Jump to content

The Rose


skofiild

Recommended Posts

Ако харесвате Woosung, може би ще ви бъде интересно това видео..

"Корейско-американският музикант Kim Woo-sung се присъединява към нас в епизода на How It Was vs. How It Is и ни показва живота си чрез снимки.

Woosung ни отвежда на пътешествие, показвайки ни къде е бил, апартаментите, в които е живял, както и еволюцията на модния му стил!"

 

Woosung Shares His Journey Through Photos | How It Was vs. How It Is | Fuse

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И след като изпълниха военната си служба и бандата отново е в пълен състав, преди няколко дни момчетата обявиха световното си турне Heal Together, което ще стартира през октомври в Щатите, а в началото на новата година ще се прехвърли и в Европа. Ей това ееее - момчетата се завръщат с бутикови участия в доста града из цял свят. :es:

Отдавна чакам възможността да посетя техен концерт и ако всичко е наред през февруари ще мога да ги гледам на живо в Барселона. Билетите са с цени започващи от 40 евро и се оказва, че едното момиче, с което ще съм там е купило по погрешка 3 билета, та има два свободни билета и ако има желаещи да слушат The Rose на живо в Барселона, в зала с капацитет от 200 души (направо ще си е като частен концерт), то нека ми пишат на лично. :happy:

 

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, cucyta написа:

ООО, това е почти джакпот, само да можех с удоволствие бих дошла...Ама пусти недоимък:cry:

О, и аз съм така. От сега спестявам.  :28558: Яд ме е, че преди три години май бяха идвали в Истанбул. Ей го къде е, на една ръка разстояние. А сега няма да го посетят. Помисли си, има време. Нека сме живи и здрави, пък ще те държа в течение. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Феновете на групата отдавна са чули новия им албум Heal, който излезе преди 4 месеца, но аз да го пусна и тук, че не е споделен (със едно такова закъснениееее :D )

HEAL

 

Изцяло лиричен и чувствен албум с доста песни изпяти на английски. Много ми е легнала на сърце  Cure

 

А турнето на момчетата върви с пълна газ и е почти към края си. Предполагам, че после ще излязат в заслужена почивка. :happy:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Турнето на момчетата приключи и те направиха подарък на всичките си фенове пускайки емоционален клип към песента им Cure с кадри от всички концерти, които направиха. На финала на видеоклипа изписват всички градове, които са посетили. :wub:

The Rose (더로즈) – Cure | Official Tour MV

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С @felicyti имах щастието да присъствам на последния концерт от турнето на групата, който беше в Барселона на 19.02. Изживяването ... не може да се опише с думи! :wub: Всеки фен се досеща за какво говоря ... Залата беше препълнена. През цялото време всички пееха заедно с момчетата, на моменти даже крещяха, което ми идваше в повече, понеже заради тях трудно се чуваше уникалния глас на Уусунг :(

spacer.png

Ето ни - триото от България. Изтупахме се с тениски с логото на The Rose и името на турнето "Heal Together". Най-много се гордея с текстилния постер с надпис BULGARIA LOVES YOU, който преди началото на коцерта успях да развея дори пред очите на съ-изпълнителния директор на Transparent Кевин Нишимура. Пратих му дори и сърце. :D Общо взето направих всичко възможно да бъдем забелязани, да разберат за съществуването на България и за това, че и тук имат фенове. Силно се надявам България да е спирка на следващото им турне :wub: 

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, cucyta написа:

@felicyti, разкажи как беше на концерта. Сигурна съм , че е било уникално преживяване...:wub:

Това бяха най-хубавите 4 часа в живота ми, висене пред залата :D и най-хубавите час и половина в залата :wub:

Изтерясалите фенки малко ми вкиснаха настроението по едно време докато чакахме, защото създаваха проблеми кой трябва да влиза първи, кой-втори, а охраната не можеше да се справи с тях .... Можеше да сме на по-предни места , почти до сцената, но и на 15 метра разстояние си беше супер. Залата беше малка, та всичко си се виждаше прекрасно. The Rose не са за малка зала, и музиката която правят не е за изтерясали фенки, а за ценители. 

Преживяването още ми е като на сън. Да ги видиш на живо как се движат по сцената, как свирят , говорят, усмихват се, пеят... Просто попиваш всяка секунда... 

Концерта си беше като по учебник. Гледах клипове на предните концерти от турнето и в Барселона нямаше нищо по-различно. Изпяха всички песни от новия албум, както и Sorry, She is the rain, Candy, I.L.Y., Red, California... Имаше изпълнение и на Modern Life: песен от последния албум на У Сунг. Яд ме е, че не изпяха Baby. Завършиха с Black Rose.

До Джун е поотслабнал, че след казармата имаше сладки бузки, :D 

Понеже фенките яко пееха на всички песни, У Сунг често спираше да пеее и в момента, в който започваше някой текст на корейски, изведнъж фенките спираха да вият и той се смееше. Забавно им беше и на момчетата. :D 

Аз съм доволна от себе си, че не забих глава в телефона да правя клипчета, а яко си денсих през повечето време и искрено си се радвах на творчеството им. Гледах да си изживея момента истински. 

Имам предчуствие за нов албум през есента, както и ново турне. Така, че този път няма да ми бягаш по тъча, а си с нас. :wub: А ако дойдат и някъде на Балканите ще е прекрасно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено ще се постарая този път да съм с вас, където и да е това. А пък ако е на Балканите ще е още по- възможно!:wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес момчетата пуснаха официалнo лайф видео на песента им Time от последния им албум Heal. Както винаги приятно за очите и ушите. :wub:

 

The Rose (더로즈) – Time | Official Performance Video Live From Joshua Tree

 

 

Мислех си, че момчетата ще си дадат почивка след турнето и ще работят по нов албум, но тцъ! 

Ще вземат участие в няколко фестивала в цял свят.

В момента са в Южна Америка , след което през лятото ще участват във фестивал в Манила и от там ще се прехвърлят в Европа. 

spacer.pngspacer.png

 

На 02 юли ще попеят малко с Black Pink в Лондон, а преди два дни обявиха и участието си на фестивала  LOLLAPALOOZA в Чикаго на 3-6 август.

Off Topic

spacer.png

 

spacer.png

 

Няма да скучаят момчетата. На 14 април ще имат концерт в Япония.

Off Topic

spacer.png

 

Искрено се надявам, покрай толкова ангажименти, да намерят време за нов албум, който да чуем на есен. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иии както предсказах, идва нов албум от момчетата, който ще се казва DUAL:es:

spacer.png

 

Който следи клипове с участията им на всички фестивали, които посетиха до момента, вече ще е чул сингъла - Back To Me.

Вчера пуснаха тийзърче към песента, а видеоклипа очакваме да се появи на 20.07 

 

Съвсем скоро очаквам да ни зарадват и с обявяване на ново световно турне. :rolleyes:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ИИИИ песента Back to Me и видеото към нея излезе :panda-145:

 

The Rose (더로즈) – Back To Me  Official Video

 

Песента е достатъчно зареждаща и може би за това клипът е класически, без нещо специално и крещящо. На мен много ми допада! 

В предния албум тексовете на песните преобладаваха на английски, предполагам, че и в DUAL ще е така. На мен ми се иска да чувам повече корейски. 

 

Излезе и песента Alive, която също е изцяло на английски. Харесва ми, доста мелодична, с леко ретро поп звучене е. Ако не се лъжа, очакваме тийзър и видео и към нея. :panda-145:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаме си видеоклип и към песента Alive :wub:

 

The Rose (더로즈) – Alive | Official Video

 

 

Страхотен е, песента е страхотна. Както споменах, че самата песен ми навява ретро поп звучене, то и клипа ни води в далечните 80-90 години на миналия век с чернобялата си визия, облеклата на момчетата, плаващите сцени... много красиво, точно по моя вкус!

 

Ясен е и старта на турнето "Dawn to Dusk", а имено началото на октомври момчетата започват с концерти в Щатите и Канада. 

spacer.png

 

Очаквам съвсем скоро да обявят и кога ще посетят Азия и Европа. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още месец ще почакаме докато излезе албума DUAL. 

Излезе втора част на графика, с който малко по малко ни се разкрива информация за песните и албума.

 

spacer.png

 

След зареждащите Back To Me и Alive, днес The Rose запознаха феновете си и с трето парче от новия албум, а имено песента You're Beautiful 

The Rose (더로즈) – You're Beautiful | Official Video

 

Много нежна и красива песен. :wub: 

 

Ясен е и дизайна на корицата на албума,  като може да се избира между DOWN и DUSK версия. :inlove:

Off Topic

 

Стандартна опаковка на двете версии  DAWN и DUSK.

spacer.png

 

spacer.png 

 

spacer.png

 

 

Делукс версия на албума

spacer.png

 

spacer.png

 

spacer.png

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тадааам! Имаме си нов албум от момчетата! :panda-145:

DUAL излезе днес и всички песни са изцяло на английски. На първо слушане, след вече излезлите Back to Me, Alive и You're Beautiful, веднага ми харесаха Lifeline и Nauseous, от DAWN частта на албума и Wonder от DUSK частта. Като цяло е доста мелодичен албум, с лирично звучене. Харесва ми! С кеф ще си го слушам докато си карам колелото покрай морето. :D 

The Rose - DUAL

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много клип, много нещо... От вчера имаме видео и към песента Wonder. Аз съм доволна, естествено. :D 

 

The Rose (더로즈) – Wonder — Venn Diagram Project | Official Video

 

 

Прави ми впечатление, че все повече чуваме гласът на До Джун, а в тази песен е направо мамма мия.. Харесва ми идеята със знамената във видеото. Не виждам нашето, обаче. :wacko: На финала са изписали имената на всички Black Roses, които са участвали във видеото. Много мило.

 

Иначе турнето на момчетата стартира на 04.10 и за сега все още са обявени датите само за САЩ и Канада (до 12.11.2023) Странно е, че няма никаква информация за другите континенти. Дали ще дойдат пак в Европа, можем само да си гадаем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност, аз съм объркала, ама така е при оскъдното ми познание с езиците.. :D 

 

Официалното видео към песента Wonder излезе днес. Носи същия зарад.

The Rose (더로즈) – Wonder | Official Video

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-сетне имаме дати за Европейското турне на момчетата, което ще стартира март месец в Германия. Мислех, ще DAWN TO DUSK ще пропусне да мине през Европа, но съм грешала :es:. Билетите влизат в продажба от 05.12. (вторник), като аз се замислям да се отбия до Будапеща, но ще го помисля до вторника. :D

 

spacer.png

 

В постера са посочени и датите за Азиатското турне, като участието им в Мумбай, Индия, ще е на фестивала Lollapalooza, в който ще излязат на една сцена заедно с Eric Nam, Sting, One Republic и други известни музиканти. 

 

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...