на подготовката и репетициите за концерта им в Токио - Day 1,  THE LINK LOG. 

Кеф е да ги гледаш как общуват. 

 

 

Обаче героят на деня е Джехьон, чиято първа соло песен излезе съвсем официално вече, като част от проекта NCT LAB. 

И аз официално да обявя, че тя става любимата ми от тазгодишните им станции. Надявам се да се хареса и на вас. :)

Джехьон и "Forever Only". 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И бааам - днес вече имаме тийзър, даже два.
4-тият пълен студиен на NCT127 ще излезе на 16.09.2022 г. и носи звучното име 2BADDIES.
Предварителните поръчки стартират от утре.
Ами... Успех!
Изображение

Изображение
 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

NCT на вчерашния SMTOWN. Ще ми се да видя тяхна снимка от последния концерт на СМ в Корея, който е бил през 2017 г. Тогава са били май 18, днес са 23, на снимката са 21. Интересно е да си фен на Неотата - никога не можеш да си сигурен в бройката, която ще получиш.:lol2:

(забавен факт извън темата. Инста акаунтът на NCT последва всички WayV мембъри вкл. Лукас. казвам си "Дано! Дано!)

Изображение

Няма да качвам фен-камери, защото от многото на които попадам нито една не е добра, но да знаете, че момчетата се справиха страхотно. Всичките. И макар другите фендъми едва ли да го признаят - в публиката преобладаваха NCTzen и бяха най-шумни и атрактивни, създадоха приятна атмосфера..

Тъй като са готини, а и няма друга тема в която да го сложа, споделям видеото от общия танц на Шотаро и Сънгчан заедно с трите нови NCT SMROOKIES. Значи, това беше дебюта за трейнитата, присъствали сме на раждането на следващото поколение СМ-ски звезди, така да се каже.;)

 

Малко готини снимки.
WayV
Изображение
 

Те...Те..Тейонг - произнесе тя припадайки,
Изображение

Юта също беше разкошен.
Изображение

 

Тен, от изпълнението с BoA на песента й "Only One".
Изображение

 


Днес излезе сегмента MUSIC SPACE, където Джехьон говори за създаването на песента "Forever Only". Изпълни я на живо и беше още по-хубава.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Графикът за излизане на 2BADDIES на NCT127.
2722b5b7ea68045d.jpg

В спойлера е динамичния постер.

Off Topic

 

 

 

Кориците на двете версии на албума.

Изображение

 

Изображение

 

Снимката на 127-цата от вчерашното събитие.
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

NCT127 започнаха промото си с shorts - кратки видеа в YouTube в които изпълняват NEO SEOUL CHALLENGE върху кратък откъс от "Faster", която явно ще е нова песен в бъдещият им албум.

 

Останалите видеа може да видите в YT канала на групата, ето го последното от днес.
(клик върху картинката)
b302dcd4c015f0ce.jpg

 

 

Качват и ремикси на някои от песните на групата, в които пък участва и Джони.
Изображение
 

 

NCT127 обявиха и две специални събития - част от бъдещото си турне Neo City : The Link - World Tour. На 6.10 ще са в Лос Анджелис (Crypto.com Arena), а на 13.10 ще са в Нюарк (Prudential Center). Засега толкова, предполагам постепенно ще разкриват нови дати.

Soompi

 


Имаме си и интервю на Билборд, които си говорят с Джехьон за създаването на "Forever Only" и перспективата му за музиката.
Изображение

 


И един красив Юта от днешната сцена на SMTOWN TOKYO. То пък кога ли не е красив.
Изображение

Ъпдейт и от Инстаграма му.
Изображение
 

Между другото, Юта е на корицата на японския FORBES, като част от 30-те японски личности под 30, които променят света. Има и интервю с него,
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бавно и полека WayV се раздвижват.

Днес пуснаха танцова практика на песента "Miracle", част от албума на NCT 2021 UNIVERSE.

 

По-късно излезе и инфромация, че групата като шест!!! ще участва в Банког на 15.10., като част от концерта 안녕 BANGKOK, ARENA K 2022.

Изображение

Другите обявени засега изпълнители са NCT Dream (5).

Изображение

 


Иначе NCT127 продължават със странната си промоция, която така и не разбирам. Затова пък качвам клипчето от записа на рекламата за PUMA на които станаха реламни лица.
(кликни на снимката)

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Докате тече концерта на NCT127 в Манила, Филипини, може да хвърлите едно око на краткото им видео - поглед върху концертите THE LINK, които предстои да продължат в САЩ и други места, неизвестни засега.

 

 

Приятна неделна изненада от Янгянг и WayV. Кавър на песента на Шон Мендес "Look Up At The Stars".
Много, много приятно ме изненада. Казвам ви, само малко повече екранно време му трябва и Тейонг и Джено ще имат сериозна конкуренция за титлата "Най-харесван мембър на NCT" (разбира се, казвам го шеговито, всички момчета са страхотни).

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майко мила.

NCT127 и тийзър за албума им '질주 (2 Baddies)'.

Изображение

Изображение

И семплър, който е всичко, но не и семпъл.:blink:

Звучи УБИЕЦ. Леле, а ако имаме и рок парче?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...