Jump to content

NCT


skofiild

Recommended Posts

Мхм, ще чуем отново NCT127 през септември, за което много се радвам. 
Интересно ми е каква ли ще е концепцията този път. Не съм спряла да се усмихвам с Kick It от миналата пролет и много се надявам на нещо подобно - зрелищно, свежо, шантаво и зареждащо. Все пак сезона на наградите идва и ще очаквам да изпълнение на сцена на някоя от тях, защото всички хоеографии на 127 са сякаш създадени именно за такива случаи. :D

А тук красиви снимки от вчерашната фен среща по повод 5-тата годишнина. 
Обща, за албума със спомени. <_< 
Изображение

Въх...
Изображение

Изображение


И съвършенството.
Изображение

Както @skofiild по-горе е писала Тейонг ще се присъедини като съдия в предаването Street Woman Figher 8, което е първото корейско  танцово риалити за дами.
Осем  състава ще се състезават в надпревара за първото място. Тацьорите ще представят различни стилове улични танци като хип хоп, уакинг, локинг, кръмпинг (а?) и брейк танци. Целта на предаването била да се популяризират уличните танци, изпълнявани от жени, а освен БоА и Тейонг като жури, ще видим Канг Даниел като водещ. Излъчването започва в средата на август.
Изт. Naver News

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

NCT DREAM в Weekly Idol.

 

Същите NCT Dream, които с първия си студиен албум HOT SAUCE и негово преиздаване (рипакидж) HELLO FUTURE минаха 3 млн. продадени копия и до момента са #1 за 2021 г. 
GAON сертифицира албума им HOT SAUCE с Двоен Милионен сертификат (Double Million Seller).
Изт. Soompi

 

И няколко снимки на Дримчетата от гостуването им при децата на ODG.
Изображение

Изображение

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малките зад кулисите на Dream Concert.

 

Днес на Music Bank  взеха втора победа с Hello Future, а това е един забавен клип от Weekly Idol - Change cam, което си превеждам като променена, може би разбъркана камера? Не знам, но е готино.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Третата част от поредицата в която NCT Dream говорят за живота, като този път е постветена на бъдещето, представяйки си, че отбелязват 50-тата си годишнина през 2066 г.
Хечан се пита дали хората ще го помнят.  Притеснява се дали ще е станал човекът, който иска да бъде и какъв ли ще е.
Марк разкрива, че винаги е мечтал да да бъде певец-автор на песни, да участва във всяка една стъпка от създаването на албум. Има амбиции и колкото и да му отнеме казва, че един ден ще го направи.
Джено обещава, че и след 10, 20 год. винаги ще са там - на сцената и ще чакат своите NCTzen.
Ченлъ отново говори за баскетбола и колко иска да продължи да играе с Марк, надявайки се един ден да отидат в САЩ и да срещне любимият си баскетболист Стивън Къри.
Ренджун споделя, че иска да се радва на обикновени неща като природата, чаша кафе. За него най-важното е да е спокоен (аз лично му казвам "в мир със себе си" и в този смисъл намирам много общи неща между себе си и Ренджун).
Джемин пък си представя бъдещото си аз в слънчев ден, на маса с любимото семейство, за което е сготвил пет ястия. Иска му се да бъде по-зрял, да харчи парите си мъдро и да е мил към семейството си. Някак тъжно каза, че няма гаранция, че те винаги ще бъдат с теб.
Като стане на 30 г. Джисонг пък ще кара колело сам, покрай р. Хан. Представя си, че ще работи усилено в 20-те и 30-те си години, за да може да живее спокойно и удобно след това.
Накрая... Дори когато остареят те ще са група, ще са NCT Dream.

 

 

А Тен и Янгянг са на форосесия за винтидж фотосесия.:D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно интервю.
Марк, Ренджун, Ченлъ и Джисонг гостуват на Ерик Нам в предаването му Dive Studios Podcast, като част 1 от участието на NCT Dream.
Обещават ни останалите момчета - Хечан, Джено и Джемин да гостуват за част 2.

Харесвам такива интервюта, чуваме интересни неща, информация споделена лично от артистите, без "добавките" на социалните мрежи.
Така например Ерик ги пита за началото на кариерите им, как са решили да се занимават с музика, защо са избрали СМ.
Ренджун е първи. Разбирам, че като трейни е изучавал балет? Интересно. Споделя, че от малък (хахаха, кога е било това? вчера?) е обичал да слуша к-поп, любими са му били Рейн, Уондър Гърлс, Гледал предаването K-POP STARS, където са били представени трите агенции - SM, YG, JYP и е решил, че са добри компании, но не е бил сигурен кой е неговия стил. Когато видял EXO обаче е избрал СМ (ах, рева от кеф). Бил е на 15 г. и кандидатствал на отворено прослушване и за щастие са го приели. Интересно, че в началото родителите му са се съмнявали в него (в успеха му) и не са го завели на прослушването, а е отишъл сам. И макар да имало хиляди хора, той е имал късмет да бъде избран. Сладур. Споделя, че когато е дошъл в Корея и на летището го чакали с табела с името му усетил пеперуди, всичко било много ново и вълнуващо. Първите трейнита, които срещнал били Марк и Тейонг, и Ренджун бил шокиран колко добре изглеждат. Хаха Казва че било, защото сградата на СМ го замаяла, толкова внушителна била, че всички му изглеждали много красиви. 
Тук Марк се обажда: "Когато Ренджун каза, че сме изглеждали много хубави аз бях "А?", но Ченлъ ме успокоява "За Тейонг говори, за Тейонг". :28558:
Ченлъ споделя, че неговата история е много по-различна. Ерик казва, че е гледал негови записи от China's Got Tallent и бил изненадан колко подготвен е бил. Ченлъ потвърждава, че родителите му много са го подкрепяли в заниманията му с музика, има издадена песен още като дете, винаги е обичал да свири, но учението е било приоритет за него, а музиката по-скоро хоби. Негов идол е Дейвид Фостър - композитор, музикант, продуцент. Като по-млад не е знаел нищо за к-попа или СМ. Компанията се свързала с майка му с предложение за него, но той е щял да го отхвърли, ако не е бил баща му, който е знаел кои са и колко голям шанс за сина му е да работи с тази фирма. Така че, трябва да сме благодарни на баща му, че му е предложил да опита. Ченлъ дошъл в Корея, явил се на прослушване, приели са го и след 3 месеца дебютирал, но продължава да си мисли, че му е било нужна още практика. 
Следва Марк. Бил е в 8 клас, когато се е явил на прослушване, а в 9 клас, на 15 г., е отишъл в Корея. Какво споделя за прослушването и влизането си в СМ? Било съдба. Към онзи момент бил отдаден на учението и много ученолюбив (брей), очаквало се да влезе в добър колеж. СМ провели отворено прослушване във Ванкувър и големия му брат щял да се явява, той се интересувал от музика. Защо Марк казва, че било съдба? Защото прослушването дори не било през уикенда, а някакъв делничен ден, в който щял да бъде на училище. По някаква невероятна причина обаче, точно в този ден учителите стачкували и училището било затворено. И той отишъл с брат си. "Ако не беше тази стачка, кой знае?", добавя Марк, а Ерик благодари на учителите за протеста им. :D 
Ерик си припомя първия момент в който е чул, обърнал внимание на Марк и е искал да му го каже, ако някога се срещнат. Било на награди 2016г., NCT получавали награда за най-добър дебют (или нещо подобно), по това време Ерик бил в съблекалнята и изведнъж чул някой да говори на английски. И думите били, че благодари на Бог. Ерик бил много трогнат от това, защото за него тези думи са сериозно представяне на ценностите/принципите в които вярва човек, каквито и да са те, каквато и да е религията. И си казал: "Ох, тоя пич сигурно има много мисли и го очаква голямо бъдеще." :) Марк казва, че досега никой не е обръщал внимание на това, а той помни точния момент и почти всичко, което е казал, защото това била първата им награда. Изненадан е, че някой като Ерик дори е забелязал (обърнал му е внимание). Споделя, че е бил трейни 4 години преди дебюта... Всъщност преди първия, защото е дебютирал е 4-5 пъти :rofl:. Ерик винаги е искал да пита как запомня всички хореографии и текстове, а Марк отговаря, че когато засвири една музика, тялото му отговаря с хореографията към нея, просто не може да танцува друго и - както скромно казва - всъщност не е чак толкова "голяма работа".  Споделя още, че иска да научи света на акустичния жанр, голям фен е.
Джисонг е последен. Казва, че е бил малък като трейни и винаги е получавал внимание, че е сладък, а е искал да бъде готин (cool). Казва, че за разлика от другите групи в NCT Dream отношенията най-голям - най-малък не са кой знае какво, те са приятели и така се отнасят и с него. Като малък е бил неуверен, но учителка го посъветвала да се занимава с танци. В началото е било само за забавление, но с времето се влюбва в танца и започва да го изучава професионално. В 5 клас решил да опита в някакво танцово шоу, но екип на СМ се свързал с него. Той не знаел групи, нито кои са/какви са, но майка му го убедила да опита. Влязъл в СМ и в началото се интересувал само от танци, не от музика и пеене, но след като гледал концерти на сънбетата от компанията е усетил енергията на феновете и е започнал да мечтае да стане изпълнител. 
Покрай общите въпроси разбираме, че голямата мечта на Марк винаги е била да напише книга, обича писането и кой знае, някой ден може да напише автобиография или роман. Друго интересно нещо - родителите му и брат му се преместили с него от Канада в Корея и там вече няма семейство, което да му липсва, само приятелите.
Хахах Дримчетата си били направили пръстени на приятелството. Започнали със седем, но в момента... са налични пет - Марк и Джисонг загубили техните.
Накрая завършват с комплименти един към друг.
Джисонг казва на Марк, че е най-талантливият човек, когото е срещал.
Марк пък към Ченлъ - бил човекът, който най-много ги успокоявал и ги правел щастливи.
Ченлъ хвали Ренджун, че е сладък, но от друга страна искрено се грижи за всеки един от членовете на групата, за което му е много благодарен.
Ренджун трябва да започне с комплимент за втората линия Дримчета, а именно с Джено, за когото казва, че има една особено искрена страна в себе си и се надява винаги да остане такъв.
Готини, с интерес очаквам да чуя в част 2 историите на другите трима от групата. :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Запис от гостуването на Кун и Сяоджун в Heechul Story Huya Late Night Radio.
Малко е дългичко, пусках го на почивки, но всеки път, когато виждах момчетата се усмихвах широко. И още - за пръв път гледам Хичул в пълния му блясък на водещ-домакин на предаване и трябва да ви кажа, че разбирам защо е толкова обичана знаменитост. 
Първо да отбележим, че Сяоджун е с изваден мъдрец и бил все още леко подут, затова е с маска. Относно изучаването на корейски език - Сяоджун го е учил 3 г., а Кун - 6 г.

Времеви маркери на някои забележителни (за мен) моменти от епизода.
6:47 мин. малко от песента на живо, акапелна версия с красивите гласове на момчетата.
15:25 мин. и като се заигра с картите Кун - омагьоса ни всичките. :)
22:26 мин. заговориха се за жабешко - кой го опитвал, как било... Ами аз не съм консервативна по отношение на храната, ако Хичул ме покани на жабка веднага се прежалвам, така хубаво пресъздаде първата си кулинарна среща със земноводното. :D 
25:48 мин. говорят за първата си среща с Хичул, която пък той не помни. Била е на Music Core, когато по едно време са промотирали - Super Junior с House Party, а WayV с Kick Back. Отишли да поздравят сънбетата тогава. Хичул обяснява, че всъщност е много по-срамежлив отколкото изглежда и макар да е благодарен за всички поздрави, в тези случаи винаги е стоял в ъгъла.
30:34 мин. пак си говорят за храна, но тук вече за някакво желе от червеи (бляк). Кун твърдо заяви, че не е и не би опитал това (аз също, изведнъж станах много консерватилно настроена към източната кулинария. 
33:46 мин. :rofl:
37:07 мин. пак пеят (Кун), ако искате да чуете любимата на двамата част от песента им Back To You.
38:36 мин. Кун говори за интереса си към композирането, който се е родил в гимназията. Харесвало му, но не тогава е започнал да учи композиция, а преди около 2 години. 
Хахаха 40:49 Хичул споделя как през 2015 г. е отишъл на геймърски турнир, за да се състезава с отбора на Джей Чоу в играта LOL (League Of Legends). Били Team Heechul vs. Team Jay Chou. Разбира се победил, и в двата кръга. По-интересното е, че в същия момент артистите от компанията - DBSK, BoA, Kangta, SuJu, SNSD водени от И Су Ман имали организиран СМ уъркшоп на Хавай, но Хичул казал, че отива в Китай да участва в турнир, защото феновете искали да го видят. След като победил Джей Чоу си хванал самолетчето и отишъл в Хавай. Там срещайки И Су Ман и му се похвалил "Шефе, победих в LOL турнира." A шефа: "Какво е това LOL???" :D
1:14:41 мин. говорят за силните си страни. Кун за Сяоджун - силата му е хубавия му глас, а слаба страна е настойчивостта му за някои неща или по-скоро това е сила и слабост едновременно. А Сяоджун казва за лидера, че с него се чувства напълно спокоен, а слабостта на Кун била, че понякога твърде, прекалено се грижи за хората около себе си (мембърите). 
1:21:42 мин. Сяоджун споделя, че първия концерт на който е присъствал е бил на Темин, а за Кун е бил на Супер Джуниър, което накара Хичул да се "засрами" колко отчаяно е искал да победи в игра феновете си.

Добре им се получи, забавно. Хичул наистина е страхотен, толкова, че ми се прииска аз да съм гост в предаването му. :D
(видеото малко забива на места)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Част 2 от гостуването на NCT Dream в радиопредаването на Ерик Нам Dive Studios Podcast. 

Това са останалите трима от групата - Хечан, Джено и Джемин, и техните истории по присъединяването им към SM и NCT Dream.
Джемин е бил поканен на прослушване по време на негова доброволчека работа на фестивал, в който ученици пеели и танцували. На път към вкъщи една жена го е последвала и той си е помислил, че е "лош човек" и се е свързал с майка си. Жената казала, че е от СМ, но той не знаел какво е това, помислил си, че е застрахователна компания и казал на майка си, че някаква луда го обикаля, да я разкара. Добре, че майката знаела кои и какви са СМ, та му предложила да отиде на прослушване. Е, послушал я и се явил, че даже и преминал. ХАХА Като малък искал да стане хирург, макар... всъщност да не е учил кой знае колко. И като трейни не се е престаравал явно. Казва, че основно се е забавлявал да пее и танцува и като му правели комплименти му харесвало.
Следва Джено, който започнал в компанията в същия ден с Джемин. Той се е занимавал с реклами още от дете и често са го давали по тв. Казва, че от малък е бил по списания да представя детски дрехи, започнали да го канят за реклами и от СМ го забелязали и се свързали с техните. Първия път майка му дори не го попитала, а отговорила, че детето й няма да се занимава с това (да става трейни)  и ги отрязала. Те звъннали втори път и този път могли да го попитат лично дали иска да опита и той казал "Да". От малък обичал да е пред камера и затова е решил да яви, одобрили го и така дебютирал (ахаха, колко лесно прозвуча).
Хайде и слънцето - Хечан. На прослушването си е изпълнил Baby на Джъстин Бийбър, но как е стигнал до прослушване? Споделя, че от дете е обичал да пее и танцува, родителите му са музиканти и от тях е взел това (любовта си към музиката). Всъщност майка му в миналото е била против да става певец, но забавното е, че сама тя му е предложила това. Били се събрали в петък вечер цялото семейство и тя ненадейно му казала, че в събота има прослушване в СМ, дали иска да се яви. Казала, че няма значение какво ще стане, ако иска да опита и просто да се забавлява. Отишъл, изпял 3-4 песни, пял без акомпанимент, успял. Когато вече влязъл в компанията се чудил колко е невероятно да е в една агенция с Темин, на когото е голям фен. Най-близки са с момичетата от Ред Велвет с които са били стажанти заедно. "Все пак" казва "има голяма възрастова разлика между мен и другите артисти в СМ и макар да ми казват "Говори ни неформално", не е толкова лесно, колкото звучи. Особено за мен, който обичам СМ артистите от дете. За мен те са хора, които не мога лесно да доближа." (има огромен респект).
За трейни дните Джемин си спомня, че често гасяли лампите в репетиционната и на тъмно си играли разни мобилни игри. (представям си ги лапетата в тъмното, ръчкщи се и шъткащи един на друг, кикотещи се над екраните и въобразяващи си, че никой никога няма да ги хване :D)
Накрая продължават с комплиментите един към друг.
Джено към Джисонг, който мисли много за изпълненията си - надява се да не се стресира, само да се чувства щастлив. 
Хечан към Джемин: "Завиждам ти. Защото имаш мен."
Джемин пък казва, че записал Хечан като "сладка шоколадова топка" в телефона си, но е много благодарен на този сладък, щур Хечан.

Всъщност тези тримката ми изглеждаха поуморени и може би затова епизода нямаше същата енергия като предния. Но въпреки всичко бяха сладки. :) 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-рано днес видяхме Сънгчан като герой във видеото на Кангта Free To Fly, което може да видите в тази тема.
Преди малко пък каналът на NCT качи влог с него и Шотаро, които се посещават Фестивал на лотуса, а ние се наслаждаваме на красивия пейзаж.



NCT Dream пък днес спечелиха 5-та победа с Hello Future (Show Champion) , а междувременно ни усмихнаха с едно видео от чакалнята на първото им участие на 1.07, в M Countdown. Джисонг се оказа голям фен на Тейон. :) 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ХАХАХА След като отвори Инстаграм акаунт Тейл се превърна в рекордьор - най-бързо постигнат 1 млн. последователя, което се случило за 1 ч. 45 мин. от първия му пост. За "постижението" той получи почетен плакет от организацията Гинес (неочаквано и за самия него), за което казва: "Никога не съм си представял себе си като Гинес рекордьор. Нямаше да съм тук без моите мембъри и NCTzens. Ще дам най-доброто от себе си, за да се свързвам и комуникирам с феновете чрез социалните мрежи дори още повече. Обичам ви всички."
NME media

В материал на Kpop Map Тейл е включен и сред 10-те изпълнители в к-попа с най-добри вокали на живо.

Лукас за GUCCI и колекцията Gucci Les Pommes, създадена за да отпразнува китайския Свети Валентин.
Изображение

Изображение

Изображение

Ей това мисля, че не сме качвали по-нагоре? Една от VCR-ите  за онлайн фен срещата в Beyond Live, която имаха NCT127.
Концепцията е служители, че някои даже и директори ;), в компанията WOORICHIL Entertainment. 


Пуснаха даже и зад кулисите и са страшни сладури.
Много обичам да ги гледам как се забавляват, сякаш се подмладявам с тях. :D

 

Обаче кажете ми защо не мога да откъсна очи от Тейонг???

Изображение

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

It's SHOTARO TIME:yes:
Шотаро ще краси августовската корица на VOGUE KOREA. Wow
Изображение

Изображение

Хубаво е да го видим, но така също ми е любопитно какво се случва, в коя подгрупа ще го включат? NCT Japan? Нова единица на NCT? Или... соло NCT? Дано даде повече инфромация с излизане на списанието, защото все си мисля, че ще има интервю към снимките?

Джонгу пък ще бъде един от новите водещи на Music Core, заедно с Lee Kwon (Rino) от Stray Kids.
Момчетата ще започнат от следващият месец, 24.08, тъй като предаването няма да се излъчва някоко седмици заради Олимпиадата.
Изт. Naver News
Изображение



 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха 
Забавно общуване между Windows и NCTzens.
Фен забелязал колко добре се вписва Ренджун в популярния десктоп на браузъра и задочно попита защо не го включат в тапета по подразбиране? (туит)
Е, самите Windows отговориха на предизвикателството като предоставиха така желания тапет с думите "Ренджун предлага XPerience, от което всички имахме нужда". :D
Изображение

Междувременно Дримчетата са сред участниците на Together Again K-Pop Concert. Снимка от червения килим. 
Изображение

Може да видите изпълнението им в спойлера, поне докато не са го свалили.

Off Topic

 


 



Това пропуснахме да качим вчера - сцени зад кулисите при заснемане на трак видеото на Life Is Still Going On.

 

 

Искам само да отбележа, че днес е дебюта на Дойонг в мюзикъл и съобщения от фенове споделят, че се е представил страхотно, като е получил овации на крак не само от почитатели, а от обикновената публика. (аз отивам пак в ъгъла:cry:)
Изображение

Тук лично благодари на всички за подкрепата. 
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АХАХАХ Джонгу отива на стречинг клас (разтягане), където тренира с... учителят с оранжева коса Тен Читафон ЛифлексибилитИ. :D
Тен споделя, че откакто се е родил е много подвижен, но на 5 г. го е осъзнал наистина и се е присъединил към отбор по гимнастика. Оттам насетне е опитвал, търсил е кой спорт е най-подходящ за него. Един ден разбрал, че има състезание по стречинг и отишъл... Оттогава само в работата си го практикува. Историята беше дотук.:28558:
76b7fe611235b39b.jpg
 

 

 


Денс кавър на Шотаро върху песента на Amine - REDMERCEDES, както и интервю за VOGUE KOREA. :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последният епизод от поредицата на Самотния майстор готвач Сяо. 
Като за сбогом ни приготвя слайм десерт ot зелен чай. Ауч :28558:

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кун и Сяоджун са първите гости на предаването Tell Me SomeSing.
Двама водещи - Шиндонг от СуДжу и популярният ютюбър Quaturup, който има над 1,3 млн. абоната в канала си, посрещат гостите и си говорят с тях докато пътуват. Гостите пък съответно пеят и препоръчват музика, като създават т.нар. SomeSIng плейлист или за по-ясно - своя версия на мобилно караоке.
Та да видим какво препоръчват СяоКун. :)
каналата може да се намери и втората част на епизода, няма да я качвам да товаря тук)

АХАХАХА Най-сетне получих обяснение за песента Kick Back . Лично Сяоджун с ентусиазъм споделя, че го "запомнил" и идеята е:
"Посланието (на песента) е, че се наслаждаваме заедно на тайно (мистериозно) място и мечтаем за... аааа... за готино бъдеще."
Разбрахте ли сега и вие какво иска да ни каже автора?
Ако не, то става ясно поне следното - както и беше написано на екрана - "ЗАКЛЮЧЕНИЕ - На практика означавва, че Кун и Сяоджун са готини" :28558:
Забавно. Кун споделя, че скоро след като дошъл в Корея е бил на концерт на Super Junior, но... му било скучно. На изненадания Шиндонг обяснява, че тогава не разбирал корейски, а те - СуДжу, много говорили по време на концерта. До него Ренджун, с когото бил, постоянно се смеел, а нашият лидер грам не отбирал и честно казано, най-забавно му било когато чул познатите песни Sorry Sorry и U. Е, както заключи Шиндог, при концерт от 4 часа поне 8 минути се е забавлявал.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...