Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Sweet lie

* Времетраене: 114 мин.

* Режисьор: Jeong Jeong Ha

* В ролите:
Park Jin Hee

Jo Han Seon

Lee Ki Woo

* Резюме: Телевизионната сценаристка Джи Хо е тайно влюбена в един мъж вече 10 години. След нощ на гуляй с много пиене тя се събужда, за да посрещне най-лошия ден в живота си. Разбира, че е уволнена заради нисък зрителски рейтинг. Чантата ѝ е открадната и докато преследва крадеца, я блъска кола. Но веригата от нещастни случки се оказва всъщност подарък от Бога. Мъжът, който я удря с колата, се оказва Мин Уу - този, в когото е влюбена от толкова много време. При инцидента тя си удря главата и се прави, че не помни нищо. При това положение Мин У няма друга възможност, освен да я отведе у дома със себе си. В това време Донг Шик, неин приятел от детинство, започва да се притеснява, че Джи Хо не се е прибирала вече два дена. Той тръгва да я търси и по чудо я открива, след което я връща вкъщи. Донг Шик разбира, че Джи Хо страда от амнезия след инцидента и е твърдо решен да ѝ помогне да възвърне паметта си....

* Лично мнение:

 

Много приятна комедия. Главната е голям образ, постоянно я застигат злощастия, кое от кое по-глупави. Успява да се изложи във всякакви ситуации, а разпраният панталон на най-добрия ѝ приятел няма да го забравя никога. Брат ѝ и той е голяма издънка, с мания да прегръща ... гледайте и ще разберете.

 

 

С български субтитри: :click: :click:

С английски субтитри: :click: 

С руски субтитри: :click:

Link to comment
Share on other sites

За този филм може да се изкажа и аз! Това беше филма, които ме запали по корейското кино! Няма нужда да казвам, че ми хареса мноооггооо!

Link to comment
Share on other sites

Една сладка романтична комедийка, но нито много комична, нито много романтична...

Женската е истински "шестак", да не кажа един "Пурко'" в женски образ, дето к'ви ги мисли

и к'ви ги прави, само и само да "надхитри" съдбата си..., а то ... :hehe:

Като се сетя, че има и други "образи" във филма...ми става едно весело пак...

е не чак да се заливам... :D

 

m0020008still11w636os3.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Е и това изгледах. Хубаво филмче , отново неангажиращо и отпускащо. Park Jin-Hee се справи отлично с ролята, в нейно лице открих поредният шемет в такъв тип филми :) Много ме забавлява. Единствено архитектчето ми приличаше на дърво. Не знам аз ли съм станал по-взискателен , но много почнах да ги забелязвам тези неща и определено на моменти ме дразнят, за сметка на това има шемети като Park Jin-Hee които компенсират :P Филмчето става за убиване на време , че дори и накрая и поука и някои важни урока можеш да си вземеш :)

Link to comment
Share on other sites

Еее,много приятно филмче :) Беше ми забавно през цялото време. Много приятен сюжет и прекрасна игра,особено на главната актриса. Голям шемет беше и успяваше да ме разсмива постоянно. Разбира се и другите персонажи бяха много интересни.Неусетно си ми минаха тези 2 часа и както казах съм приятно увлечен от филма. Както каза и дриймърчо ,дори и поука си имаше :) Влиза ми в класацията за свежи,забавни и приятно убиващи времето филми. Определено някой ден пак ще си го гледам.

Link to comment
Share on other sites

Слабо. Нещо не ми хареса много. Единствено брата на момичето и пича, който я харесва бяха големи образи и правеха смях, но не беше достатъчно за да не превъртявам на места. Така, че  би казала - ако чак толкова много няма какво да правите гледайте го иначе не става много за убиване на време. Просто не ти е кеф, че си го изгледал. 

Link to comment
Share on other sites

:D  Хехе къде била корейската Бриджит Джоунс.

Хареса ми, като изключим огромната доза преиграване на главната героиня в първата част, в края всичко придоби смисъл и ме усмихна. :wub:

Определено извода е да бъдеш себе си, за да те обичат истински. Филмът не е шедьовър, но е забавен и приятен! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...