d3Mn 115 Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Много се бях чудил дали да го гледам или не. За моя огромна радост го гледах и мисля, че е наистина прекрасен! Невероятна Сон Йе Джин! А за музиката ... няма какво да говоря! Това е първият филм, в който музиката ми направи такова голямо впечатление! Имах чувството, че дори спрях да дишам и мигам за два часа! Картината и звука бяха съчетани в едно цяло ... едно перфектно цяло! 1 Quote Link to post Share on other sites
Matrim 1,201 Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Гледах го преди време и сега, може би, са ми поизбледнели детайлите, но са останали спомените от едно истинско пиршество за душата, голямо естетическо удоволствие от произведение, което въздейства с всичките си изразни средства в единство. Някои определят действието като мудно, аз бих го определила като действие, което диша. Когато гледах филма, имах усещането, че силно ми напомня на френски филм от 60-те - не конкретно заглавие, а изобщо. Деликатност, финес, интимност и красота в повествованието, в картината и в музиката, великолепно актьорско присъствие, завладяваща емоция - всичко това превръща лентата в класика, която никога няма да звучи демоде. 1 Quote Link to post Share on other sites
tainax 89 Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Е, и аз си го припомних...бях забравила колко добре играе...без много думи просто емоция. Невероятна актьорска игра. Усещането беше , че го гледам за първи път. Quote Link to post Share on other sites
Saus baus! 14 Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Този филма го гладах преди години от любов към главния.Спокоен ,емоционален , без излишно напрежение ,приятен за гледане.Тук разбрах и какво е да завал сняг през април. Quote Link to post Share on other sites
felicyti 1,761 Posted Sunday at 11:22 AM Share Posted Sunday at 11:22 AM (edited) Филмчето е имало онлайн опция за гледане: Edited Sunday at 08:55 PM by bealonenomore Добавям в първия пост :) 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts