Jump to content

The Negotiation (2018)


Recommended Posts

92240659_TheNegotiation.thumb.jpg.6c6d6db4a00b301c1bf6dc90c9bc6815.jpg

 

The Negotiation

Оригинално заглавие: Hyeobsang / 협상

Държава: Южна Корея Южна Корея

Дата на излизане: 19/09/2018

Жанрове: Екшън, трилър

Продължителност: 114 мин.

Препоръчителна възраст: 12 +

Продуцент: И Санг Шик

Сценарист: Че Сонг Хьон

Режисьор: И Чонг Сок

Субтитри: Английски

:imdb:

 

В главните роли: Сон Йе Джин, Хьон Бин, Ким Санг Хо, Чанг Йонг Нам, И Джу Йонг

 

Кратко резюме: Хан Че Юн е главният преговарящ в полицията в Сеул. Колегите ѝ виждат в нея спокоен и разумен човек, готов да се изправи и пред най-трудните ситуации. Тя обаче ще трябва да се справи с Мин Те Гу  - търговец на оръжие за международна престъпна организация. Той убива няколко души и държи заложници, като дава на Хан Че Юн само 12 часа, за да освободи и спаси заложниците.

 

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доживях да гледам любимата ми актриса и любимият ми актьор в един проект. За жалост предпочитах да е сериал, за да мога да ги гледам заедно повече време, но по-добре 2-часов филм, от колкото нищо. Само че останах разочарован. Не от тях, а от самия филм. Слаб и скучен с недостатъчен финал. И това за жалост ми развали кефа от това да гледам Йе Джин и Хьон Бин заедно. Дори се чудя как филм с такъв сюжет е успял да привлече тези две големи звезди. Не искам да притискам много късмета си, но тайничко се надявам да гледам някой сериал, тип романтична драма с тях двамата. Ех, тогава ще ми се напълни душата. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен филмът ми хареса, добра актьорска игра, интересен сюжет и финал. Беше ми любопитно да видя главните в какъв синхрон играят тук и определено не ме разочароваха...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Йе Джин е като хамелеон- с такава лекота си влиза в ролята тук, че чак ѝ вярваш, че наистина работи това. Талант си е!!! Филмчето е доста добро, с необходимите за жанра завръзки и развръзки.

Spoiler

Сложна роля- да играе единствения човек с Топки в залата, от която правеха връзката с похитителя. Изключителна силна игра на Йе Джин!!!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля че тя беше единствения човек с топки в залата, тя беше единствената с нейните колеги от полицията които искаха справедливост. Другите бяха в играта и знаеха какво става.

Off Topic

Дори и нейния капитан за когото те искаха да отмъстят се оказа корумпиран.  Края беше глупав като цяло. След толкова препятствия Те Гу стигна до виновните за смъртта на сестра му и оплеска отмъщението си. Вместо той да ги убие , се остави него да го убият като пълен идиот. Той за завеси не беше ли чувал, а там имаше  две завеси , ама дръпнати че да могат да го гръмнат.  Пълна тъпотия. И тия виновните след колко ще излязат от затвора? След няколко години, ако изобщо влязат в затвора. И неговото отмъщение се провали.  Всеки с малко мозък щеше да убие виновниците когато има възможност , а после да си почива на фотьойла. Явно за него мисията беше самоубийствена, ама завърши с провал тъй като той не постигна целта си. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...