Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Priest (프리스트)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Peuriseuteu

Период на излъчване: 2018 – Ноември - 17 старт

Време на излъчване: Събота - Неделя 22:20

Жанр: Ужаси, Медицински, Трилър, Свръхестествено

Канал: OCN

Епизоди: 16

Режисьор: Kim Sung Su (Save Me)

Сценарист: Moon Man Se

Субтитри: Английски

          

Участват:

Yeon Woo Jin като Oh Soo Min

Jung Yoo Mi като Ham Eun Ho

Park Yong Woo като Moon Ki Su

Son Jong Hak като Gu Do Kyun

Kang Kyung Hun като Cha Seon Young

Jang Won Hyung като Jang Won Suk

Cha Min Ji като Jang Kyung Ran

Lee Gun Myung като Lee Ki Hong

Yoo Bi като Jung Yong Pil

Jang Hee Ryung като Kim Yoo Ri

 

Резюме: "Свещеник" е медицинска драма за екзорсизъм или по-скоро за лекар и екзорсист, които обединяват усилията си, за да защитят близките си. Свръхестествените сили ще се събудят през 2018 г. в южната католическа болница.

О Су Мин (Yeon Woo Jin) е млад католически свещеник, изпълнен с енергия, който предпочита действията пред думите и постоянно практикува молитва. Той е член на група, извършваща неофициално екзорсизъм. В миналото собствената му майка е била обладана от демон, без да получи помощ, затова умира. Той помага на другите благодарение на свещеник Мун Ки Сон (Park Yong Woo), неговия учител в екзорсизъма. Междувременно Хам Ън Хо (Jung Yoo Mi) става лекар, след като семейството ѝ претърпява злополука. Тя иска да спасява човешки животи, затова започва работа в спешното отделение. Хам Ън Хо не вярва в бог, но постоянно става свидетел на свръхестествени явления и така среща свещеник О Су Мин…

 

Внимание! Тази драма може да съдържа секс сцени, жестокост и насилие.

 

 

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

                        Руски субтитри :click:                         

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сезон май са на мода детективите със свръхестествени способности, призраците, демоните, свещениците - екзорсисти и всякакви подобни вариации по темата. Това май е третото подобно шоу тази есен. А отбелязаното в забележката "Внимание! Тази драма може да съдържа неприятности, секс сцени както жестокост и насилие." ще го повярвам когато го видя на екран. Като ги знаем какви са свенливци корейците в тв продукциите си! :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да няма нова мода за драмите в Корея? Вече 4-5 сериала с екзорсизъм се навъдиха, накъдето и да погледна все е: или екзорсизъм, или духове, или и двете.

 

Опс, писала съм едновременно с предходния коментар.

 

И извън филмовия въпрос, да питам по принцип.... в Корея наистина ли толкова много вярват в шамани и духовници с разни способности? Защото все пак в 21 век си е малко откачено това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

техните свещеници имат ли право на любов(към жени).., че ако нямат.., съвсем да не го гледам :lol:, духовете са ми по интересни, отколкото екзорсистите..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Aretka написа:

техните свещеници имат ли право на любов(към жени).., че ако нямат.., съвсем да не го гледам :lol:, духовете са ми по интересни, отколкото екзорсистите..

 

Ми те досега все католически свещенници са показвали във всичките си сериали, не съм видяла нито един православен свещенник. Та в тази връзка, нашите православни отчета се женят преди да се запопят /не случайно си имат попадия/. А при католическите свещенници не е така. Друг е въпросът, че в корейските сериали не са обичайните християнски свещенници, а все ги обвързват с разни измислени секти и движения, съответно не съм сигурна дали изобщо са легални свещенници това. За мен Не всеки с кръстче на верижката и библия под мишката е свещенник, но нека си затворим очите за тези подробности. Аз на това му казвам секта.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо ново под слънцето,   корейците определено си падат по вълните и така се движат и при сериалите. В смисъл, в даден времеви период преобладават сходни сюжети-имаше периоди на пътуване във времето, военни, исторически и тн. Явно на мода в момента са екзорсисти и духове.

 

Офтопик-опростено до максимум.

Off Topic

Католическите свещенници всички дават обет за безбрачие и по този начин поне на теория всеки от тях може да стане папа. При православните,  има бяло и черно духовенство и съответно ако искаш да растеш в йерархията си от вторите и също даваш обет за безбрачие. Бялото духовенство са точно поповете и дори е желателно да са женени и по възможност с деца.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...