Gia13 1,130 Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Drug King (2018) Off Topic Заглавие: Drug King Романизация: Mayakwang Хангъл: 마약왕 Страна: Южна Корея Премиера: 19 декември 2018 Времетраене: 139 мин. Жанр: Криминален, Драма Режисьор: Woo Min Ho Продуцент: Kim Jin Woo Сценарист: Woo Min Ho Субтитри: Английски IMDB Участват : Сонг Канг Хо като И Ду Сам Чо Джонг Сок като Ким Ин Гу Пе Ду На като Ким Джонг А Ю Дже Мьонг И Сонг Мин И Ел Резюме: Действието се развива през 1970 година в Пусан. И Ду Сам (Сонг Канг Хо) е дребна риба в бизнеса с наркотици. Постепенно той изгражда криминална империя в подземния свят на Пусан и се превръща във всеизвестен наркобарон. Ким Ин Гу (Чо Джонг Сок) е прокурор от Сеул, който си поставя за цел да залови И Ду Сам. Ким Джонг А (Пе Ду На) е лобистка, която въвежда И Ду Сам във висшите кръгове на търговията с наркотици. Spoiler Допълнителна информация: Начало на снимачния процес: 5 май 2017 г. Край на снимките: 10 октомври 2017 г. Буквален превод на заглавието: 마약왕 / mayakwang - наркобарон, крал на дрогата Трейлър 1 Трейлър 2 Свали с български субтитри: Онлайн с български субтитри: Свали с български и английски субтитри: Онлайн с руско озвучаване: 1 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts