Jump to content

Recommended Posts

Едно супер  готино нещо има в сериала за гледане и това е шофьорът на чеболката-  Ko Chang-Seok .Друго по-така за сега не намирам.Колкото до  Пак Бо Гом, това хилене става досадно, макар,че е вид защита на героя от плод-зеленчука срещу чеболията.

Телевизиите се надпреварват да ни показват статуквото в Корея, но едва ли има файда и някаква промяна.Та и тоя сериал -един от многото.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 12/18/2018 at 10:26 AM, Lawandula said:

 

Чингу, като ще показва 32, да оправи повечко, а не само 8 и то цвят биде с много непрозрачност, което ги прави да изглеждат неестествени, а като се виждат назад другите, става още по-зле.

Лав, силно ме озадАчи. :wacko: Аз ли нещо недоскивам - къде е точно проблемът със зъбите? Разбих се да правя стоп кадър и да киризя кой зъб точно ти е избол очите! :dunno: Не видях нищо криво или с цвят тютюн и боровинково вино. Може ли със снимков материал и оградено в червено със стрелкички и обяснения? :rolleyes: Че не мога да спя от чудене :blink:

От толкоз стопиране не мога да напредна със сериала, че да се изкажа дали ми харесва или не :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След месеци реших отново да си пусна нещо корейско и исках нещо с познати лица и веднага се нахвърлих на това, като видях каката и Бо Гъм. Съжалявам за избора .. загубени няколко часа в превъртане нещо да се случи. Направо очите ми "кървяха", а поне от предишни проекти знам, че актьорите не са толкова зле. Всеки сам да си решава дали да го гледа или не ама то това тука толкова нищо не се случва, че дори ей така за да загубиш време не си заслужава. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лав, вкара ми ти тая муха в главата и вече на всички главни във всички сериали им зяпам в устата. Е има много, които са къде по-зле от тоя! Да не почна да ги изброявам... Не знам защо точно него си нарочила.

Иначе не знам защо така са ги събрали тези главни, толкова да не си подхождат, химия няма грам, и зъбльото мяза на малолетен. С предишните му партньорки беше много по-добре, очевадно е, че не харесва каки, а за аджуми да не говорим. 

Зарязах сериала, доскуча ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах го като нещо по-леко и неангажиращо за през сесията, ама нещо не ми върви. А в сесия на мен досега не ми се е случвало сериал да не ми е интересен.

Хареса ми размяната на ролите - бедно момче с богата жена, има и доста красиви кадри, но нещо е мудничко, даже някак няма действие. Може би ще е от малкото сериали, които съм оставила недогледани.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С риск да повторя казаното до тук, мисля че трябва да забранят със закон

Бо Гом да се хили по този малоумен начин. Според мен точно това изпорти

цялата драма. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно не съм сама в недоумението си, защо по дяволите са решили да ги съберат тези двамцата! 

Никаква химия според мен, а и тя ми седи като вуйна му до него! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз останах разочарован от сериала. Потомката не знам нарочно или не с тая и визия ми изглежда доста състарена. За химия точно между тях не очаквах да има, но мислех, че поне ще им е комфортно заедно на екран. Все пак е познават добре извън снимачната площадка. Усмивката на Бо Гъм имам чувство, че прикрива дискомфорт ... а Куо направо забърква яко гипса в романтичните сцени. На всичко отгоре историята е като в почти всеки ако не 2-ри , то поне 3-ти корейски сериал. Не може ли да направят филм без дразнещи родители .... ако целта им е да покажат как родителите мачкат децата си в Корея вече сме го разбрали и то отдавна... Като махнем всички тези минуси на филма идва най-големия за мен .... а именно , че от изгледани 9 серии имам чувство, че още съм на първа. Да се чуди човек сценариста как е успял да опъва толкова локуми и да вкара толкоз много талаш..... Историята нямаше да е толкова зле ако беше направена във игрален двучасов филм например. Жалко за каста и очакванията... не бих го препоръчал на никой да го гледа.... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали Бо Гом прикрива дискомфорт с усмивката си, но със сигурност се опитва

да прикрие факта, че не може да играе. Още в Лунната светлина заподозрях, че

не го бива много в актьорската професия, но сега съм сигурен.

Външния му вид не е моя работа, там дамите имат думата.

Относно драмата -  аз все още не виждам история.

Нищо не започна и нищо не се случва, освен един куп безсмислени разговори.

Почти накрая съм и ще я догледам, но само защото загубих сума време до тук.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Любви все возрасты покорны", е  написал отдавна Пушкин в " Евгений Онегин".

Не мислех, че мога да  напиша положителен коментар за тази драма, но в крайна сметка се оказа, че да, след края и погледнато от друг ъгъл.

Може и да не ни харесват персонажите и изборът на актьори, но що не, ако се замислим- случва се в реала.

Лелка и юноша бледен.Той, влюбен и кипящ от ентусиазъм, присъща за младостта, тя-скептична разведена на години мома, за пръв път с истински трепети. Няма как да бъка от действие-  просто бавно, но славно, с постоянство разкриване на еволюцията на чувствата.Нормално е героят да е с такова поведение, каквото видяхме, защото не е в свои води и е притеснен.Нормално героинята да не подскача, като 18 годишна пикла и да се придържа към здравия разум.Даже лелката по никакъв начин не беше настъпателна и без никакъв стремеж да го съблазнява.Тихо, спокойно, монотонно, аз мисля, че показаха емоциите на героите, в дадените ситуации.

Дали са написали ролята за Хе Гьо, защото по някакъв начин се покрива с нейната история, не знам. Че и родителите на съпруга ѝ , не бяха във възторг от двойката Сон-Сон и доста статии имаше, така, че и клишетата си бяха достоверни.

Мисля, че се справиха актьорите със замисъла и показаха чувствата си и  им се получи даже химията, като за замисъла . Да скучновато беше, но топло. Не мога да кажа  даже, че ми хареса, но това  е една  от многото средностатистически драма. Изгледах го, защото поне не ми беше дразнещ.

Даже краят си беше логичен-

Off Topic

"Щом се обичат младите- да се вземат!":D ,

за разлика от оная фантасмагория  с Бини.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах всички серии. Въпреки множеството негативни коментари,  моето лично мнение е, че сериалът е добър. Хареса ми. Последната серия ми се стори доста мудна и действие там почти нямаше. Можеха да се ограничат до 12 серии. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Романтика на n-та степен ! По романтичен и утопичен сериал не съм гледала !

Но интересно, че не "горчи" !? Оставя те с приятното чувство, че такъв мъж съществува някъде !

Макар и само в сериал....Щото на ниво разум се сещаш колко е невъзможен !

И двамата си бяха в ролите на 100 процента ! А тя когато беше с него приличаше на момиченце! Добра режисура!

Усмивката на Парк Бо Гъм изобщо не ми дойде в повече.За мен тя беше като запазена марка за чистата, позитивна и слънчева личност на героя!

Бавното действие го свързвах с неговия принцип на изчакване хората да осъзнаят нещата.

Нооо....сериала си е само за отявлени романтици !

 

Благодаря за превода !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това Бо Гом е такова слънце, така мило игра, страхотна усмивка, талантливо си е момчето! Не ми допадна героинята на Song Hye Kyo, щото направи любовта ѝ да изглежда една такава студена, но пък актрисата си я харесвам, така че се изтърпяхме. И ми се щеше да развият повече взаимоотношенията в ПР отдела. Интересно, че тука хич не направиха проблем, че тя е по-голямата. Абе, когато любовта говори, какво значат там някакви си години... хм, ама докато си млад. Но, добре стояха на екран, интересно ми беше да ги гледам и да им се радвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да започна от положителното, много ми допаднаха анимациите с момченцето и момиченцето в началото и края на епизодите - реално в тези 20-30 секунди се случваше много повече, отколкото в самия епизод :D

 

В първите няколко епизода имах усещането, че на двамата главни им е адски неловко - чак на мен ми беше неловко да ги гледам! После малко се пооправиха нещата, но така и не ги възприех като двойка. Не е за вярване, че ще го кажа, но Сонг Хье Гьо (която по принцип не харесвам кой знае колко) тук ми допадна повече от Пак Бо Гом - с тази усмивка и с насиления смях в по-ранните епизоди имам чувството, че той просто прикриваше нервността си. Тя наистина изглеждаше доста състарена, най-вече заради прическата, но си изигра ролята прилично.

 

Майката и свекървата на главната бяха ужасни, особено родната, тя и като актриса ми е неприятна. За другата само повтаряха как продължава да я тормози и след развода, а тя направи има-няма две мизерии и спря... Очаквах повече действие в тази насока.

 

Второстепенните герои и те едни такива никакви... Имах надежди в секретарката и Охлюва, ама и там не се получи.

 

И саундтракът много постен... Общо взето, няма много за какво да се хвана, за да кажа, че ми е харесал. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много муден сериал, даже не можах да го догледам, мъчих се до 13 серия и приключих, скуууука, а и не съм фен на Пепеляшкото, хич не ме радва...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много нежен сериал. Може и да нямаше кой знае каква химия между двамата, но имаше нежност и това ми хареса. Романтичен сериал, това е! За мен не беше Пепеляшко с нуна - не видях такъв момент. Но пък каква усмивка... мечта :)Приятно сериалче, препоръчвам го! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изчетох доста негативни и саркастични коментари :D Забавно беше :lol2: Сега по същество ! Добре, че никога не се "хващам" за коментарите хахха. Сериалът започна очарователно, със страхотна авантюристична атмосфера, музика, салса, едно такова усещане за безгрижност... и това чувство на романтика ме държеше до самият край. Супер доволна останах, когато в средата на сериала имаше отново завръщане на тази емоция, която ни донесе Куба..... залезът ммммм. Сценарият наистина не е нещо, което може да изненада, но историята е пресъздадена много адекватно, смислено и може би за това действието не се развива скорострелно, а в съвсем нормални темпове. Всеки епизод си имаше своя чар. Осъзнах, че думите "обичам те" придобиват истински смисъл, когато са дори само изречени, без да последва целувка след това, което сме свикнали да е нещо като задължително явление в тези сцени. Двамата главни си изиграха отлично ролите. Поне за мен беше така. Може да недоволствате за нейното или неговото държание, но според мен характерите и душевността им беше подбрана доста добре и изиграна доста добре .Романтиката беше чак нереална, но добре че осъзнаваме, че е само по филмите :D  Може би плюс при мен е, че не съм гледала нито един от двамата в други сериали и не правя сравнение. Да, не ми допадна прическата на главната. Факт! Усмивката и зъбитее на младежа... ми липсваха ми в последните епизоди :D  .... Най-незабравим герой ми беше шофьора на директор Ча :happy:  ОСТ-а към сериала е много добър. Има 2-3 песнички, които ще си пускам с кеф, когато реша да си релаксирам  :blush:

П.П. нещото, което не ми хареса: как можаха да му отрежат косата на младежа , и то съвсем в началото на сериала. С дългата и неглеже коса беше по- симпатичен и повече му подхождаше на характера, но за да изглежда по-стабилен и строен е разбираемо защо го зализаха :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...