Jump to content

Junho (Джуно)


helyg

Recommended Posts

Днес Джуно прибра две от наградите от 58-ото издание на Baeksang Arts Awards 2022:

1. Best Actor Award /награда за най-добър актьор/;

2. TikTok Popularity Award /награда за популярност в ТикТок/.
Да са му честити, напълно заслужени след уменията, които показа като актьор в "Алените маншети"! Това е единствената награда от това награждаване за този сериал. Знаем, че преди обраха цели 8, но тук единствено той получи приз, макар да имаха 7 номинации в различни сфери.
Напред към новите проекти, Джуно! Чакаме те!
279848871-10225292643175662-414856474464280116217-10225292642735651-882812839489
 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита поредна награда на Джуно!

Днес на APAN STAR AWARDS спечели награда за най-добър актьор в минисериали (като тук се разбират стандартни сериали от по 16-20 епизода, а не ония от по 100+ епизода, нито ония по 10 минутки). Номинацията му е за ролята му на Негово Величество от "Алените маншети", която награда напълно заслужено спечели.

Честито още веднъж на Джуно, а пък някои други прехвалени си седяха вкъщи... да метат пода... с прахосмукачката. :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джуно израсна и се утвърди като добър актьор. Не знам дали това му е мечтата, но си спомням думите на един друг певец - актьор. На въпроса кое обича повече - да пее или да играе, той отговори: Все едно ме питате кого обичам повече - майка си или баща си. Дано и тук е така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 29.01.2022 г. at 14:24, bealonenomore написа:

Нещо съм в настроение за лиготии...

 

Quiz: Which Lee Junho k-drama character is your soulmate

 

Никакви маншети за мен, знаех си, и без това още не съм гледала сериала – печеля младежа от Just Between Lovers :wub:

 

 

 

Страхотно весело , а на мен се падна джакпота - Red Sleeve .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тази тема взех да се повтарям, като само сменям имената на филмовите награди, но днес Джуно прибра още две статуетки за рафта с наградите си, с които му стават общо 9 награди за ролята му като принц И Сан/крал Чонгджо в "Алените маншети", който си беше заснет още миналата година и само излъчването му прескочи и в тази. Та цяла година момчето обира де що награди има за упоритата работа по този сериал.

Днешните две са от 2022 Asia Artist Awards IN JAPAN: :click:

1. Hot Trend Actor (Нямам идея как да го преведа това - "Секси модерен актьор" може би, като съм почти на 98% убедена, че таз категория е влязла в номинациите с идеята Джуно да я спечели. :xaxa: )

2. Daesang – Actor of the Year ("Десанг - актьор на годината" - знаете, по-голяма награда от тази азиатците нямат май, та ще го пращаме към Холивуд за Оскар следващия път. :lol:)

Fj3roaLVUAAmyAg?format=jpg

Поздравления за наградите! Десанг си е най-голямото признание за него като актьор и е време вече да не го спрягат с пренебрежение като айдъл, натикан във филм/сериал.

Той е първият актьор-айдъл, спечелил награда "Най-добър актьор" на режисьорските награждавания - Best Actor At Korea PD Awards;
първият актьор-айдъл, спечелил награда "Най-добър актьор" на Baeksang Arts Awards (Best Actor);
първият актьор-айдъл, спечелил награда "Най-добър актьор в минисериали" на APAN STAR AWARDS (Top Excellence Award (Actor);
първият актьор-айдъл, спечелил най-голямата награда "Актьор на годината" на Asia Artist Awards (Daesang – Actor of the Year).

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе актьор си е той. За айдъл не знам, аз корейска музика слушам само ако е ОСТ и ми е харесала драмата и музиката към нея. Така че за мен е много добър актьор. Като гледам и наградите му все от актьорството идат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито за наградата и дано тази му роля да повлече крак за още по-прекрасни превъплъщения! Дълго време се канех да си изтегля сериала, а наградата най-после ме накара да го направя – дано скоро намеря и време да го изгледам :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@bond той първо покори музикалните класации. Миряса чак когато един албум достигна номер 1 в Орикон. Сега взе най-голямата корейска награда. Следващата му цел са Холивуд и Оскарите и Кан. Той го пее и в една своя песен, ще те почерпя с нея, ей така да го чуеш, може пък да те зариби. Е, там говори и за Гинес, ама да видим.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не забравяме, че в Япония неслучайно го наричат И Натцу /Летния И/. Какво лято и какво турне ще бъде, ако няма нещо ново за представяне там? Огън е това момче, огън. Подготвил ни е сингъл със заглавие "Can I" в три версии, който ще излезе на 23 август. Можеш, можеш го. В очакваме сме. :click:

07_0105_01.jpg?h=595&w=600&la=ja-JP

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И продължава да ни създава работа този човек. :lol:

Приел е роля в Cashier или Cashero - продукция на Нетфликс, базирана на уебтун, където ще играе супергерой на име Канг Санг Унг, наследник, помагащ на обикновените хорица. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 7/13/2023 at 12:21 PM, helyg said:

И продължава да ни създава работа този човек. :lol:

Приел е роля в Cashier - продукция на Нетфликс, базирана на уебтун, където ще играе супергерой на име Канг Санг Унг, наследник помагащ на обикновените хорица. 

 

Един от любимите ми актьори. Напоследък се начетох на негативни коментари за него и се чувствам зле. Да е жив и здрав, прекрасен е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тийзър снимки за турнето. Вероятно ще се продават като картички и разни видове мърч продукти - ветрилца, ключодържатели и прочие. Много ми харесва как са вкарали идеята за десетгодишнината от соловия му дебют в логото.

yLvcfiai_o.jpgnQy0SILb_o.jpg

WT2BXOdT_o.jpg

TTJH1UzY_o.jpg

fhu6tu8c_o.jpg

Off Topic

5vZSjFwV_o.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новият сингъл "Can I" излезе онлайн. Цък тук

В толкова типично негов летен стил е. Физическият диск - след месец. Чакаме и турнето, което предстои. Той днес отлетя за Япония вече, за да репетира с оркестъра и да участва в организацията. Корейските медии кралската го изпратиха на летището, човек не можеше да мине от тях. Първият концерт е на 22 юли в Йокохама.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...