Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

The Beauty Inside (뷰티 인사이드)

Страна: Южна Корея

Период на излъчване: 17 септември 2018 – 6 ноември 2018 г.

Време на излъчване: Понеделник - Вторник 21:30

Жанр: Мелодрама, Романтичен, Комедия

Канал: JTBC

Епизоди: 16

Режисьор: Song Hyun Wook (Another Miss Oh)

Сценарист: Im Meari

Субтитри: Английски

          

Участват:

Seo Hyun Jin като Han Se Kye

Lee Min Ki като Seo Do Jae

Lee Da Hee като Kang Sa Ra

Ahn Jae Hyeon като Ryu Eun Ho

Moon Ji In като Yoo Woo Mi

Lee Tae Ri като Jung Joo Hwan

Na Young Hee като Im Jung Yeon

Kang Nam Kil като Kang Dae Sik

Lee Moon Soo като CEO

Lee Han i като бащата на Eun Ho

Kim Ye Ryeong като майката на Eun Ho

Ryu Hwa Young (T-ara) като Chae Yoo Ri (гост)

Kang So Ra като Kang So Ra (гост в епизод 1)

 

Резюме: Сериалът е римейк на филма The Beauty Inside (2015), но с няколко промени от оригиналната история…

Топ актрисата Хан Се Кье (Seo Hyun Jin) е известна като размирник и обект на много слухове. Животът ѝ е мистерия, но в действителност тя страда от необичайно явление. В определен момент всеки месец се събужда с различно тяло, възраст, пол и националност. Една седмица от всеки месец тя всяка сутрин вижда различно лице в огледалото и се опитва някак да преживее тези дни. Но нещата са на път да се променят, когато среща Со До Дже (Lee Min Ki), изпълнителен директор на авиокомпания. Той изглежда перфектен с привлекателен външен вид и бърз ум, но страда от неспособността да разпознава лица. Той крие това от всички, като се опитва да запомни хората с техните навици и маниери. Но какво ще се случи, когато единственото лице, което започва да разпознава, е това на Хан Се Кье?

 

 

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click: :click: :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във филма беше голяма навалицата от мъже с преобразяването.Чаках  да се посъберат епизоди, пък да видя какво са сътворили тук в обратния формат, та чак го забравих.

Мерси, Erutan, че ме подсети.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това не е зле.Двамата главни си ги кльопам открай време и не знам, дали по тая причина изгледах осем епизода.Големи са сладури, биващо си хортуват и добре изглеждат, като двойка.Е, той малко сякаш от предния сериал скочил в тоя, но не е фатално.Пълнежа чат-пат го превъртам, не са ми много интересни, но инак, историята има нов облик - от една страна, с различните превъплъщения по пол и възраст, от друга-  с двама дефектирали.

Разтоварващо, комедийно, романтично.Гледайте.

Единственият ми проблем беше, че бяха изчезнали сериите , заради авторски права и не можеше да се гледат повечето онлайн, но и на това му се намери  цаката със сваляне .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лек и приятен сериал, в който нямаше голямо тръшкане, при наличните  предпоставки за такова. Толкова ги харесвам двамата главни, супер сладури бяха, барабар и с второстепенните, но последните две серии, хеле последната, много вятърничави,  плюс голямо затвърждаване, на вече изгледаното. Множко дойдоха епизодите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2 месеца не бях гледала никакви сериали и реших да наваксам. Стигнах до този и наистина се зарадвах, че успях да го гледам накуп.

Адски сладък и приятен сериал! Много романтика, много смях, малко драма - прекрасен!

Главната отдавна ми е любимка, страхотна е просто. Винаги ми е много убедителна, в каквото и роля да играе. Мин Ги има леко социопатска физиономия, но и той адски ми допадна. Изобщо бяха страхотна двойка.

Другата двойка също много ми хареса. Дже Хьон беше толкова безумно добър, че на моменти ми идваше да го халосам с нещо. И Да Хе много радва като жена и актриса. И тя ми беше много готина. 

Драмите бяха малко и на място, без да пресоляват манджата с тях. Комедията си беше на място. Много радваха събиранията им на маса и разговорите им - страхотни сладури.

А, влюбена съм в онзи звяр кучешки :D Кинг Канг... :D Как ще кръстиш този фъстък така :D

Лавандула каза, че сериите били множко... Е, може би с един епизод в повече. Но и 16-те серии си бяха добре. 

Изобщо, прекрасна романтична комедия :) 

 

п.с. Как може това същественце Ким Мин Сок /заместникът й от 5 и 6 серии/ да е почти на 29 години! На мен ми прилича на 17-18 годишен максимум!!! Възмутена съм!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отлично им се е получило на всички с този сериал. Почти накрая съм, но не ми е доскучал нито за миг.

Много ми хареса начина, по който са обърнали някои клишета. Например номера с даването на пари

от богатата мама на нежеланата приятелка на сина и. Много свежо. За главната спор няма - 

красива и талантлива. Но започнах да харесвам също И Мин Ки. Преди не ми харесваше, но май ще преосмисля

симпатиите си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Великолепен първи епизод. Главна героиня, която никога не си оставя магарето в калта и главен герой, който го раздава дървеняк, но иначе е с брилянтни ходове и подход. Водещата двойка успява прелестно да предаде онези мънички детайли, които са способни да те отблъснат или привлекат в отсрещния човек. Очаквам с голям интерес развитието нататък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът зверски ми харесва и мисля да си го догледам. За да не спойля обаче за всичко, което ми харесва, няма да се вихря много-много занапред. Това е от този род сериали, в които няма големи драми и тръшкания, но са така очарователни, че не можеш да спреш да гледаш. Зареждат те с толкова положителна енергия, че като излезеш навън, си способен да обичаш целия свят. Музиката, ах, прекрасно подбрана, а пърхащите мигли на главната и усмивката й.... Не знам, дали има по-подходяща актриса за тази роля. Нормално ли е повече да харесвам главната отколкото главния :28558: И двамата очарователни, но тя просто ми изпълва екрана като я видя. Огрява всичко. Харесвам актьорската игра на всеки. Надявам се мениджърите и те да открият щастието. А бъдещият свещеник и богаташката ги следя много отблизо :icon_sunny:

Главният пич както е тръгнало е на път да довърши майка си в 6-ти еп :lol2: А смешните моменти около мъжкото тяло на Се Гье нямат край. Харесва ми как си взаимодейства с главния и с околните докато е в тялото на ученика. Толкова съм се смяла. А дълбокото послание носещо се относно външността на човек само подпечатва обичта ми към този сериал :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът ми харесва засега, до средата съм някъде, обнадеждиха ме коментарите ви, че няма да има големи драми. Много се смях на Свекито как набързо капитулира като я изправиха пред доста по-нетрадиционен вариант от една безмозъчна актриса, чак отиде да я моли да бъде със сина й! :lol2: 

Главната не ми беше любимка, но в този сериал започна да ми харесва, дори вече ми се струва, че не фъфли толкова като преди. Главният и преди не ми харесваше, и сега пак не ми харесва. Как може толкова безизразна физиономия! Нито капка емоция! Не мисля, че това пасва на образа. Това, че не може да разпознава лица, не означава, че не може да показва чувства. Дали просто не може да играе? Който е гледал повече сериали с него да каже все същото лице за покер ли е навсякъде? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия, дето казахте, че нямало големи драми, мога ли да ви пратя една виртуална плесница зад врата? :mad2:

Как да няма!

Spoiler

Майка й умря, що рев изреваха всички, и покрай това и покрай други неща! :mad:

Пак добре, че не се наложи главният да целува оня дядо, размина се само с прегръдка за омагьосаната жаба :lol2:

Честно казано като почнаха с драмите и ме загубиха, минавам го с превъртане на много бързи обороти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, при мен дойде момент, в който фокусът ми тотално се измести към второстепенната двойка-богаташката и бъдещият свещеник. Тези двамата направиха прекрасна градация във взаимоотношенията си.

Той - в началото гледайки мотивите, които я водят й каза: ''Не харесвам хора, които са зли''. Вършеше си работата и никога не се срамуваше от задълженията си. Правеше всичко с любов и прецизност. Беше опора и опозиция, когато се налагаше. Следваше принципите си без да се влияе кой стои насреща му. Винаги уважаваше личността, но никога не спестяваше да спомене грешките отсреща. Беше безпристрастен през цялото време. Не позволи на никого да влияе на чувствата и решенията му. Не позволи да дължи на никому нищо. Чест и достойнство са двете думи, с които бих могла да го опиша.

Тя - постепенно свикна с присъствието му. Спря да е нападателна. Започна да вижда позитивния му начин на мислене и да го прилага в живота си. Спря да се бори и воюва срещу света. Откри, че да получаваш и даваш е приятно. Видя, че колкото и да е постигнала, колкото и да е умна и пробивна, останалите в корпоративния свят все така я смятат просто за красиво украшение. Сега очаквам момента, в който ще им покаже, че да си жена в този свят не значи да си само част от фона. Надявам се в Корея наистина това да започне да се случва, защото способността на хората не се измерва в пола им. Очаквам да видя как с позитивно отношение и усмивка ще покаже на бизнесмените, че грешат спрямо нея. Не с остри думи или действия, а с приятелско отношение да им докаже, че е равностойна да стои редом с тях. 

 

Еп 12

Този мъж, навеждайки се тук, за да избърше обувката й с ръкава на ризата си, той не се унижава, напротив. Разликата е в нюанса. Той е загрижен и подкрепящ и точно това е, което може да разтопи сърцето. Харесва ми как те двамата взаимно се промениха. Той прие, че може да срещне обич навсякъде, а тя, че да обичаш не е слабост. Силната жена срещна мил джентълмен и комбинацията е :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът наистина беше много добър - заради комедийните и драматичните сцени, актьорската игра, нестандартния сюжет (който, вярно, е базиран на американски сериал). Най-много ме разтърсва идеята някой периодично да изглежда като напълно друг човек - различна възраст, пол, раса... В сериала поне през повечето време в месеца главната си възвръщаше своя собствен лик и тяло, имаше някаква стабилност. В това отношение повече ми хареса от филма. В него направо ми действаше умопомрачително всеки път, след като заспиш, да се събуждаш друг човек. Каква здрава психика трябва да имаш, за да не забравиш кой си и да не се побъркаш, особено след като вече никога на практика няма да си възвърнеш първоначалния образ. Не знам, другите, които са гледали сериала и филма сигурно по-леко понасят тази идея, щом само един го беше споменал в другата тема :lol:.

В сериала идеята е поднесена много по-леко и забавно, затова за мен беше далеч по-смилаемо от филма. Като цяло впечатленията ми от сериала са много добри, оставя едно позитивно чувство. Няма да казвам, че е като фентъзи история, че знам ли какво ни е спретнала еволюцията :lol:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал, отдавна исках да го гледам , но самата идея малко ме спираше. Но бях много приятно изненадан ,че се оказа много по различен от очакванията ми(от филма).  Оказа се ,че идеята тук е променена , тя е 3 седмици от месеца в своето тяло и само 1 седмица от месеца е в чуждо тяло.  И не се фокусираше много на промяната и, а на нейния собствен живот.  Дори когато тялото и се променяше , тя все пак имаше време да се погрижи и помогне на другите. Сериите минаваха много бързо, защото сериала е интересен. Seo Hyun Jin и Lee Da Hee  просто украсяваха сериала.  Lee Da Hee също много ми хареса в WWW , и двете и роли бяха малко еднотипни - на гаднярка с добро сърце.

Off Topic

Тук направо се увлякоха с това как тя ухажваше гаджето си - Лексус, после молба към родителите му да и го дадат.  Разбиранията и за притежаване бяха малко странни. Но пък тя беше отговорен ръководител в фирмата си и нямаше време да се тревожи за дреболии. Решаваше бързо нещата - ти ще си булката, а аз ще съм младоженеца му каза.  Кученцето беше също голям образ. Като цяло сюжета вървеше доста логично , както и романтиката до момента в който тя реши че не може да бъде повече с него???  Защото заради нея той беше такъв и тя изпитваше вина.  Само ,че вината обикновено не действа по тоя начин, ако си наранил някого не го изоставяш, ами правиш всичко възможно да му се отплатиш. Това тя го загря по късно когато отново се събраха. И то беше едно събиране, веднага му се хвърли на врата. Дори не се съпротивляваше както обикновено става в сериалите.  И тогава се сети ,че тя трябва да направи всичко възможно за да му се отплати до края на живота си?? Ами тя ако беше помислила първо , можеше  и да не се стигне до раздялата.

Но като цяло това не пречеше на отличното впечатление от сериала.  Сериал който не бива да се пропуска от любителите на романтични комедии. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, nikita написа:

Здравейте,някой знае ли дали този сериал има завършен бг.превод.

 

Доколкото знам – няма. Имаше няколко преведени епизода, но после сайтът на преводачите се затри, затова и изтрихме линка към него. Но така или иначе, преводът не беше довършен, доколкото си спомням.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...