Jump to content

My ID Is Gangnam Beauty (2018)


Recommended Posts

spacer.png

 

My ID Is Gangnam Beauty (내 아이디는 강남미인)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Nae Aidineun Gangnammiin

По webcomic series: “ ID는 강남미인”на Gi Maeng Gi

Период на излъчване: 27 юли 2018 – 15 септември 2018

Време на излъчване: Петък - Събота 23:00

Жанр: Романтична комедия

Канал: jTBC

Епизоди:16

Режисьор: Choi Sung Bum (9 End 2 Outs, Family, Old Miss Diary)

Сценарист: Choi Soo Young. Gi Maeng Gi (webcomic)

Субтитри: Английски

          

Участват:

Im Soo Hyang като Kang Mi Rae

Cha Eun Woo (ASTRO) като Do Kyung Suk

Jo Woo Ri като Hyun Soo Ah

Kwak Dong Yun като Yun Woo Young

Park Joo Mi като Na Hye Sung (Kang Mi Rae’s mother)

Park Sung Geun като Do Sang Won

Kim Ji Min като Do Kyung Hee

Lee Tae Sun като Yoo Jin

Jung Myung Hoon като Young Mo

Woo Hyun като Kang Tae Shik

Kim Sun Hwa като Na Eun Shim

Min Do Hee като Oh Hyun Jung

Park Yoo Na като Yoo Eun

Jung Seung Hye като Choi Jung Boon

Jung Hye Rin като Lee Ji Hyo

Kim Do Yun като Jang Won Ho

Kim Eun Soo като Kim Sung Woon

Oh Hee Joon като Kim Chan Woo

Ryu Ki San като Goo Tae Young

Kim Lee Rin като Jo Jung Hyup

Bae Da Bin като Kwon Yoo Byul

Lee Ye Rim като Kim Tae Hee

Baek Soo Min като Ko Ye Na

Choi Sung Won като Song Jung Ho

Ham Sung Min като Jung Dong Woon

Kim Min Ha като Sun Mi

Seo Ji Hye като Min Ah

Lee Young Ae като Lee Young Ae (епизод 1)

 

Резюме: Канг Ми Ре (Im Soo Hyang) си прави пластична операция, тъй като е била тормозена в училище заради своята външност. Но въпреки това сега в университета я наричат „пластично чудовище“. Драмата разказва за възстановяването на самочувствието ѝ, след като се запознава със студента До Кьонг Сок (Cha Eun Woo)…

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Свали с английски субтитри  :click:

       Онлайн с английски субтитри :click:      

       Свали с руски субтитри + OST :click:      

   Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Описанието ми звучи като някакво генерално оправдание на пластичната хирургия и нейното популяризиране и приемане без съжаления. Ще го загледам, но така написано не ми вдъхва доверие с какво ще "облекат" и украсят тези проблеми. Като реклама или пропаганда.

Все още споделям консервативното мнение, че пластичната хирургия не трябва да се прилага безразборно на млади и здрави хора в разцвета на силите си, а само на наистина нуждаещи се и вече зрели и осъзнати индивиди с реални проблеми. А самочувствието е въпрос на вътрешно усещане и себеопознаване и приемане, така че не зависи особено много от външни фактори, поне според мен.

Айдълчето е симпатично, обаче защо по дяволите слагат толкова ярки червила на мъжете в Корея /и в Азия по принцип/? Вече за стотен път го забелязвам. Няма ли по-дискретни нюанси? Наскоро гледах едно музикално шоу и всички мъже бяха така ярко начервени, че ми се догади. Единият беше с оранжеви устни /цвят теракота се води по принцип/, а другият с цикламени, имаше и един с гланцирано червио с мокър ефект /лъскави устни/. Идва ми прекалено показно и пъстро.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

aria, забравяш, че в Корея физическата красота е на почит. А особено при младите е изключително важна.

И колкото и да говориш за самоопознаване и самоприемане, когато огледалото ти казва, че си адски зле, а хората около теб го потвърждават по всеки възможен начин, просто няма как да имаш самочувствие. Не може да виждаш грозотия, всички да ти казват, че си грозна, но ти да имаш самочувствие на хубавица. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези хора, които са напълно грозни и отвращават са рядкост, Киддо. Масово хората са средна ръка хубост - нито свръх красиви, нито свръх грозни. То й аз не съм първа хубавица, но със сигурност мога да твърдя, че не съм и грозна. Да, ако се родиш изрод и отблъскваш всички с визия, нормално е да поискаш промяна. И пак първо ще пробваш с дребни и частични промени, а не с цялостна пълна промяна, нали? Но това са по-скоро изключения. По-принцип всеки човек има нещо красиво в себе си. Също така човек в пубертета се променя, органзмът расте до 22-24 годишна възраст средно статистически /доказано е/. Не е редно да се мешем в него, преди този период, защото още растем и се променяме. /При жените обаче промяната в организма може да е повлияна и от раждания, в смисъл при тях има повече фактори /примерно - това личи при арабските жени най-много/, но по принцип нека приемем, че героинята не е раждала и че говоря за останалите случаи./

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По описанието звучи доста тъпо. Единственото заради което може да се пробвам да го гледам е актрисата от "Iris", ако е тя. Прилича на нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това може да се гледа, само ако си фен на айдъла-хубавец, да точиш лиги.Да, но аз не съм.Дори мадамата  от Ирис2, която не е толкова  лоша актриса, не се вписва грам в ролята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам го и доста ме докосва. Остът също ми харесва. Интересното е, че тя разбра, че дори след операцията още нищо не е свършило. Всичко е до вътрешно усещане и нагласа. Колкото и да е хубава сега, ако продължават да й твърдят, че е изкуствена и тя го вярва, никога няма да се чувства добре. Щеше ми се да осъзнае, че тези, които биха имали най-важна роля в целия й живот, са я харесвали и намирали за красива още преди операцията. Баща й, майка й, приятелката й и главният. Допада ми много, че майката на главния е великият злодей в неговите очи, но и се явява и разкошният спасител за Ми Ре. Тези контрасти са прекрасно предадени. Харесва ми борбата със стереотипите в университета, които студентите водят всеки по своя си начин. Зачекнаха темата за сексуалния и психически тормоз, на който са подложени девойките там. Сериал за израстването. Гледам с интерес. Надявам се да не вземат да циклят. Също и тази най-известната приятелка в унито да не завие към тъмната страна, че на няколко пъти е на косъм. Умна е, няма защо да се вре като трето колело и да завижда. Продължава да прилага трикове, въпреки че знае, че главният хваща всичките й спатии. Той пък се явява другата страна на тормозените. Известен, богат и красив, но тъне в самота, защото всички искат да се възползват от него именно заради това. Нямам търпение за следващия епизод.

 

Чудно ми е, каква поука биха извадили накрая. Стореното-сторено, времето и операциите назад не се връщат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, voileta написа:

Допада ми много, че майката на главния е великият злодей в неговите очи, но и се явява и разкошният спасител за Ми Ре. Тези контрасти са прекрасно предадени.

 

Не си ли гледала предните 2 серии? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера изгледах 7-ми епизод. В него разкриха много от мъглявините относно мотивите на майката и бащата, но не исках да спойля с мнението си, затова не зачекнах. Просто дадох един глас ЗА сериала ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Violeta, споделям изцяло мнението ти :) . На пръв поглед изглежда повърхностно, глуповато, тинейджърско, но си има сериозни теми под повърхността. На мен например ми направи впечатление дилемата на майката - 

Off Topic

кариера или семейство, и става "лоша", защото иска да постигне нещо извън дома си, че я лишават и от децата й ...

Надявам се силно най-голямата Убавица да престане с глупостите, че не се трае вече! 

Изгледани 8 епизода, чакам си с нетърпение 9 и 10 :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дори не съм гледала секунда он сериала, но за комедия темата с пластичната хирургия е достойна. Друг е въпроса какво считат за комедия корейците, а съвсем друг въпрос е кое е грозно и кое не е.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че намерих съмишленик, rose. Тъкмо приключих с гледането на 8-ми епизод ей-сега. Още нещо, което ми харесва е държанието на главния герой. Извинявам се, трудно запомням имената на персонажите понякога. Идея няма как да се справи с битовизмите в живота, но много добре знае какво иска. Едновременно с това изобщо не я пресира. Опитват се да ни залагат триъгълници, но по-скоро бих заложила на отворен финал в краен случай. Иначе двамата главни са си един за друг отвсякъде. Плахи, тихички уж, но отвътре врят и кипят. А и той умее и да се погрижи добре, ако се наложи да защитава. Обира ми точките отвсякъде интровертът му с интроверт :es:

 

Бащата като типичния кореец искаше жена му да си седи вкъщи и да гледа децата. Не можеше да преживее, че

Off Topic

някой друг ще му подяжда. Честолюбието му не можеше да го понесе. Но донякъде разбирам и него. Жена му много отсъстваше. Не са съумели с баланса. И двамата са силни характери. Това не значи, че одобрявам действията му да решава проблемите с насилие и лъжи.

 

''Убавицата'' май ще я пекат на бавен огън следващите дни. Тъкмо получи ценно инфо, но сега ще е заета. Не се кротна, ей, въпреки че пак й резнаха опашката. И аз съм в очакване. Не съм се интересувала кога точно излизат епизодите, но май имаме по два на седмица :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Петък и събота излъчват епизодите :) утре ще гледаме, ама после ще има да си чакаме :lol2:. Дам, главният се държи супер и ревността го налегна яко. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Беше такава шматка докато ревнуваше на домашното парти. Очите ми се бяха пришили от хил. Толкова широка усмивка имах, че можех сигурно да побера в уста закачалка за дрехи. Чуди се, чуди нашият Кьонг Сок как да изпъкне и току изцепи някой бисер и му увехне ентусиазмът пред всички :blush:

 

Уаа, значи съботата има да проверявам за епизод. Новобранец съм в гледането, докато все още се излъчва сериалът. Тъкмо започнах да се справям с английския, за да мога да разбирам повечето от сюжета. Филми гледам така, но за сериалите ми беше трудно досега. 

 

Сега ми е любопитно с какво ще продължат. Освен, че движат няколко сюжетни нишки между героите имат и много интересен стил, по който развиват взаимоотношенията на главните :icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Епизоди 9 и 10 изгледани, историята върви добре, някои от нишките започнаха да се разплитат, имаше и забавни моменти, имаше и доста поучителни

Off Topic

показаха как свикналото на богат живот момче се учи да оцелява само, брои си стотинките и е готов на всичко за малко храна :) 

Израсна героя на главния, а аз много се смях на негов гръб :lol2:

Най-накрая 

Off Topic

Су А си показа рогата. Сега остава и другите да я разберат що за стока е, че да се кротне малко и да си вземе поука и тя.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...