Jump to content

Recommended Posts

@seal_reinforceКъде го гледаш? На първа линкът не работи при мен, дава ми, че периодът на активност е минал и няма да ги качват отново.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е как, бе? Съвсем нормална си му е устата, не е като да се е целувал с царицата на кошера. Ама па, за сметка на неговата хубост, главната няма нос в профил :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Визирах ядосаните и изтерзани физиономии, които прави. Много е сърдит. Обаче при вида на тортата как светна! :icon_sunny: 

За Главната си права. А тази Чия ли е, Чая ли е, не мога да я трая. 

Предвидимка е историята, но Главният не е за изпускане и най-вече няма проституция, жигола и прочие. Имам чувството, че е сбъркан обаче, такова поведение не е нормално.

Spoiler

Чак такива отмъщения, при положение, че точно мадамата с нищо не му е виновна, кофти работа. :( 

Тия верно ли е ок да се оженят и веднага да си доведат друга жена в същата къща? А жените могат ли да направят същото? 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@jira, поведението на човека си е съвсем обичайно за тайско! Той направо си е нормален в сравнение с ГГ от други лакорни, които съм "превъртала"; колкото до жените, трябва да знаеш, че до 30 - те години на 20 век, полигамията е била напълно законна в Тайланд; там дори си имат специални думички за "законна" и "втора" съпруга; историческите им сериали са доста образователни по темата :28558: ; сегашният им крал има две съпруги и един куп наложници (трябваше му цял един хотел в Германия където да се изолира заради корона вируса). И разбира се, че жените не могат да си докарат друг мъж в къщата (те трябва да са света вода ненапита) - подобно нещо си е прерогатив само на мъжете!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 6 часа, jira написа:

Предвидимка е историята, но Главният не е за изпускане и най-вече няма проституция, жигола и прочие...

 

Тия камъни в градинката на Тор не са като ония на Хензел и Гретел, ми направо като от фадрома :lol2:

 

Аз тоя съм го сложила on hold, ама върви към дроп. ГГ през пет минути се влюбва, сигур си е записал у планера да не забравя кво е тръгнал да прави, ама кънсистънси-то му куца. Чай-ката го командори яко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@eowina Съжалявам, че се налага да ти сложа тъжна иконка заради инфото. Тези са с нрави от турското робство.

 

Гледайки Главния какви ги върши след сватбата, а в същото време настоява съпругата му да му е вярна и да му играе по свирката, съм потресена. Още повече, че бащата стои и гледа безучастно отстрани, а тази Чайка смотана даже на масата с тях се храни, виси в спалнята и навсякъде с него, съжалявам, но такива аз не ги приемам. :nunchako:

Пък после твърди, че обичал Главната, ама май, хем я иска, хем не му стиска, бе изключително долен му е героят, иде ми да го удуша, така ме дразни с постъпките си и с натопорчеността си, "слушай ме, щото съм ти законен мъж." Кат се казва по нашенско - пълен пишлигар. :D Тва цял сериал го изкара в нервна криза, 1 месец в Наречен няма да му е достатъчен за лечение. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пиша тук, защото не видях тема за сериала, а главните роли са поверени на същите от този сериал.

Става въпрос за сериала Praomook. Излезе на 17-ти, има преведени вече 5 на руски и 5 на английски серии.

Много страхотно забавен сериал. Има си всичко тайландско, но без кряскащи жени и шамари наляво надясно, което го прави сладурски.

Препоръчвам,най-вече на Кити... Всички образи са интересни и с добре подбрани артисти. Ставащи и можещи... Но.. преструващи се...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@lukrecianaаз пък първо се набутах с този тийзър и облещих очи ... аз ли нещо обърках какъв жанр ще е, Pon ли вече мина в бл жанра :lol2: Не съм го почнала още, ама аз ли се бъркам, но тука май любовния триъгълник е мнооого омешан 

Off Topic

Втория главен го раздава хем "половинка" на главния, хем харесва мацката.... или аз ги обърках жестоко от трейлърите :lol2: 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...