Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Sweet lie

* Времетраене: 114 мин.

* Режисьор: Jeong Jeong Ha

* В ролите:
Park Jin Hee

Jo Han Seon

Lee Ki Woo

* Резюме: Телевизионната сценаристка Джи Хо е тайно влюбена в един мъж вече 10 години. След нощ на гуляй с много пиене тя се събужда, за да посрещне най-лошия ден в живота си. Разбира, че е уволнена заради нисък зрителски рейтинг. Чантата ѝ е открадната и докато преследва крадеца, я блъска кола. Но веригата от нещастни случки се оказва всъщност подарък от Бога. Мъжът, който я удря с колата, се оказва Мин Уу - този, в когото е влюбена от толкова много време. При инцидента тя си удря главата и се прави, че не помни нищо. При това положение Мин У няма друга възможност, освен да я отведе у дома със себе си. В това време Донг Шик, неин приятел от детинство, започва да се притеснява, че Джи Хо не се е прибирала вече два дена. Той тръгва да я търси и по чудо я открива, след което я връща вкъщи. Донг Шик разбира, че Джи Хо страда от амнезия след инцидента и е твърдо решен да ѝ помогне да възвърне паметта си....

* Лично мнение:

 

Много приятна комедия. Главната е голям образ, постоянно я застигат злощастия, кое от кое по-глупави. Успява да се изложи във всякакви ситуации, а разпраният панталон на най-добрия ѝ приятел няма да го забравя никога. Брат ѝ и той е голяма издънка, с мания да прегръща ... гледайте и ще разберете.

 

 

С български субтитри: :click: :click:

С английски субтитри: :click: 

С руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За този филм може да се изкажа и аз! Това беше филма, които ме запали по корейското кино! Няма нужда да казвам, че ми хареса мноооггооо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една сладка романтична комедийка, но нито много комична, нито много романтична...

Женската е истински "шестак", да не кажа един "Пурко'" в женски образ, дето к'ви ги мисли

и к'ви ги прави, само и само да "надхитри" съдбата си..., а то ... :hehe:

Като се сетя, че има и други "образи" във филма...ми става едно весело пак...

е не чак да се заливам... :D

 

m0020008still11w636os3.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е и това изгледах. Хубаво филмче , отново неангажиращо и отпускащо. Park Jin-Hee се справи отлично с ролята, в нейно лице открих поредният шемет в такъв тип филми :) Много ме забавлява. Единствено архитектчето ми приличаше на дърво. Не знам аз ли съм станал по-взискателен , но много почнах да ги забелязвам тези неща и определено на моменти ме дразнят, за сметка на това има шемети като Park Jin-Hee които компенсират :P Филмчето става за убиване на време , че дори и накрая и поука и някои важни урока можеш да си вземеш :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее,много приятно филмче :) Беше ми забавно през цялото време. Много приятен сюжет и прекрасна игра,особено на главната актриса. Голям шемет беше и успяваше да ме разсмива постоянно. Разбира се и другите персонажи бяха много интересни.Неусетно си ми минаха тези 2 часа и както казах съм приятно увлечен от филма. Както каза и дриймърчо ,дори и поука си имаше :) Влиза ми в класацията за свежи,забавни и приятно убиващи времето филми. Определено някой ден пак ще си го гледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слабо. Нещо не ми хареса много. Единствено брата на момичето и пича, който я харесва бяха големи образи и правеха смях, но не беше достатъчно за да не превъртявам на места. Така, че  би казала - ако чак толкова много няма какво да правите гледайте го иначе не става много за убиване на време. Просто не ти е кеф, че си го изгледал. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D  Хехе къде била корейската Бриджит Джоунс.

Хареса ми, като изключим огромната доза преиграване на главната героиня в първата част, в края всичко придоби смисъл и ме усмихна. :wub:

Определено извода е да бъдеш себе си, за да те обичат истински. Филмът не е шедьовър, но е забавен и приятен! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...