Jump to content

Recommended Posts

Tra Barb See Chompoo (2018)

spacer.png

 

 

Заглавие:  ตราบาปสีชมพู / Tra Barp See Chompoo

Алтернативно заглавие: Pink Sin , Trabab See Chompoo , Tra Barp See Chompoo

   Държава: Тайланд

Година: 2018

Жанр:  романтичен,  драма

Период на излъчване: от 16.11.2018  до 30.11.2018

Канал: Channel 3

Епизоди: 24

 Времетраене: 45 мин.

Asian Fuse Wiki

 

Участват :

Pon Nawasch Phupantachsee като Patsakorn/Peat

Bua Wansiri като Kangsadan/Keaw

Gard Pirapob Ardviboonporn като Kris

Gift Sirinart Sugandharat като Pawichaya / "Chaya"

Build Jakapan Puttha като Katha

Morakot Liu като Chawanpa / "Pa"

Kris Thanakrit Saengvanich като Teetatch / "Tee"

M Apinun Prasertwattanakul като Sakadinai

Sarocha Watitapun (Tao) като  Boonnisa

Kochakorn Nimakorn като Pannee

 

Резюме :

Patsakorn/Peat/ ненавижда баща си Sakadinai , тъй като го обвинява го, че неговата незаинтересованост към семейството е довела до депресия на майка му, която е починала.   Срещайки в училище добродушната и оптимистична Kangsadan/Keaw той се влюбва от пръв поглед и е на път да уталожи гнава в душата си, когато по необясними за него обстоятелства баща му довежда  в дома им  Boonnisa и нейната дъщеря. И тя е не коя да е, а именно Keaw.  Гледайки, как грижовно се отнася той с тях и съотнасяйки поведението му спрямо покойната му майка, Peat не може да си намери място и постоянно ги тормози и обижда. Мисли ги за алчни и меркантилни използвачки. Проблемите се задълбочават, когато тежко болната Boonnisa не издържа и умира, а бащата прогонва сина си от дома и официално осиновява Keaw.

 

Трейлър :

 


 

 

Линкове за гледане:

онлайн с англ.суб.     тук

Свали с български субтитри :subs:: тук

руски онлайн: тук

допълнителни материали: тук,

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Първо да благодаря на asha , че оформи темата на този лакрон по моя молба.

Пон го гледам за първи път в продукция, но детето макар и само на 22 се справя повече от чудесно с ролята и с мацката играта им определено се получава. Превода върви изключително бързо на английски и руски език. За тайска продукция си има почти всички познати моменти на любов, омраза, отмъщение, ревност....и любовен четириъгълник. Определено е интересен и се надявам и други да се включат в темата.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз благодаря на ash за темата. Стайския разделкоро не съм преглеждалач тайския раздел, защото преди време започнах една многосерийна корейска драма и още не съм я приключила, но после мисля да пробвам този лакорн, младежа ми е абсолютно непознат, актрисата мисля, че беше от лакорна с близначките. Радвам се, че отзивите са добри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля, моля - напротив, аз трябва да благодаря на Цветелинка, че ми насочи вниманието към това сериалче. Заслужва си темичката.

Потвърждавам , че младежът е чудесно откритие. Чаровен, добре се справя с пресъздаването на емоции, успява да изиграе достоверно сцените си. Буа е от сериала с близначките - правилно си забелязала анди. И тя е влязла в образ, нищо , че само по физиономия я докарва тийнейджърка , а иначе е по- голяма от партньора си на години. 

Набързо прегледах излезлите серии и като цяло съм доволна от видяното. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Признавам си, от много време сериал не ме е запленявал така, като наркотик е просто искаш още и още. С нетърпение чакам следващите последни за мое огромно съжаление 3 оставащи до финала епизода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност младежът не ми е абсолютно непознат, но разбрах чак като погледнах къде другаде е участвал- сетих се, че беше един от приятелите на главния в My Cinderella Girls, но бях изгледала само 6 -7 еп. и после докато чаках суб съм го позабравила. Много приятен лакорн е този, сериите вървят толкова бързо и неусетно, че не разбрах кога стигнах до 14 еп., единствено приятелката на девойката ми  е неприятна, и нея и другия, с който си имат закачка ги превъртам. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, наваксах с епизодите и съм в очакване на последните три. Такъв скорострелен лакорн, да се повторя, не бях гледала досега, много динамичен, много интересен, изпълнен с много емоции и страст. Младежът наистина е много кадърен, естествен, емоционален, симпатичен, добре му се получава играта, предричам му блестящо бъдеще, което със сигурност ще го достигне, защото имам усещането, че след този лакорн ще го виждаме често на екран. Буа също не му отстъпва, въпреки че визуално не ми е по вкуса, но пък си пасват добре с партньора и. Да отбележа нещо, което ме зарадва и което със сигурност никога няма да се случи да видя в корейски сериал

Off Topic

това, че бащата на двамата прие и одобри, дори беше щастлив, че биологичната му дъщеря и момчето, което смяташе за свой син  и отглеждаше като такъв искаха да се оженят.

Доста са различни тайците в някои отношения, по-шорокоскроени, далеч на са със закостенели разбирания като корейците, дори и от изобилието им от БЛ сериали си личи този факт, освен това няма ги истериите в семейството, налагането на всяка цена, поставянето на  ултиматоми и куп още досадни подробности, на които сме се нагледали при корейците.

Единствената ми забележка е, че актьорите, които игрят ролите на приятелите на Пит никак не ми харесаха, хептен дечковци, особено единия, както и приятелката на главната-също ми е неприятна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Off Topic

Аз чакам днес да излезе последния епизод и да го прегледам, даже и без субт.Иначе предната-23 серия ми хареса,най-вече това,че Крис се вразуми и се сдобриха с Пит.На Чая май и има нещо,да видим какво...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добър лакорн. Когато главният герой спря да се прави на “многострадална Геновева” и да си криви физиономията, открих че е доста симпатично момче. Главната героиня не преиграваше толкова много и се справи по-добре с ролята си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, andi11 написа:

Тези двамцата ще снимат нов лакорн заедно- Praomook, но никаква дата не е обявена, само резюмето.

 Това го очаквах, макар и не толкова скоро...опредено станаха "любима двойка" с този лакрон. Буа в момента е в Корея там е карала празиниците ( аз като една клюкарка в Инстаграм) да споделя.  Инчаче ще очаквам новия им проект с нетърпение, като на 100% ще бъде преведен на англиски от NekoMeow.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съвсем случайно попаднах на фен клип на този лакорн и след старателно търсене открих, :o че е започнат бг превод. Може да го гледате тук, за което много благодаря.

 

P. S. Пуснах първи епизод и... OMG, субтитрите не са добри, сякаш са копипействани от Гугъл преводач, но това няма да ме спре да продължа да гледам. Дано с напредването на сериала се подобри качеството им. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това сериалче така ме грабна, че първата нощ почти осъмнах с него. Буа много я харесвам, обаче като са двамата с Пон, направо не мога да им устоя. Толкова много си "ходят", голямо чудо, че била по-голяма. Момчето е истинско откритие, страхотно се нервира и вбесява, пък то в лакорните такива работи да искаш... Щеше ми се да го видя как се справя с нормалните взаимоотношения, но има време, ще му следя проектите.

Много добро!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, лилиия написа:

сериала е супер,но някои знае ли защо има само бг суб до 18 серия. търсих  къде ли не но не можах  да намеря.

Това не е проект на Истърн спирит. Вероятно в момента превода се работи , сигурно преводачите ще си довършат сериите. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен също много ми хареса сериала и го изгледах с кеф. Главния наистина го очаква бляскаво бъдеще, понеже играе доста добре ролята си.

До толкова, че почти през цялото време ми се искаше "да му набия канчето", че да се осъзнае.:lol2: 

Препоръчвам!!! :yes: Има добра динамика, развитие и поучителни елементи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...