Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Off Topic

The-Fiery-Priest-Poster1.jpgThe-Fiery-Priest-Poster3.jpg

The-Fiery-Priest-Poster5.jpgThe-Fiery-Priest-Poster6.jpg

 

 

The Fiery Priest

Хангъл열혈사제

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Hot Blooded Priest 

Период на излъчване: 15 февруари 2019 - 20 април 2019 г.

Време на излъчване: Понеделник и Вторник, 22:00 KST (корейско стандартно време)

Жанр: комедия, криминален 

Канал: SBS

Епизоди: 40 (35 мин. епизод/ 2 епизода на ден)

Режисьор: И Мьонг У (Шепот, БунтарКралят на модата

Сценарист: Пак Дже Бум (Загадките на Бог 1, 2, 3, 4; КръвШеф Ким

Субтитри: Английски

          

Участват:

Ким Нам Гил като Ким Хе Ил

Ким Сонг Гюн като Ку Де Йонг

И Ха Ни като Пак Кьонг Сон

Ко Джун като Хуанг Чол Бом

Към Се Рок като Со Сънг А

 

Резюме:

Ким Хе Ил е католически свещеник, който има проблеми с гнева. Той е саркастичен и груб към хората. Ку Де Йонг е детектив, който говори много, но същевременно е срамежлив. Пак Кьонг Сон е амбициозен прокурор. Тя е умна и красива, също така и добра в това, което прави.

 Ким Хе Ил, детектив Ку и прокурор Пак работят заедно, за да разрешат убийството на католически свещеник.

 

Тийзър 1

Трейлър

:essub:

 

Свали с български субтитри :subs: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click: :click: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

      Свали с руски субтитри :click:      

Онлайн с руски субтитри :click:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 16.01.2019 г. at 13:52, Aretka написа:
  Скрий съдържанието

.. втори свещеник за съвсем кратко време.., макар и да е Ким Нам Гил

 

Tрети.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ме интересуват качествата на филма. Ким Нам Гил седмици наред - прекрасен пролетен подарък! В първите минути си помислих, че Бидам се е завърнал, но много скоро разбрах, че приликите с култовия герой са само външни: неконтролиран гняв, тежка психическа травма в миналото, върховно бойно майсторство...  Засега се очертава като свръхнадарена мрачна личност, която ще бори до дупка бандити, корумпирани чиновници, алчни богаташи... изобщо, ще "отделя агнетата от козлите". 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да-а-а. Това е един категорично комиксов филм. Не в смисъл филм правен по комикс, а филм-комикс. По принцип на филмите, създадени по комикси или графични романи, се гледа доста скептично. Често хората ги заклеймяват като леко четиво и съответно – леко изкуство. Комиксите попадат в категорията на нещата, които не се гледат и четат от истинските ценители на седмото изкуство. Истината е, че досега не съм попаднала на нито една основателна причина или обяснение защо не трябва да гледаме този тип филми. Аз вече си признах, че ще се кефя и на най-катастрофалния боклук, щом в него играе Ким Нам Гил. Няма да обяснявам защо. Който го е гледал - ще разбере. Сериалът обаче никак не ме разочарова. Не е трудно да се открие схематичната връзка с друг скорошен сериал - Lawless Lawyer с И Джун Ки, но има и разлики. В играта на артистите в The Fiery Priest се усеща някакъв втори план, който ни внушава: "Това е игра и ние страхотно се забавляваме. Гледайте на нас като на супергерои, за които няма невъзможни неща." Това отношение към разказа, сериозен и тежък по съдържание, го превръща в леко и увличащо зрелище, както и приятният хумор, абсолютно нетипичен за корейските комедии. Нам Гил е един съвършен  оживял рисуван персонаж, с убийствена елегантност и изразителност. И Ха Ни изобщо не му отстъпва. Засега е мътен героят-полицай, но и той не стои зле, просто образът му е на страхливо плямпало - вероятно ще търпи развитие. Минаха 4 двойни серии и все още сме на експозицията, въпреки че действието е динамично. 

Мразя онгоинг-а.

Снимка на Kim Nam Gil Fans in Romania.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано бързо да се оправи!

 

Иначе гледам и се кефя максимално. Много съм пристрастна, но и за мен Ким Нам Гил е страхотна наслада. Искрено се забавлявам с гневните му изблици, че и по няколко пъти ги гледам за още по-голямо удоволствие. Прокурорката с ролките също влиза добре в образ. Дразнещи са ми разните там ганстерчета, но без такъв пълнеж няма как. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Беше доста депресиращ по едно време, много злини и злодеи се събраха, но някъде от 8-9 серия започна да става все по-забавен. Много добър сериал.

Spoiler

Появи се едно съмненийце за сестрата, май ще се окаже дама с интересно минало.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към 3 или 4-ти епизод ми затъпя и го зарязах.

А започна добре.С български букви мога пак да го погледна. Успех с превода.:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Погълнах преведените епизоди на това сериалче като топъл хляб... Голяма забава! :es: Уникални образи! :DКато се почне от тайландецът и пухкавият му приятел,гангстерът с невероятната прическа,сестрата-монахиня и се стигне до главните- детективът, кресливата прокурорка и разбира се магнетичния отец Ким! :inlove: Много му ходи тази роля на Ким Нам Гил,но си мисля,че даже и да беше друг главният актьор,пак щях да харесам сериала. Заради самата атмосфера и умелото съчетание на криминале и комедия.

Сърдечно благодаря за българския превод! :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С риск да прозвуча като някоя баба, която казва "Нашето гардже е най-хубаво"... е, какво пък, така си е - нашето гардже е най-хубаво! :D И сериалът, и Ким Нам Гил, да уточня. Давам си сметка, че това е сериал, който далеч няма да се хареса на много хора - не защото е нещо невиждано, което няма да се разбере, а просто защото е пълен с абсурден хумор, на места дори с малоумщини, които може би няма да са по вкуса на всеки. Сигурно зависи и от това в какъв момент почва да го гледа човек. Лично аз му се насладих и при първото гледане, и при всяко следващо покрай субтитрите. 

 

На 2.02.2020 г. at 17:12, nig написа:

Уникални образи! :D

 

Именно! Забавлявах се с всеки един, с изключение на полицайката, която до самия край ме дразнеше, незнайно защо. Главната роля пасна на Ким Нам Гил перфектно - не знам дали ако друг беше изиграл отеца, щеше да постигне същия ефект, но и не искам да знам, защото неговото изпълнение ми изпълни душата! Останалите любимци ми бяха монахинята, която все се извиняваше за езика, който използва (ма то под такова влияние от страна на отчето имаше ли друг избор, хахаха); Хуанг Чол Бом, който пръскаше чар отвсякъде; Сомса Текалактанапрасер (!!!) в комбинация с Йо Хан, Капоейра с прическата, Годжаев... има ли смисъл да изреждам? 

 

Не съм фен на продълженията, ама се присетих как след финалния надпис

Off Topic

We Will Be Back

 

се заговори за възможно такова, та почнах да се замислям и... Искам още от тези шматки! 

 

И една песен, която, слушана самостоятелно, не ме впечатлява особено, но беше идеална за финал на епизодите:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно, ... ще е голяма загуба ако не го гледате ... хахахаха а ахахахаха :28558: не мога да спра да се хиля :lol2:  ... някак си ми се искаше да развият, поне малко романтика м/у отчето и прокурорката,но се надявам, че това може да се случи във втори сезон ... ако има такъв де ... моля те господи ... нека направят, също толкова забавен втори сезон ... д*ба щуротеката :rofl: .... хахахахахахахахахахахахахахахапахахахахахахахахахахахахапаха :thanks::yes::rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама голяма забава е този сериал:lol2:Ходя  вкъщи ухилена като лудите.Дали съм в настроение точно за такъв сериал, не знам, ама ми е много забавен.:thanks:на всички от преводаческия екип:yes:. За две вечери изгледах до средата и трябва да забавя малко, че не ми се ще да свършва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

след изгледани 1-4 малки епизода.., честно казано засега спирам.., или не съм в подходящо настроение, или нещо на сериала му липсва.., както каза @Matrim това е комиксов сериал, но аз не съм като нея такъв фен на Ким Нам Гил, или поне имам какво да гледам още с него ;) , което ми изглежда по-стойностно, за да гледам този сериал заради него.. Най-лошото е, че на сериала му липсва история, вече знам кои са виновниците и само тупаниците не са ми достатъчни, за да бъдат наказани.., исках да не знам даже кои са..

освен главния другите образи са виждани, виждани, та чак втръснали.., и като добавим и изнервящата музика, която трябва да допринесе за съспенса и екшъна.., положението става негледаемо. А опитах.., даже го изчаках да завърши целия превод, за да го гледаме накуп.., много му се бях наточила, че и мина одобрението с резюме за семейно гледане.., емиии не върви

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...