Jump to content

Светли Коледни празници


cucyta

Recommended Posts

Скъпи съфорумци, от както съм станала тая сутрин рано рано към четири часа, коледари да посрещам,  докато ги чаках и след като ги изпратих, се нагледах на сумати коледни песнички от любимите азиатски изпълнители. И ми стана едно готино. Вярно, нашия живот не е свързан само с азиатскити ни пристастия, па и на празниците да мислим точно за тях, вместо да празнуваме, но въпреки това те са голяма част от нас и като ги гледах всичките тия песни се зарадвах на тоя празничен и спокоен дух...След всичките скандали и негативни неща случили се през 2019 в техните среди, тоя позитивизъм влияе толкова добре. Спокойно е. Дано продължи така...

Сега да се върнем при нас. Весели празници. Живи и здрави. Днес е последната сряда от годината. Прекарайте я добре. Утре пък е последния четвъртък. И него прекарайте така. И така до края...на 2019. След това, както се казва нова година, нов късмет. И колкото всичко да е същото, нека пък ние си го направим по-различно. Да виждаме позитивното и да игнорираме негативното. Да бъдем щастливи...И да не губим тръпката към източния дух, която ни събира тук...:wub: 

 

Ето, подарявам ви моите любимци, шест дядо Коледовци колко желания ще ви изпълнят...;)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Весели празници и от мен, скъпи съфорумци! Нека топлина изпълни душите и сърцата ни, а смях и радостна глъчка - домовете ни!

 

P.S - @skofiild - как само ме нацели с тези дядо Коледовци... :es: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За много години!

Както се казва в едно пожелание: Да влезем в новата година с усмивки, помнейки само хубавото от предишната, а останалото да си отиде със старата! Желаяя на всички спорна, весела и усмихната 2020 година:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами, честити да сме и новата 2о2о да ни донесе много здраве, прекрасни емоции покрай любимата ни тема, и обич, и себеосъществяване, и израстване, и всички мислими радости!:wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита Нова 2020 и от мен! Пожелавам на всички (вкл. и себе си) да успяваме да намираме щастие и уют всеки ден - пък дори и то да е плод на малки и привидно незначителни неща! Тези, които търсят любов - да я намерят, а тези, които са я намерили - да я запазят! Да бъдем живи и здрави, а дано годината ни донесе интересни и стойностни заглавия + хубава музика за плейлистите! :beer: П.С. В по-личен план... След доста години в странство, съм решил, че 2020 ще се завърна за по-постоянно на родна територия. Така че може би при някоя от идните форумни срещи ще имам удоволствието да се срещна с вас и на живо - тет-а-тет, така да се каже. :D Ще видим... Има още вода да изтече до тогава, но ако е писано да се случи - ще се случи! :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...