Gia13 Posted January 14, 2019 Share Posted January 14, 2019 Spoiler Заглавие: The Dude In Me Хангъл: 내안의 그놈 / Мъжът в мен Романизация: Naeanui Neukom Премиера: 9 януари 2019 Държава: Южна Корея Жанр: комедия, фантазия, смяна на телата Времетраене: 122 мин. Режисьор: Канг Хьо Джин Сценарист: Шин Хан Сол, Чо Джунг Хун, Канг Хьо Джин Продуцент: Ким Бонг Джун, И Со Йол , Пак Джин Чол Продукция: EchoFilm/ 에코필름 , The Pictures with a View/ 전망좋은영화사 Разпространител: TCO Субтитри: AsianWiki Участват: Пак Сонг Унг като Джанг Пан Су Джин Йонг (B1A4) като Ким Донг Хьон Ра Ми Ран като О Ми Сун И Су Мин като О Хьон Джонг И Джун Хьок като Ман Чул Ким Гуанг Гю като Джонг Ги Юн Гьонг Хо като шеф Янг Ким Хьон Мок като Ким Дже Ик Пак Гьон Хье като Дже Хе Пак Джу Хьон Spoiler Резюме Донг Хьон е ученик. Един ден той пада от покрива и се удря в Пан Су, който случайно минава отдолу. Пан Су е член на криминална групировка. След като се събуждат в болница, двамата установяват, че са си разменили телата. Трейлър 1 Трейлър 2 Трейлър 3 Свали с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайс с руско озвучаване 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Много добро филмче.Разсмя ме от сърце ... B1a4 ... много добър както винаги 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted January 12, 2020 Share Posted January 12, 2020 Приличен за жанра си; от типа филми, които наричам "днес гледаш, утре забравяш", но не ми доскуча нито за момент, което приемам много положително. Дори вкараха и сериозни теми като тормоза в училище, така че не беше само аху-иху. Жалко, че героят на Пак Сонг Унг тимаше толкова малко екранно време - ако по-рано бяха показали младежа в неговото тяло, забавата щеше да е по-голяма. Самият младеж пък много добре докара погледа на кахърно влюбен в кака си/ леля си Ра Ми Ран Като цяло - става за разпускане и ми беше доста по-приятен от Daddy You, Daughter Me, където също имаше размяна на тела. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts