Jump to content

NCT


skofiild

Recommended Posts

NCT127 днес на '35th Golden Disc Awards'...

Er-WSnr3-Vg-AE7-he.png

 

Първата награда която спечелиха всъщност го спечели цялото NCT.

Взеха приза в категорията 'Best Album (Bonsang)'.

 

 

Втората награда, NCT127 спечели в категорията 'Cosmopolitan Artiste'.

 

И пак NCT 127 спечелиха в категорияята 'Best Album (Bonsang)' ...

 

Er-XS0-BFUYAMQx-Lp.jpg

 

Награждаванията:

Off Topic

 

 

 

 

 

Изпълненията им:

NCT 127 - 'Next Round' + 'Punch'♬ 외 2곡|JTBC 210110 방송

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес /то вече стана вчера даже/ излязоха два клипа покрай записването на песните 90’s Love’ и Dancing In The Rain...

[Un Cut] Take #16|‘90’s Love’ Recording Behind the Scene

 

[Un Cut] Take #17|‘Dancing In The Rain’ Recording Behind the Scene

 

Новината, че XIAOJUN ще участва в драма наистина ме изненада.

Даже си помислих, че вече е било съобщено това, а аз го виждам едва ли не сега.

Първите 6 епизода ще бъдат излъчени утре /вече днес/, 11 януари, от 12:00 ч. CST. VIP членове на Youku могат да гледат 3 епизода на ден. Не-VIP членове могат да гледат по 2 епизода на ден. Драмата се казва  ‘Welcome High School Students’.

Er-XAcyu-Uc-AMzws-G.jpg

 

Off Topic

 

 

 

 

Малко снимки зад кадър...

Er-YI3f-VU0-Ake-SU.jpg

 

Off Topic

 

Er-YI3f-VUYAAlhd-S.jpg Er-YI3f-UUYAEHK9h.jpg

 

Още малко снимки

 

2020 Change Cam Top 10

2.#NCT127 - ‘Kick It’

5. #NCTDREAM - ‘Ridin’’

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да споделя и аз нещо важно. 

От 14.01 спира качването на видеа в NCT Music, NCT Daily и NCT Dance. Каналите няма да изчезнат, съдържанието ще остане достъпно, но няма да се актуализира повече. 

Всичко ново ще се качва в съответните канали - NCT Dream, NCT 127 и общия NCT. WayV също си качва материали в тяхното си местенце.

Малко ще ми липсва Deily-то, но ще видим какво са намислили. 

Източник official Twitter NCT

 

Общият:

https://youtube.com/c/nctsmtown

 

На Дримчетата:

https://youtube.com/c/nctdream

 

127-цата:

https://youtube.com/c/nct127

 

Ето и на WayV, ако сте го пропуснали: 

https://youtube.com/c/wayv

 

Обаче сега се замислям. 

В кой точно канал ще разположат Сънгчан и Шотаро? Още не са обявени единиците в които ще се включат момчетата. Интресно... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@kandala Видях поста ти, но чак сега мога да отговоря.
Харесва ми тази поредица, която започнаха и показват записването на песните от новия албум.  Тейонг ако ви липсва, може да му се порадвате.

 

Към песента ‘Volcano’

 
По погрешка сложих поста от Twitter и сега като пиша ми излиза наполовината екран написаното. Не мога да го оправя нещо.
 
И на мен ми е интересно къде ли ще отидат новите момчета. Нали бяха споменали за една нова част от NCT, дали няма да е там. То слухове има много около групата винаги, но засега сякаш още не са се сбъднали.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз много се радвам да видя как се записват песните. Точно преди малко си мислех, че нямам търпение да видя как са създали Light Bulb, която ми е една от любимите в албума. Не знам всъщност дали ще ни покажат, има още малко време до 14-ти. 
Да, на една лекция шефът на СМ каза, че тази година ще дебютира нова подгрупа към NCT, та може и в нея да са, а? 
Ето затова ми стана интересен к-попът - жива драма си е -  края не знаеш какво да очакваш, само се надяваш на хепи енд.

И докато си "приказваме" забелязах, че не сме качили UN CUT Take #2 PUNCH bts, публикуван още юли месец.
За нея фенове казват, че е толкова особена, че като свърши не помниш как е звучала - микс от толкова разнообразни стилове е.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля си някакви неща и бързам да ги споделя преди да ги забравя. :D

Покрай всички награди напоследък няма как да не ме е яд, че NCT не спечелиха никъде нагрда за изпълнение, специално за Kick It.
За мен клипът е едно от най-добрите неща, случили се в к-попа през 2020 г, заедно с тийзърите на SuperM, солото на Кай, From Home на NCT U и още десетина други:D. Което ме наведе на мисълта да си направим една обща темичка с това, което ни е впечатлило през изминалата година. Какво ще кажете? Да споделим, обменим, обогатим с красотички независимо кого станваме или просто харесваме?
Taeyong 200305 kick it | Taeyong, Kicks, Nct taeyong

И понеже гледам доста реакции и се ровя в коментари, често намирам интересни неща, научавам и по нещо ново.
Ето на какъв коментар попаднах вчера, в който човекът много добре е обобщил своето мнение за отношението към групата в Корея:
(долното е по повод казаното от преден потребител, че NCT са недооценени в Корея.)
"Мисля, че жанрът на NCT не е подходящ за корейския пазар (и вероятно не е предназначен да бъде). Повечето песни на 127 са добре приемани в чужбина. Мисля, че NCT Dream е създадена за корейската публика (My First and Last беше първата песен, която победи в музикално шоу, те имат младежко/невинно излъчване и основните им песни са кечи като BOOM и We Go Up). Повечето айдъли правят кавъри на песните на NCT 127, но публиката (там) като цяло е най-вероятно да хареса стила на NCT Dream. Също така, някой беше направил анализ на синхронизацията и Dream имаха най-висок %, като по-късно човекът обясни, че това има смисъл, защото Dreamies  се фокусират на повтаряемите движения, защото корейцит оценяват хармонията повече от креативността."

Off Topic

 

I think 127 genre isn't suitable for the korean market (and probably wasn't meant to be). most of 127 main tracks are appreciated overseas, I think NCT Dream is made for the korean public (MFAL was the first to win a music show, they're young/have this innocent image and some main songs are catchy like BOOM and WE GO UP). Most idols cover NCT 127 songs but the general public/citizen are most likely to enjoy NCT Dream's genre. Also, someone did an analysis of NCT synchronization and DREAM had the highest % he explains later that it makes sense because Dreamies focus on repetitive moves because koreans value synchronization more than creativity).

 
Горното съвпада с моите наблюдения, но се радвам, че макар и бавно NCT поемат нагоре, към върха. Ние нали знаем какво казват за бавните работи? Пък и колкото по-бавно, толкова за по-дълго, бих добавила аз. ;) 'Дет се вика - устойчивото развитие да има.

Хихи :lol2: Малко по-рано Тен беше лайф в Инстаграм и сподели: "Ооо, имам нещо страшно да ви разкажа. Преди час тренирах сам и изведнъж чух някой да ходи зад мен. И АЗ БЯХ WHAAAT???  Обърнах се, нямаше никой. Беше толкова странно. Сякаш някой ме слушаше И АЗ БЯХ WHAAAT??? А, искате на корейски? Добре, ето...разказва същото на корейски..." 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даа, това за синхрона на NCT Dream и аз съм го забелязвала с просто око – железни са направо! И някакси са с много изравнени сили в това отношение, просто всички са добри. Обаче пък най-силните вокали са дръпнати за NCT 127, си мисля....  Но за която и формация да си помисля, мед ми капе на сърцето :D Предполагам, че идва ред на японски юнит да се появи и се чудя все по-впечатляващия Юта дали ще го изтеглят да я оглави? 

 

Относно 2020 на мен най-любимото ми е My Love на Бек, а на NCT U Make a Wish ми легна най-много – нещо като Psycho за RV или Love Shot за EXO ми е. Тези песни според мен правят едно леещо се с лекота хармонично съчетание между музика, визуална стилистика и хореография... Как го казваха на английски - нещо като много добре смазани. На Kai Mhm ме зариби постепенно музикално, иначе клипът е... баш както ги обожавам! Интересното е, че пак така постепенно ми легнаха на сърце и Work It и 90's Love на NCT U... А клипът, с който не мога да сваля усмивката от лицето си е последния на Бекхьон за японския пазар. :es: Такъв сладък "задръстеняк" да търсиш под дърво и камък и пак трудно ще намериш :panda-145: Впрочем не го знам като израз какво точно ще рече Get You Alone

Иии, топ 1 в листата ми за годината, любимият ми албум от игла до конец, е на SuperM SuperOne. Размазвам се на всич-ки-те песни в него... Infinity и Wish You Were Here може би са ми най-любими от двата полюса. Иначе като клип от техните все още Jopping ми е най-любимият, но съм извънредно благодарна, че с новия албум ни сервираха цели три!  А Tiger Inside ми се е запечатала трайно с хореографията си от Beyound Live концерта им. Може би клипът не можа да ме възторгне така както Jopping, точно защото имах вече превъзходни любими моменти от изпълнението на живо, които не са така подчертани във видеото. Едното е моментът с  бързото изтегляне на Kai от средата към единия край на формацията им.... Или как си изигра Тейонг ръмженето с хващането за врата... и т.н. Гледните точки на камерите наистина разкриват различни елементи от цялото! Вероятно и в метафорично отношение е така – различните погледи, които сме ние като отделни световъзприятия, имат богатството да ни поднасят света от различни уникални ъгли :wub:
Както каза И Су Ман в разговорите си с BoA, за 2020 в доста песни има акцентът Better (като пожелание и път) – така че дай Боже 2021 да е наистина по-добра за всички ни :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезе UN CUT Take #20 Misfit bts
Усмихнатата песен, както си й казвам аз. :)


Само първия куплет:
Лошо скроен съм, няма точна мярка, която да ми пасва.
Задушавам се, сякаш нося дрехи, които не ми стават.
Опротивява ми, разкъсвам ги без притеснения.
Колкото повече се опитват да ме бутнат, толкова повече се издигам...
 

Off Topic


I'm a misfit, there is no right fit that matches me
Suffocated, like I'm wearing clothes that don't fit
It's sickening, just rip it without any hesitation
The more they try to bring me down, the more I get lifted

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам кога и дали ще видим драмичката в която участва Сяоджун, но можем да разберем за какво иде реч.
 Изт. тук
Самият той споделя:
"В драмата героят ми е много талантлив в рисуването. И когато нямам реплики аз всъщност... Наистина рисувам... Хахах"
Какво да ви кажа, преливат от таланти момчетата от NCT. :lol2:
Изображение 

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как няма да я видим.

Ай я, може да ми ударите по един шамар. Ама мислех, че и вие сте я видели, затова не писах.

Има вече някои излезли епизоди. Аз понеже сега гледам само китайско и съм се абонирала за някой друг такъв канал, та затова и ми излезе.

Между другото, пригответе се да гледате едни много, ама много, много дълги серии.... 6 мин. По толкова са. :D

Ето излязлото, при китайските драми е хубавото, че ги пускат много набързо, не е като при корейските 1-2 серии на седмица.

Тази драмичка ще е 20 еп., значи за десетина дена ще излезе.

Вече е до 6 еп., имат англ. субт.

 

 

 

Off Topic

 

 

 

 

 

 

 

И малко зад кадър..

 

Ще добавя тук...

Наградите на NCT днес на 19th Gaon Chart Music Awards 2020

Клик   Клик  

Редактирано от skofiild
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Йеее, качиха как е записана една от любимите ми песнички, пък макар и без англ. субки засега. 

Мхм, след малко спират актуализациите на канала, едва ли ще видим нови неща там.
[Un Cut] Take #22|‘백열등 Light Bulb 


И като сме тук да похвалим гарджетата, които получиха две награди на провелите се днес Gaon Chart Music Awards 2020.
NCT спечелиха отличията Top Kit Seller of The Year и The World K-pop Star. Браво!
В много от месечните и тримесечни класации са в ТОП 5 - дали с Neo Zone, дали Resonance Pt.1 или Pt.2 или със сборния Final Round - няма как вече да ги подминават. През 2020 г. момчетата се раздадоха и тя им се отплати добре.

Както съм сигурна, че ще направят и през тази година.
Вчера публикуваха заглавията от предстоящия албум на NCT 127 Loveholic.
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам сега, че в Сумпи качили статия за NCT: Членовете на NCT споделят планове за 2021 г., говорят за техните постижения и друго.

Чакай, викам си да проверя какви са им плановете, стана ми интересно, та влязох да я прочета. Естествено края, там се съдържа най-важното.

Качвам какво пише:

Off Topic

 

 

Jeno, Doyoung, Jaemin, Mark, Kun и Sungchan дадоха наскоро интервю за Star News за тяхната 2020, какво предстои през 2021 г. и много повече!

NCT спечели Daesang (Голямата награда) за Албум на годината с завръщането си в пълен състав с „RESONANCE“ на 2020 Asia Artist Awards. На въпрос дали това е необикновено изживяване за групата, Маrк се съгласи, тъй като за първи път спечелиха Daesang. „Това е награда, за която всички артисти мечтаят, така че беше такава чест и ние, разбира се, бяхме благодарни на нашите фенове“, каза той.

„От дебюта си очаквам с нетърпение да получа голяма награда и също си я представях много, но имах чувството, че внезапно я получихме“, каза  Doyoung. „Ако го бяхме получили някъде с нашите фенове и колеги певци там, щеше да е по-смислено, но неизбежно го получихме без нашите фенове там и награждаването се случи и чрез предварително записване. Ето защо си помислих, че би било добре, ако можем да споделим още малко благодарните чувства с нашите фенове. Срамно е, че ситуацията е такава, каквато е в момента, но аз се постарах с всички сили да изразя своята благодарност чрез социалните медии. "

На въпроса дали са мислили за всичко, което са преживели през годините след дебюта им, когато спечелиха наградата, Jeno отговори: „Вместо да имаме много мисли за трудни неща, когато получихме наградата, всичките 23-те членове на NCT се качихме заедно на сцената, за да я получат и се почувствах успокоен и горд, когато си помислих как толкова много хора сме пораснали толкова много. Беше страхотно да може да изживеем радостта заедно като 23 членове. “

По темата за реакцията на феновете в чужбина, Doyoung каза: „Когато има какво да празнуваме, нашите фенове в чужбина създават хаштаг и карат NCT да се издига в тенденциите в реално време. Когато го видим, можем да почувстваме, че има много фенове, които ни поздравяват за наградата и ни подкрепят. "

По отношение на техния успех с продажбите на албуми и в чуждестранни класации, Doyoung сподели своите благодарности на феновете и Jeno каза: „Честно казано, не знаех, че„ милионният продавач “на NCT ще се случи това бързо. Мислех, че ще ни трябва време, така че усещанетое, че се е случило по-бързо, отколкото очаквах. "

Описвайки техните 2020, Jaemin сподели, че смята, че промоциите на NCT 127, NCT DREAM и NCT U са преминали добре. Той добави, че най-запомнящата се част са двете промоции на NCT за „RESONANCE“ с 23 членове. „Успяхме да покажем много различни версии на себе си като различни единици“, каза той.

Кун сподели, че чувства, че е израснал много като член на NCT: „Чувствах, че всички членове усъвършенстваха своите умения, докато промотираха, и беше чест да участвам в страхотен проект. Освен това беше наистина забавно. " Sungchan каза: „Когато дебютирах като член на NCT тази година, научих много от по-възрастните членове и ги опознавам постепенно, докато ги гледам!“

Докато говореше за работата си в екип, Jeno коментира колко от тях са тренирали заедно, откакто са стажанти. Той продължи, казвайки: „Що се отнася до работата в екип, трудно бихме могли да кажем кой е по-добър или по-лош, но колкото повече сме заедно, толкова по-голяма става нашата синергия. Дотолкова е, че когато има по-малко членове, се чувства малко неловко. "

Doyoung също коментира: „Не е лесно да продължаваш да показваш нещо свежо на публиката като идол и като артист, но ние продължаваме да поддържаме тази новост заради членовете с нови стилове, които продължават да се присъединяват и мисля, че с тази свежест NCT стана с милион продажби и продължава да гради кариерата си. Мисля, че постоянната новост е част от имиджа на екипа на NCT. "

Марк също беше помолен да говори за екипната работа на SuperM или тяхното присъствие в чужбина. „По принцип NCT и SuperM работят усилено, за да общуват с чуждестранни фенове“, каза той. „Членовете идват от много различни страни, така че всички работим, за да общуваме с чуждестранни фенове чрез различни методи като пеене на различни езици, като английски. Нашите задгранични фенове се радват на това и това също ни кара да се гордеем. Опитваме се да поддържаме тези добри отношения. "

По темата за плановете им за 2021 г. Марк каза: „Членовете са в различни екипи, така че ще бъде различно, но можете да очаквате тази година всяко издание да издаде албум. Също така мисля, че може да има и различни други комбинации. NCT е органична група, която преследва нови неща всяка година! "

За своите индивидуални и групови цели за годината Марк посочи световния мир. Jaemin сподели, „Мисля, че би било чудесно, ако тази година имаше много шансове да се срещнем лично с фенове“, заявявайки, че иска скоро да изпита изява и отговора на феновете отново. Doyoung сподели: „След като не успяхме да се срещнем с фенове, получаването на страхотна награда и продажбата на много албуми са щастливи и страхотни неща, но честно казано, има моменти, в които те изглеждат не толкова добри, колкото срещите с фенове.“

„Ние и нашата агенция се стремим да ни покажем чрез много съдържание в социалните медии“, каза Doyoung. „Всеки ден в YouTube излиза ново съдържание.“

На въпрос дали има международна сцена, на която искат да се представят през 2021 г., Doyoung каза: „Преди мечтаех да бъда на сцената на церемонията по награждаването на Грами или Билборд, но сега искам да отида на която и да е сцена, където са феновете. Въпреки че Грами и Билборд са важни [разбира се за нас], искам да разгледам феновете и да усетя как нашите фенове са хората, постигнали страхотни резултати за нас. "

И накрая, Sungchan завърши интервюто, като сподели думи за феновете. „И през 2021 г. ще излезе ново звено, заедно с всички екипи на NCT, така че, моля, очаквайте го с нетърпение и аз ви обичам. Благодаря ви - каза той.

 

 

Та май Sungchan накратко отговори къде ще се насочат той и Shotaro. Или поне предполагам, че двамата ще са в това ново звено.

Другите кои ще са, да видим.

 

Източник...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пуснаха англ. субки за записа на Light Bulb, за да мога да разбера, че тази песен не е нова. Изпълнявали са я още като трейнита и явно  предизвиква доста емоции в ДоТе. Ще ми е интересно да видя как са се справили тогава.

А това? Открий най-добрия агтент? Изобщо не знам какво е, но съм "за".
Пише "Очаквайте скоро - 15.01, канала на NCT 127". 'Ми то утре? Значи скоро ще разберем.
Източник туитър

ErsBkZZUYAQQZ-r?format=jpg&name=small

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това не знам дали не е качвано вече, ама сега ми излезе и го споделям. Нали чакаме да видим как ще се справи Jaehyun като актьор, ето тийзър към драмата Dear M в която играе.. То едва, едва за 2 сек. се вясва тук, ама...

 

Иначе пък това е излязло днес (вече вчера) от момчетата... Луда работа.

 

П.П: И на мен ми е любопитно какво ли ще е това новото, дето го чакаме днес. Че и от 127, точа лиги вече.;)

Jisung пък и той в нещо си. Ама на 16-ти...

SyBhI.png

 

SyTYi.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Появиха се снимки на Jisung за новият февруарски брой на  Allure :panda-145:

 

0489b092d8c1e743.jpg da4ee6df152c963e.jpg

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~
 

В днешният брой на седмичното шоу MUSIC BANK - NCT U и тяхната 90's love бяха номинирани и спечелиха .

Бяха изправени срещу БТС и тяхната Dynamite ~:panda-145:

 

Image

Редактирано от bubble
Добавене ~
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Концепцията била за игра между момчетата кой е по--по-най агент.
Демек най-бърз, най-схватлив и разбира се, най-забавен - основно качество на добрия агент.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...