lazeto 4,742 Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 The Witch: Part 1. The Subversion (마녀) Страна: Южна Корея Премиера: 27 юни 2018 г. Времетраене: 125 мин. Жанр: Екшън, Мистерия, Фентъзи Режисьор: Park Hoon Jung Субтитри: Английски Участват: Kim Da Mi като Ja Yoon Choi Woo Sik като young man Jo Min Soo като Dr. Baek Park Hee Soon като Mr. Choi Go Min Si като Myung Hee Da Eun като long hair girl Kim Byeong Ok като Police Officer Do Резюме: Джа Юн (Kim Da Mi) претърпява инцидент като малка, в резултат на което загубва паметта си. Бедното момиче е прието и отгледано от възрастна двойка. Сега тя живее нормален живот на ученичка в гимназията. Но изведнъж момичето се изправя пред странен непознат, който предизвиква появявата на пасажи от миналото ѝ... Награди: 22nd Fantasia International Film Festival: Best Actress (Kim Da Mi) 27th Buil Film Awards: Best New Actress (Kim Da Mi) 2nd The Seoul Awards: Best New Actress (Kim Da Mi) Свали с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Руски субтитри Свали с руско озвучаване Онлайн с руски субтитри 1 Quote Link to post Share on other sites
abador 228 Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 Бях му гледала преди известно време трейлъра .... и тогава си го заплюх ... е днес го изгледах ... ми чакам с нетърпение втората част ... страхотен филм който си личеше ,че е такъв още от трейлъра .... Quote Link to post Share on other sites
Bookdragonniki 6 Posted February 3 Share Posted February 3 (edited) онлайн с английски субтутри - тук Edited February 3 by bealonenomore Добавям в първия пост :) 1 Quote Link to post Share on other sites
cvetii777 8 Posted February 25 Share Posted February 25 Само при мен ли не се теглят субтитрите и никъде го няма с бг суб :'( Quote Link to post Share on other sites
darkbreathe 135 Posted February 25 Share Posted February 25 Преди 2 часа, cvetii777 написа: Само при мен ли не се теглят субтитрите и никъде го няма с бг суб :'( 1 Quote Link to post Share on other sites
cvetii777 8 Posted February 27 Share Posted February 27 На 25.02.2021 г. at 23:59, darkbreathe написа: даа от там пробвах, но ми го дава като файл 'the archive is either in unknown format or damaged' и не се отварят ;-; Quote Link to post Share on other sites
darkbreathe 135 Posted February 27 Share Posted February 27 # - Линк за сваляне 1 Quote Link to post Share on other sites
cvetii777 8 Posted March 1 Share Posted March 1 На 27.02.2021 г. at 13:49, darkbreathe написа: # - Линк за сваляне Благодаряя многоо! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts