Jump to content

I Picked up a Star on the Road (2018-2019)


Recommended Posts

spacer.png

 

I Picked up a Star on the Road 

 

(我在路边捡到大明星)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: I Picked Up A Celebrity On The Street

Период на излъчване: 1 ноември 2018 – 31 януари 2019

Време на излъчване: Четвъртък 10:00

Жанр: Комедия, Романс

Канал: Oksusu

Епизоди: 10

Режисьор: Kwon Hyuk Chan (Cinderella and the Four Knights, A Gentleman's Dignity)

Сценаристи: Lee Nam Kyoo, Moon Jong Ho, Oh Bo Hyun (Detective K: Secret of the Living Dead, My Wife Is Having an Affair, Awl, You Are a Gift, I Order You)

Субтитри: Английски

          

Участват:

Sung Hoon като Kang Joon Hyuk

Kim Ga Eun като Lee Yeon Seo

Kim Jong Hoon като Hwang Nam Goo

Kang Sung Jin като Representative Kim

Lizzy като Jin Se Ra

Ji Ho Sung като Mir

Yoon Kyung Ho като Detective Byun

Heo Joon Suk като Section Chief Nam

Han Eun Sun като Moon Hee

Jung Mi Mi като Ji Eun

Hwang Jung Min като Yeon Seo’s mom

Lee Do Yun като Young Lee Yeon Seo

 

Резюме: И Йон Со иска да даде хубав урок на своя мениджър, но случайно напада топ звездата Канг Джун Хьок. Мислейки, че го е убила и за да не я арестуват за убийство, тя го замъква у дома си с намерението да се отърве от трупа. Но Джун Хьок се събужда и вижда, че е отвлечен от психопатка. Останала без друг изход, Йон Со го държи в плен, за да не я издаде на полицията. Но колко дълго може да държи скрита прочута звезда и може ли да го убеди, че не е зъл човек?

 :essub:

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Свали :click: :click: :click:

                             Онлайн с английски субтитри :click: :click:                         

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бре, ква навалица от звезди в Корея, всеки "обикновен" човек може да се залюби с такава ако му стиска :D За нас е по-сложничко, пътя дотам хем дълъг хем скъп, като "европейци" Нотинг Хил определено по ни устройваB)

 

П.С. Официално звезда-обикновен човек-либоФ е новата популярна тема, това е поне третото(може и да са повече, кат видя еднакво развитие и автоматично го забравям) предстоящо заглавие с такъв сюжет<_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът вече има започнат превод viki и понеже съм си го планувала за гледане ги отметнах първите 2 епизода.. но без да обърна внимание на ключето върху следващите - и хайде сега че чакам 20дена докато дадат достъп до тях или докато някоя добра душа не ги качи някъде другаде.

Иначе за сериала - главната не го "среща" случайно - в пристъп на ярост почти го праща на оня свят...  и от там се почва всичко :D

Off Topic

Главната е ядосана на вече бившия си шеф и в миг на умопомрачение решава да го цапардоса по главата. Обаче не си знае силата и май го е утрепала, а за по- голям ужас човекът, който според нея е бил шефът и всъщност е известен актьор. Добре че главния се събуди преди тя да реши как да се отърве от трупа му  :lol: Ще го раздават "ала Стокхолмски синдорм" :lol2:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леко загадъчно, забавно, в някои моменти ужасяващо, романтично и имащо за какво да се замислиш сериалче: съпоставка между нелекия живот на обикновения човек

и този на звездите, различното естество  на трудностите , с които се сблъскват; алчност, завист ревност и голяма доза приятелство.

Съквартирантът, боркинята и звездата излязоха голям тандем накрая. Съквартиранта с неговата песен и този глас ме оставиха със зяпнала уста...

Признанието му в любов беше много нежно и романтично. А накрая целувката ми напомни на едно друго сериалче: Strong Woman Do Bong Soon.

Гледайте, няма да съжалявате. Благодаря за субтитрите!:up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично: трудно изгледах 3 серии и мисля да приключа. Ама хич не ме грабва, толкова противоречиви неща има в този сериал...тя мисли как да го разчлени и залее с киселина, защото го мисли за мъртав, ама не....тя не е лошо момиче...А, той се оказа жив- дай да го съблазняваме....После пак не диша- опааааа ще го заровя в гората.....Няма как такава простотия да ме грабне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Беше ми много свеж и забавен. Няколко момента наистина ме разсмяха със сълзи. Точно там с киселините много се смях колко нелепо са го измислили.

Обаче ми липсваше любов. Ако бяха развили повече романтичната линия в сюжета, щеше да ми е по-интересно.

Двете момчета във второстепенните роли ми бяха доста приятни,

Spoiler

tumblr_inline_ndrr4sc21h1r0zd80.jpg

7g6Oyc.jpg

а Сонг Хун не блесна особено, но пък си е сладък.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам, че най-накрая го изгледах... Такава мъка, просто си мислех - няма как да стане по-зле, затова все трябва да има нещо интересно, това ме крепеше.

Спокойно може да прескочите от 1-ви на 5 или 6 епизод. 4 безмислени епизода в началото.

Подкрепям напълно - второстепенните персонажи ми допаднаха.

 

Off Topic

Никаква химия не намерих между главните герои - дори не разбрах, че момичето е влюбено, все едно са и дали да избира между два вида сладолед, а не мъжа на живота си.

Не разбрах как в началото суперзвездата припадаше и при най-малкото докосване, а накрая преби половин тайфа гангстери. И още нещо - беше отвлечен, вързан, освободи се и избяга, пак беше отвлечен - човек би си помислил, че е натрупал опит и лесно ще се измъкне. Но не - толкова разхлабени въжета и пак трябваше да си извади рамото...

Можеха да доразвият толкова тази история, да не губят време в нейното жилище, уж за да покажат как се влюбват.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 10 часа, sonka88 написа:

Спокойно може да прескочите от 1-ви на 5 или 6 епизод. 4 безмислени епизода в началото


Че то,какво остава да се гледа...:rolleyes: Хубаво,че го отсвирих още на втори епизод...:nunchako:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз рядко пиша коментари за сериали, но днес явно ми е ден. Това го гледах отдавна, тъй че няма да е някакъв многословен коментара.

Ще кажа само това, егати смахнатат идея. Всичко е толкова абсурдно, че всъщност само ако го приемеш това, няма проблем да го изгледаш до край.

В първия момент и аз бях, аха да се откажа. Обаче приех, че хората са направили някаква напълно, ама напълно абсурдна и смахната история с никаква логика и даже мога да кажа, че взе, че ми хареса. Нещо различно пък. 

Пък и беше доста забавно...

Off Topic

 

То не бяха опити да го убие, все едно е толкова лесно да заколиш човек, съседа и той милия вижда го вързан, ама понеже не го слуша главата и него и не се усеща, че нещо не е нередно. 

Ами женската като се опитваше да го съблазни и щеше да падне през прозореца....:lol:

Ако не друго, поне бяха големи образи...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал голяма смешка се оказа. Абсурд до абсурда, мила моя майно льо. Имаше шанс за мен да стане една идея по-смислен след края на отвличането,  къде 6-7 епизод, обаче и това трая има-няма 10 минути и после бързо се върна в първоначалното русло.  Всички бяха яко нелогични образи, едно последователно действие нямаха май. Страшно ми хареса гласът на младежа, дето го играеше втора цигулка - като запя още първия път, и мен ме остави със зяпнала уста, както беше казала @lukreciana. Не знам наистина ли е неговият глас, но с удоволствие бих го слушала отново и отново. В тази връзка, ако някой попадне на OST, да даде линк, моля, че имаше и други слушаеми песни.

 

Благодаря за превода! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази дивотия и аз трудно я изгледах, но пустото любопитство не ме оставяше да видя

Off Topic

как ще се съберат главните накрая, защото то това се очаква от тях. :D 

До 6 епизод всичко беше толкова апсурдно, после нещата се пооправиха малко и той сериалът взе че свърши. 

Най-съм се смяла, когато

Off Topic

паролата за веригите, с които беше окован главния, беше 0000. :28558: е, после вече не беше така хаха

След тази сцена нямаше как да не погледна с друга нагласа за сериалчето, някак по-забавна. С нетърпение даже очаквах другите нелогични сцени и лудории. :D 

Химията между главните беше слаба. Определено при него се усещаше да има прогрес в чувствата, докато при нея и грам не се забелязваше да има влюбване. Даже повече химия имаше между нея и съседчето, което пък също беше голям образ и до някаква степен споделям идеологията му за по-минималистичен начин на живот. (или поне се опитвам)

Като цяло историята хич не е лоша, има потенциал, но като изпълнение не е това, което харесвам, и основно похватът използван, за да изобразят комедийния акцент в сюжета не ми допада. НО е факт, че си имаше и своите моменти сериалчето. :D  

Благодарности за преводът. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...