Jump to content

Recommended Posts

e2_cop10.jpg

Off Topic

DsKfe4UVYAEX0bc.jpg

DrjRKsUX4AABGDg.jpgDrjRKsUWkAAU1Eh.jpg

DrjRKsVWkAAjHDT.jpgDrjRKsSX0AAQ8De.jpg

Red Moon, Blue Sun (붉은달 푸른해)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Children of Nobody

Период на излъчване: 21 ноември 2018 – 16 януари 2019

Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 22:00

Жанр: Мистерия, Драма, Детективски

Канал: MBC

Епизоди: 32

Режисьор: Choi Jung Kyu (Splendid Politics, Two Weeks, Horse Doctor, Triangle)

Сценарист: Do Hyun Jung (Que Sera Sera, The Village: Achiara's Secret)

Субтитри: Английски

Участват:

Kim Sun Ah като Cha Woo Kyung

Lee Yi Kyung като Kang Ji Heon

N (VIXX) като Lee Eun Ho

Nam Gyu Ri като Jeon Soo Young

Lee Joon Hyuk

Резюме: Ча У Кьонг (Kim Sun Ah) работи като психолог-консултант в детски център. Животът ѝ е перфектен: любимата ѝ работа ѝ носи голямо удоволствие, има любящ съпруг и скоро ще се появи второ дете в семейството. Но един огромен инцидент променя живота ѝ. В същото време детектив Канг Джи Хон (Li Yi Kyung) е убеден, че всички престъпници трябва да бъдат наказани с цялата строгост на закона заради голяма болка от миналото, която крие. Убежденията му започват да се променят, когато среща Ча У Кьонг…

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

OST :click:

• Like 5
  • Thanks 3

Ето едно разюме, което не разкрива нищо за сериала /като изключим имената и професиите/. Не разбрах подробности, но пък мисля да го гледам.

Това е Сериалът. От текущите е номер 1 за мен. Съжалявам само, че не изчаках да излезе целия, за да си направя един 24 часов маратон. Сега чакането на нови серии е мъчително. Изключително заплетено действие, много тайни и мистерии, страхотна актьорска игра. Нито секунда нямаш време да скучаеш, на тръни и под напрежение си от началото до края на серията, която разбира се свършва винаги на най-интересното място. Браво на сценаристката, достойно представяне след брилянтния "Тайната на Ачиара". Изгледани 6 епизода и е перфектен до момента, само да държи така до края.

• Like 3
  • Upvote 2

И тук съм се наредила и следя с интерес. Ким Сун А играе страхотно. Иде ми и аз като Моканина да възкликна "Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" И си мисля дали възмездието не е по-добрият вариант от справедливостта за много "хора"...

• Like 3
  • Upvote 1

Ето кое ще гледам догодина! Харесва ми това, което чета.

Сега за 3 месеца си бях взела почивка от азиатското /затова липсвах/, ще има още 3 месеца пауза и след март 2019 ще се върна в редиците на активно гледащите азиатско. Ще си сложа този сериал в спъсъка за бъдещо гледане.

Да видя положителен коментар на Дидо е свежа изненада!

• Like 1
  • Upvote 1

От много време не бях гледал драма нон стоп. Направо ме залепи за екрана.

Отделно, че съм фен на Ким Сун А, но драмата наистина е отлична.

• Like 3
  • Upvote 3

Ауу голямо психо е този сериал.

Чак към 5-6 серия започва да става ясно как са наръвзани отделинет случаи.

Малко ми напочня българския филм "Адио Рио", в който всеки си носи по един труп, да му напомня за собествената му съвест... а тук всеки си има по едно дете...

• Upvote 2

Страхотен сериал, голяма мистерия, страхотна актриса, няма как да не се гледа...оф ...на 16-та серия съм и...голяма драма ще е накрая...така усещам работите...

• Upvote 3

Учудвам се колко добри отзиви и очаквания е имало в началото и по време на сериала, а няма нито едно мнение след края му. Не знам дали се дължи на разочарование, или просто на никого не му се е коментирало.

За себе си установявам, че ако проточа гледането на сериал във времето, почвам да губя интерес към него. Така се случи и този път, макар че сюжетът не го предполагаше - чаках с любопитство развръзката както по отношение на убиеца, така и около миналото на главната. Децата бяха безкрайно сладки, най-вече заради ролите, които трябваше да изиграят. А родителите... или по-скоро "родителите" бяха пълни отрепки и си заслужиха съдбата! Харесвам Ким Сон А, но тук не останах впечатлена от представянето ѝ, особено във втората половина на сериала. Изобщо напоследък съм леко разочарована от нея. Тук и героинята беше малко странна - уж психолог, а всеки срещнат ѝ обясняваше как стоят нещата, за които тя не се досещаше. 

Чудесен филм!!! Сериите се "ядат" по 4-6 на вечер (входните нива на учениците си чакат уикенда, да бъдат проверени :D) Страхотна "тройка" с "My Mister" и "SKY Castle", направо бижу!! Играта, особено на малките, е прекрасна! Не видях сценарийна дупка никъде, логиката на сценария беше супер 

Spoiler

(въпреки много леките в края забавяния на плота)

• Like 1
  • Upvote 1