Jump to content

NCT


skofiild

Recommended Posts

„Dispatch“ пуска пълни подробности за съобщенията в Kakao, разменени между Taeyong и бившия му съученик.

 

На 24 юни медийното издание „Dispatch“ пусна пълните, нередактирани детайли на съобщенията от KakaoTalk, разменени между Taeyong и жертвата „A“. (За разлика от предишните статии в медиите, жертвата, която е била съученик в средното училище на Taeyong, в тази статия се нарича „A“ вместо „B“.)

През 2009 г., когато Taeyong беше втори курс в средното училище, той беше отговорен за това, че остави ужасен коментар за своя съученик „A“ чрез споделена студентска онлайн общност.

Информаторът 'B', друг човек, който е бивш съученик на средното училище на Taeyong, е първият човек, разпространил този инцидент от 2009 г. сред обществеността, след дебюта на Taeyong. След това през 2019 г. Taeyong се срещна с жертвата „A“, за да се извини лично за грешката си от дните си в средното училище. „А“ официално прие извинението на Taeyong и подписа правен документ, с който се съгласи да прекрати инцидента.

Off Topic

 

1592977183-r658x0.jpg

По-горе, жертвата „А“ се изказа лично, след като бе оповестена новината за личното извинение на Taeyong. „А“ помоли другите да се въздържат от неверни предположения и разпространение на слухове относно миналия инцидент, а също така помоли да се въздържат от по-нататъшно нахлуване в личния живот.

Тогава, по-рано през юни 2020 г., информатор „B“ отново се появи в онлайн общност, обвинявайки феновете на Taeyong за сериозно нахлуване в личния им живот. По-късно 'B' насочи обвиненията към Taeyong, публикувайки предполагаеми "съобщения от KakaoTalk", които сякаш сочат, че жертвата "A" не изпитва искреност от миналото извинение на Taeyong.

Въпреки това „Dispatch“ твърди, че „B“ е редактирал злонамерено публикациите им в „KakaoTalk“.

Според „Dispatch“ разговорите между жертвата „A“ и Taeyong съдържат информация като:

11 октомври 2019 г.

A: "Да ... Това съм аз ... О, очите ми изглеждат несъвместими в тази снимка на телефона ... Благодаря, че не каза нищо ..."

Taeyong: "Наистина съжалявам отново и нека да поддържаме връзка. Може да ми е малко трудно да поддържам връзка често и аз също не бих могъл да реагирам веднага, но ако можете да ме разбереш и развеселиш ! Благодаря ти!"

1592977209-r658x0.jpg

 

12 октомври 2019 г.

О: "Последно нещо, притеснявам се за здравето ти, така че, моля те, не се наранявай и ако се нараниш, отиди в болницата!"

Taeyong: "Да, благодаря. Ще се грижа добре за себе си. Благодаря вти за подкрепата хаха, и ти бъди здрав!"

A: "Имам нещо, което искам да попитам след вчера, наистина бих искал просто да останем приятели, без да е неудобно, да си разменяме KakaoTalks така. Ако мислиш, че ще е неудобно, това е добре, твоето мнение е важно и аз искам да уважа това. "

Taeyong: "Благодаря, че ме питаш по този начин, и не искам това да е неудобно или изобщо нещо подобно. Единственото нещо е, че може да не мога да се свържа с теб толкова често и може би няма да мога реагирам бързо заради работата ми. Но мисля, че ще разбереш всичко това! Следващия път, ако успееш, ще се видим на нашия концерт. Внимавай! "

 

1592977215-r658x0.jpg

 

28 октомври 2019 г.

A: "Добре ли е гърбът вти? Вероятно ще кажеш, че е добре, дори когато не е."

О: "На майка ми наистина й беше тежко с болен гръб."

О: "Честно казано, ако някой се опита да ми каже, че извинението вти не е искрено, казвах, че наистина е така."

A: "Винаги съм вярвал, че когато се извиняваш с ниско наведена глава, това е наистина искрено."

 

1592977201-r658x0.jpg

 

15 май 2020 г.

Taeyong: "Здравей, А! Taeyong е. Добре ли справяш?"

A: "Да, гледах бейзбол!"

Taeyong: "О, наистина ^^ исках да те поканя на нашия концерт миналия път. Но не можем да имаме концерти заради COVID, така че имаме онлайн концерт в неделя от 15:00, това е на" V Live ". Ще ти изпратя код утре или на следващия ден. Може би се припокрива с бейзболни игри? Хаха, ако имаш време, можеш да го хванеш. "

A: "По-бързо е, ако се свържеш с мен чрез директен текст. Ще бъде чудесно, ако ми изпратиш информацията чрез текст."

 

1592977220-r658x0.jpg

 

15 май 2020 г. Продължение

Taeyong: "Тъжно ми е, че не мога да те поканя на нашия концерт на живо. Ако влезете във" V Live "има място, където можете да въведеш този код [за онлайн концерта на NCT]. В 15:00, така че ако имаш време, гледай го ^^ "

A: „Добре. Очарователно е, тези дни нямат контактни концерти .. късмет!

Taeyong: "Добре, благодаря и ти също бъди в безопасност."

 

1592977236-r658x0.jpg

 

И накрая, „Dispatch“ опроверга твърденията на информатора „B“ относно обществената услуга на Taeyong. Беше казано, че по време на личната си среща с жертвата „А“ през 2019 г. „А“ поиска Taeyong да извърши доброволна работа, за да компенсира грешката си. Информаторът „В“ обвини Taeyong, че не е изпълнил това изискване.

Оттогава "Dispatch" публикува записи за доброволческите дейности и даренията на Taeyong, направени още през 2016 г., включително доброволчество в кухня за храна, в мултикултурно училище, в центрове за реформа в общността и др. През април 2016 г. се казва Taeyong да е започнал фонд за стипендии на негово име в училището за много култури, където той и NCT доброволно участват в продължение на няколко години. Всеки месец Taeyong дарява приблизително 1 милион KRW, които да бъдат използвани за фонд за стипендии на Taeyong, в размер на приблизително 50 милиона KRW (~ 41 000 USD), предоставени на студентски стипендии през последните 4 години.

Междувременно SM Entertainment също обяви съдебни искове срещу информатор „B“ за атаката на злонамерени коментари и слухове, свързани с Taeyong на NCT.

 

Източник: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А така, най-сетне да се задвижи SM, защото от малкото, което съм чела по темата за Тейонг... наистина се прави от мухата слон. Дори не съм сигурна доколко е грешка нанесената обида – има случаи, когато хората наистина си заслужават отношението, но... и да е грешка... поправена е по десетки начини вече и не може да се спекулира постоянно, само защото Тейонг е публично лице. Това общественото пространство си е абсолютно хилядоока и хилядоуста Хидра – не знам как издържат публичните личности, честно!  Наистина си е голяма школа за характер това изпитание :) 

 

И много се радвам, че двамата ми соло любимци – Бек и GD, са поставени заедно на една позиция, йее :wub: И, разбира се, SM  Entertainment – номер едно :xaxa:  , колкото и да не е за вярване поради вечното ни фенско мрънкане хехехехе (то това беше пост в темата на EXO, ама да си кажа тук като съм почнала). 

 

P.S. А това ново изпълнение на WayV е заснето мнооо якооо – май ще ми стане любимо то, макар че всичките си ги бива! Като е яка самата песен, па стайлинг, па хореография... всичко :yes: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес предаването отбелязва половин година от 2020

Music Bank First Half Year Special!~

NCT DREAM - Ridin’ [Music Bank / 2020.06.26]

 

 

 

NCT U - Kick & Ride [Music Bank / 2020.06.26]

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И понеже се почва с хилядата клипчета на едно изпълнение...

[K-Choreo 6K] NCT U 직캠 'Kick & Ride' (NCT U Choreography) l @MusicBank 200626

 

Off Topic

 

 

 

 

[K-Choreo 6K] NCT DREAM 직캠 'Ridin' (NCT DREAM Choreography) l @MusicBank 200626

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В новото предаване I - LAND     - `част от  момчетата  са танцували и пяли на  BOSS &  The 7th Sense :panda-145:

I-LAND [EP.1] I-LAND 입장 테스트 '이희승' ♬BOSS_NCT U 200626 EP.1

 

~~~~~~~

I-LAND [EP.1] I-LAND 입장 테스트 '박성훈 & 제이' ♬일곱 번째 감각(The 7th Sense)_NCT U 200626 EP.1

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...