Jump to content

The Third Charm (2018)


andi11
 Share

Recommended Posts

spacer.png

 

The Third Charm

 

Страна: Южна Корея

Епизоди: 16

Жанр: романтика, комедия

Канал: JTBS

Начало: 28 септември 2018

Време на излъчване: петък - събота 23:00 ч.

Сценаристи:  Park Hee Kwon, Park Eun Young

Режисьор:  Ryo Min Soo

Субтитри: Английски

 

Участват:

Seo Kang Joon като On Joon Young

Esom като Lee Young Jae

Yang Dong Geun като Lee Soo Jae

Lee Yoon Ji като Baek Joo Ran

Kim Yoon Hye като Min Se Eun

Park Gyu Young като On Ri Won

Lee Sang Yi като Hyun Sang Hyun

Shin Do Hyun като Kim So Hee

Oh Young Sil като Joon Young's mother

Park Ji II като Joon Young's  father

 

Резюме:

Романтична комедия, проследяваща взаимоотношенията между главната двойка в продължение на 12 г. ( от 20 до 32).

Он Джун Йонг е човек, който внимателно планира всичко и никога не се отклонява от идеално планирания си график. Той е прилежен студент, не се интересува от мода и винаги носи семпли дрехи и очила. По време на сляпа среща се запознава с шумната и експресивна И Йонг Дже и двамата започват да се срещат.

И Йонг Дже е почти пълна негова противоположност, когато става въпрос за личностни качества. Тя е спонтанна, емоционална и очарователно чистосърдечна. Имала е нелеко детство, тъй като двамата с брат ѝ са отраснали без родители. Тя мечтае да забогатее, затова се отказва от следване в университет и и започва работа като асистент във фризьорски салон.

 

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Свали с български и английски субтитри :click: 

Онлайн с английски субтитри :click:

              Свали с руски субтитри + OST :click:            

Онлайн с руски субтитри :click:

 • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Скоро бях в Лисабон и този постер ме подтикна да започна да гледам сериала...до осма серия съм и съм доволна...и двамата главни ги харесвам, брата на мацката е образ, а темата за любовта и ревността си е вечна...очаквам с нетърпение превода и на останалите епизоди :)

Link to comment
Share on other sites

Сравнително добро е сериалчето,ако не тръгнеш с кой знае какви очаквания.Малко в повече  ми идват само повторенията..Много естествена игра на актьорите. Seo Kang Joon...идеално си му пасва ролята,а е и голям чаровник. Главната я гледам за пръв път..леко ме дразнеше в началото...по скоро визията и,но  по-късно ми стана даже симпатична.Като цяло си струва да се погледне сериала,а си имаше и доста забавни моменти,особено в началото.Благодаря за бг превода!

 • Thanks 1
 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Разочарова ме финала, както и прекалено големите драми, които вкараха към края, но все пак си струва гледането сериала...

Link to comment
Share on other sites

Да си умен е супер, но само това не стига. Да имаш много и разностранни знания за света, а да ти липсват умения за общуване, то си е греховна загуба на интелектуална енергия. Пък и невъзможността да се правят компромиси или пък те обземе тая гад ревността, тогава си обречен и не само ти, а и любимия ти. Пък си и млад, с минимум жизнен опит. Ех, защо не можеше да се родим мъдри...

 • Like 2
 • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Каква комедия, какво чудо? От 11 еп. си е трагедия, пълна! Издразни ме този сериал - какво общо имаше ревността. Видях една,  дето не знае какво иска, едно момче вечно влюбено в нея, обърка му живота, той глупака тича подир нея!!! С една дума - не ми хареса сериала! Главната ми беше грозна, той безхарактерен... Но брата и приятелката са уникални сладури.  Не го препоръчвам!

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Подкрепям горното мнение. И аз не го препоръчвам.

Последните шест серии ги пуснах на бързи обороти. Големи трагедии, прокарани в сюжета между другото.

Не очаквах щастлив край, но поне да имаше някакъв смислен завършек. :dunno:
 

 • Like 1
 • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Доста недооценен сериал според мен. Мисля, че само зрителите преминали и преживели поне една част от емоциите, обичта, щастието, съжалението, ревността, болката и проблемите в сериала, биха  го оценили като проект. За мен случващото се през тези 12 години беше предадено по възможно най-адекватния и реален начин, доближаващ се до живота на двама млади души и техните семейства и приятели. За това съм и окей с финала.  Имаше някои мудни и подробни сцени в последните епизоди, но се преживяват. Актьорите се предствиха  отлично с ролите си и с най-достоверно представяне на характерите им. Всеки има различно виждане за това каква трябва да е любовта, за това и не съдя главните герои. Наистина е вярно, че не винаги този, който звъни първи след кавга, обича повече. Симпатизирам на почти всяко тяхно действие. Единствено не можах да разбера

Off Topic

действието на Йонг Дже да се ожени за пластичния хирург, че и да си народят дете, кажи речи веднага след като се е разделила с Джун Йонг. Останах с впечатление, че ще гони кариера.

Не ме учудва нарастването на драмата в последните епизоди, все пак минават години, главните герои порастват, а с порастването идва по-голямата отговорност, идват и трудните изпитания и проблеми  за предоляване. Това е животът все пак. Не винаги е цветя и рози.

Сериалът е доста забавен особено през първата си част и много ми хареса как след всеки тягостен момент, веднага се разведряваше обстановката с някоя комична ситуация или реплика. Братът и сестрата на главните бяха култови образи .

Като цяло мисля, че човек трябва да се нагласи, за да гледа такъв тип сериал и тогава би го разбрал и усетил правилно.Настройката и завършекът са доста различни, от типичните напоследък  за жанра ;) 

 • Like 1
 • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

След I'll Find You on a Beautiful Day, реших да погледна и другите проекти на Seo Kang Joon и трябва да призная, че се справя много добре. Превъплащението му в първите серии като задръстен зубър направо ми скри шапката-много сладък беше. Историята беше сякаш от реалния живот и затова края не ме подразни. Не всичко е хепи енд в живота.Предвид отношенията им през годините, този край беше по-реалистичен. С две думи-хареса ми.

 • Like 1
 • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
 • Create New...