Gia13 Posted December 27, 2018 Share Posted December 27, 2018 (edited) S.C.I. Special Crime Investigation Мандарин: SCI: 谜案集 Романизация: SCI Mi An Ji Година: 2018 Държава : Китай Жанр: криминален, мистерия , трилър , екшън, романтичен Период на излъчване 2018 Излъчваща платформа : Youku Епизоди: 24 Времетраене на епизод: 30 мин. Базиран по BL новелата : SCI Mi An Ji, Vol. 1 от автор Er Ya *Mi An Ji буквален превод Колекцията / The Collection / , Дневник с мистерии/ Journal of Mysterious Cases Режисьор: Shi Lei Сценарист: Tang Qizhen Субтитри: Английски Участват : Gao Han Yu като Bai Yu Tang Ji Xiao Bing като Zhan Zhao Jiang Long като Bai Chi Мън А Сай като Zhao Hu Ma Xiao Jun като Wang Chao Резюме Протагонистът на детективската история , оглавяващият Специалнен Отдел по Тежки Престъпления , Bai и докторът по криминална психология Zhan работят по серия от мистериозни убийства .Макар привидно те да са врагове, постоянно състезаващи се по между си , в действителност са приятели от детството .С течение на времето разследването на новите убиствата започва да разкрива пряка свързаност със стари мистеризно случаи. Сериалът разказва за борбата на живот и смърт между злото и справедливостта. Spoiler Трейлър: Свали с английски субтитри: Онлайн с английски субтитри: Онлайн с руски субтитри: Edited December 13, 2021 by bealonenomore Оразмерен постер. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted January 27, 2019 Share Posted January 27, 2019 Оказа, че този сериал е в процес на превод, но незнайно защо за оналйн гледане сериите са разхвърляни по всевъзможни сайтове... та затова някоя добра душица е спретнала един списък къде кой епизод да гледаш, че даже има линк за сваляне на субтитри и на видео А след 13 епизод ги качват и ето тук @asha мисля, че с такава половинка за нашия мутант няма да окепазят нищо 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Пък аз си мисля, че нашето мутантче набира яко скорост и популярност , щом в толкова главни роли са го сложили за толкова кратко време. Off Topic Ей, преди малко и тема за негово филмче от миналата година спретнах. Че и разбираеми буквички има. Определено е симпатяга и най-вече има си талант момчето, не може да не се забележи. Независимо от това, каква му е половинката - той изпъква. Колкото до "окепазяването" - зависи от сценария и/или режисьора... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted January 28, 2019 Share Posted January 28, 2019 Преди 3 часа, asha написа: Скрий съдържанието Ей, преди малко и тема за негово филмче от миналата година спретнах. Че и разбираеми буквички има. Гледала съм го и от филмчето само него помня - сюжета и другите актьори са ми мъгла Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Попаднах на още един руски онлайн. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts