Jump to content

Choi Seung Hyun (Че Сънг Хьон) - T.O.P.


Fuu

Recommended Posts

ТОП, в предстоящите кадри и видео за Calvin Klein Jeans.

Днес било само превю, пък на 27 октомври, цялото клипче за Pandova TV, и за новия брой на First look, съответно.....

 

За това си амплоа, е описан е като "Бруклин бой", в ахроматични дрехи, и пронизващ поглед.....

 

ohmanw.jpg

 

 

П.с...чудя се дали да коментирам? Хайде, цялата да излезе, че некви си секунди са незадоволителни..в моите очи, а този глас може да не спира в ушите ми да звучи..:lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз само минавам..пък той спомени и мисли..оставя..
Днес снимките на Таби излизат като зимна реколта от машина в консервна фабрика.....За всички сетива на дамите, с безсрочен срок на годност, за всекидневна употреба! :lol2: "Моделът" е максимум 10-ка по Рихтер по въздействие и чар!
Тези снимки за Келвин Клайн джинсите, са просто пристрастяващи..и на тях всичко забелязвам, само не и джинси. И не само фотографа "обвинявам" колко са божествени.
topcalvinklein2.jpg
topcalvinklein.jpg
topcalvinklein3q.jpg

Фотките за новия брой на Singles..не са по-различно очарователни. Небрежна визия..във много катове дрехи.
Но снимките са смели като стилова концепция и комбинация. И нямат онова, точно секси, послание (ако не гледате момчето, разбира се)..защото той тук е буквално навлечен :i love this:.
Най-забавното ми в случая е, че The North Face са нацелили най-подходящия модел в Корея за бранда си, този сезон. Топ, обича тоновете дрехи по себе си, цветните и спортните, особено, както и вталените костюми, напоследък са запазената му марка, и отличително стоят на фона на масовото еднообразие. А, и като човек, впечатляващ се от тънкостите в дизайна, вкарва много стил и въображение в своя собствен стил. Така че, последните снимки са толкова приятни и прекрасни за сезона, че няма начин да не провокират погледа.
Лично аз, вече обмислям как да си купя нещо яко спортно, яко дебело за зимата, задължително цветно, може и от марката (имаме честа да я имаме в БГ), и дори да се осмеля да го метна върху един прашлясаво сив костюм с панталон, дето имам, ако и още ми става, разбира се :28558:.
Много на брой, много..много хубави на цветове и идеи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Настина момчето с времето става по-хубав, по-привлекателен и още по- , по- .Някак си изглежда много мъжествен и това сигурно не само на мен ми харесва. Има особен глас който го прави по-различен от останалите

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

tumblr_lu3b2sAQYO1qm4vmmo1_500.png

 

tumblr_lu3b2sAQYO1qm4vmmo2_500.gif

 

Честит ден-ден (по KST) на момчето,което никога не спира да ни очарова,инспирира или нокаутира,било то от кориците на някое модно списание,пред обектива на камерата или с микрофон в ръка ★::

P.S : Очаквам прякото включване на най-запалената топ фенка на ''The one&only,always on TOP of the game namja T.O.P from Double B ''-blacky80 !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато чакаме включването на нашата ТОР VIP фенка ;) , да кажа и аз две думи.

ЧРД на Таби! Да ни е живо и здраво скорпиончето!

Все така да забърква взривоопасна смес от глас, визия, завладяващо присъствие, убийствен чар и излъчване… :rolleyes:

Изобщо от всичко негово си, Т.О.Р-ско уникално, което го прави толкова прекрасен!

И да не спира да ни очарова! И сам, и в комбо. Петорно! :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момичета..вие пишете за момчето..мен ме оставете laugh.gif.
Браво за хубавите ви пожелания..то след вас, какво да добавя?

Има хиляди неща, които му желая от сърце...има такива, които дори си заслужават да му ги кажа в очи.... :28558:
Най-важното за мен е, че той „порасна”, отърси се от доста неща и безспорно помъдрява!
Най-важното за мен, е, че той е един от най-талантливите рапери и актьори на своето поколение, понякога е едно от най-очарователните „деца” в безпощадния корейски шоубизнес, но винаги изглежда истински, като мъж и безспорно, като секси мъж.
Та, му желая да върши това, което харесва, в което е добър, което е доказал, че може, и занапред да не спират всички да му се възхищават.
Да продължава да бъде от онези мъже с характер, защото може да бъде толкова голям, колкото сам иска да бъде!
Пожелавам му още толкова награди, колкото заслужава! И да "гори" във всичко, което прави..и за нас!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не забравя да честитя и на този рожденик..
ЧРД на това чудо T.O.P.! Пожелавам му здраве и успехи в бъдеще, защото бъдещето наистина е пред него.. И да си остане все така магнетичен..!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Перфектният, прословут вече, брой на 1st look е вече на пазара.

А, интерювто на ТОП, в превод набързичко.

 

Историята на корицата : Бунтовник без кауза

Снимки, навярно не искате.. :D

 

Като актьор и член на "Големият Взрив", ТОП е извървял солиден път.

Сега познава самотата, докато се наслаждава на улиците на Ню Йорк, без да ги е обикалял безценно.

И гледа в камерата от доста далеч, чудейки се какво мисля за него.

 

Биг Бенг се състои от пет члена. Всеки от тях има собствен характер, но дори сред тях ТОП е най-популярен, и то не само заради "отровния" поглед и красиво си лице. По природа говори малко, както е и видимо срамежлив. Независимо дали е на сцената с останалите от групата, има един особен поглед, сякаш мисли за нещо друго.

Но дори да изглежда малко тревожен и странен, когато се качи на сцената с микрофон в ръка и започне да рапира, започваш да се чудиш кога успява да се превърне в толкова секси и забавен тип?

 

"Никога не съм мислил, че съм секси..не съм ли прелестен, по-скоро?(Хили се)

Въпреки, че съм един и същ на и извън сцената, понякога, когато „пея” се превръщам в някого, когото искам да бъда."

 

Въпреки, че използва харизмата си да завладява сцената и да се забавлява с членовете на групата (Биг Бенг) по своя дяволит начин, той е различен от другите хора.

Винаги оставя впечатлението, че някак се носи във въздуха, сякаш не е част от реaлността. Хората автоматично биват грабнати от погледа му, и от начина по който изглежда.

 

"Навярно защото съм пълен с идеи?

Всъщност, се чувствам най-комфортно, когато съм сам, но аз винаги съм заобиколен от членовете на BIGBANG когато имаме дейности, или съм заобиколен от целия екип, когато, снимам филм, примерно.

Преди ми беше дори неприятно да съм заобиколен от толкова хора, но вече свикнах с това. Примем го."

 

"Биг Бенг е група от музиканти за публиката – това е факт, който никога няма да се промени.

Ние правим музика за всеки, така че не мога просто да мисля за това, което искам да правя. Има случаи, в които знам, че трябва да отстъпвам. И, същото се отнася и за останалите членове. Когато сме заедно като група, нашата идентичност е различна. Ние трябва да си сътрудничим един с друг, за да се получат нещата както трябва. Има някои области, в които трябва да се откажем от нашата собствена индивидуалност.

Соло проектът, обаче, е шанс за мен да създавам и представям музика, от и за себе си. В албума ни - GD & TOP, ДжиЙонг и аз ясно го показваме."

 

"Не мисля, че актьорството е резултат от въображение и чувства.

Не мога още да определя какво всъщност е актьорството за мен, защото е твърде рано да говоря... Все още съм много нервен, когато отивам на първи снимачен ден, защото има какво да уча в тази област, и нормално това ме притеснява."

Искам да продължа да се занимавам с актьорство в бъдеще. Наистина ми харесва когато ставам друг човек. Предполагам, защото ставам любопитен сам за себе си: Какъв тип човек да ви представя следващия път? Мисля, че щом разсъждавам по този начин, че ще продължа да се занимавам с актьорската професия. Сега трябва да реша каква ще е следващата ми роля."

 

"Искам да работя усилено, за да се превърне в „идола”, в който мечтаех от малък да стана. Също, искам да се превърна в човек, който може да изпраща послания, като кара тийнейджърите, например, да мечтаят и да имат вяра.

Чувствам много голяма отговорност като знам, че хората фокусират вниманието си върху мен или моята популярност. Ако мога да предавам послания и мечти на хората, ще бъде чудесно. Когато не подготвям албум, например, винаги се опитвам да търся перфектен и нов имидж, който да покажа после.

 

"Искам днес да съм по-добър от вчера. Искам да бъда човек, който няма за какво да съжалява, а работата му да запълва, онази липса на опит."

 

“Възможността да пътуваш в различни страни и приключението с различните култури, в работата си и през свободното си време, е благословия.

Искам да имам възможност да използвам това време добре, за да трупам опит и креативност.”

 

„Веднъж имах мечта..да изживея живота си без “грам неприятности"

 

П.с. Това интервю достигна до вас благодарение на jwalkervip.tumblr.com(където беше преведено част от интервюто), с любезното съдействие на златното ми speedy86 (за труден корейски абзац), одобрение от parab(за друг абзац), и моето търпение и вдъхновение в превода! :lol2::thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мъжкият силует винаги успява да привлича по-бързо.. женските погледи. И не само, когато става дума за Сънг Хьон!

Като допълня, че той е идол в Корея, от онези актуални звезди, които и да не се стараят, привличат винаги внимание..драматизма в писането ми се засилва :lol: .

 

Хубавото е, че поводът е прекрасен. Отпечатък на ръката на ТОП остава завинаги на стената на славата, при останалите победители на "Blue Dragon" наградите.

amazing-top.jpg

tabi-4.jpg

tabi3.jpg

smile-2.jpg

 

 

 

Друго е на всяко събитие, където присъстващ да получаваш подаръци от фенове, и всички около теб да коментират любовта на феновете ти.. :lol:

fan.jpg

gift.jpg

tabi4.jpg

А, една от най-очарователните корейки, макар и звезда, да те гледа с възхита..

manthiswoman.jpg

Разкошен..

tabi1.jpg

 

 

 

Хах, добавям кратко интервю на Таби от "Handprint" ивента - няколко интересни въпроса, зададени от И Мин Джонг. Далипък няма да ни изненадат някога като "двойка" в общ филмов, или драма, проект? :P

 

Rising star, Lee Minjung, and Choi Seunghyun have finally met once again after one whole year. These two were able to raise their names up onto the list of leading roles for the future generations when they won the Best Rookie Award for male and female during last year’s Blue Dragon Awards.

 

Today, the two were able to talk about the time when the two of them were sitting down side by side during the award ceremony last year when Lee Minjung suddenly opened up to Choi Seunghyun to tell him that he was accidentally stepping on the tip of her dress. That was the first time the two had ever spoken to each other, and here they are now, one year later, to attend the Blue Dragon Award hand-printing ceremony. Choi Seunghyun stated that he frequently watched ‘Midas’, the drama Lee Minjung starred in, and she as well stated that she was a big fan of the GD & T.O.P album, so the two began asking each other questions that they were curious about.

 

Lee Minjung asks Choi Seunghyun

 

Q: Where did you place your trophy(from last year)?

A: I most definitely placed it well in our trophy case. It’s the first award I’ve been given under the name Choi Seunghyun instead of Big Bang.

 

Q: Last year during the award ceremony, other than how you were unintentionally stepping on my dress… you seemed extremely nervous.

A: I was on my way to the ceremony when I suddenly felt really anxious and restless. So I ended up smoking the cigarette I had quit smoking for about 3~4 months. By nature, I’ve always been terrified of standing in front of a large group of people. For concerts, since I’m constantly focused on the music playing and I’m there to show a performance, I don’t really shake a lot. But for the Blue Dragon Awards, I was extremely nervous.

 

Q: The hairstyle you had last year at the ceremony was memorable and impressive.

A: I had no choice since it was the concept for a new album, and the more I think back on it, it’s really embarrassing. When I bleached my hair that time, they told me that my scalp was much stronger than others’ scalps.

 

Q: I really enjoyed the “Secret Garden” parody Big Bang did not long ago. Who do you think has the most talent in acting among the other members? And have you always had a lot of interest in acting?

A: All of our members have a lot of talent. Daesung, especially, has a great sense of humor and has a lot of wit. I’m still not in the position to judge the other members’ acting skills…. But of course, I’m the best (laughs). Ever since I was young, I enjoyed movies, but I never thought that I’d ever act. After trying out acting in dramas and movies, it became more visible that my acting had many flaws and insufficiencies and that made me want to continue improving and I didn’t want to give up on trying my best. So acting became just as precious and important as music to me. After receiving the Rookie Award last year, the pressure and stress has gotten increasingly worse. ‘Do I really have the right to deserve this award?’ It became an opportunity to become more mature for me.

 

Q: I recently saw pictures of you attending school. What grade are you in?

A: I am a senior (4th year). I need to write my graduation thesis soon. Since it’s been a while since I’ve gone, I went and bought my junior colleagues some barbeque pork. We also had a couple of shots of soju as well. I promised that I would go and watch the end-of-the-year performance by the “Performing Arts and Drama” majors, but it coincides with the YG Family concert, so I’m a little worried on how I have to figure this out.

 

Q: Do you have any plans on acting in a melodrama genre?

A: If it’s something I can contribute to and help out in, I am always open to try. I want to try acting in something where I can leave a good impression and memory in many people’s minds, as well as something very superb. I want to be an actor who can play a character or role through my own colors.

 

Q: It would be a great pleasure to meet you again through the opportunity to act together.

A: It would be a great honor for me to work with you.

 

credits: bigbangupdates/ via Sports Chosun

Translated by: swaggalevel-1000.tumblr.com

 

 

 

Последно: ТОП е един от "красавците" на новата кампания на CARTIER!

tumblr_lur1no1WQn1qlnu7co2_500.jpg

Редактирано от blacky80
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кратка и бърза - Че Сънг Хьон на 32-ри Blue Dragon Филмови Награди.

 

Изключително семпъл, с умерена, аристократична стъпка и жив поглед, господинът се появи, за да разпръсне харизмата си на хиляди километри. Какво има още да му пиша..вижте сами...

tabida.jpg

tabiharizma.jpg

 

Ще едитна снимки от връчването на заветната статуетка в заветната категория :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Попаднах на тази реклама и за пореден път установих какъв симпатяга е! Наскоро го гледах в 71 -into the fire, много добре се справи с ролята си. Entertainer отвсякъде :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Choi Seung Hyun (T.O.P) ще се снима в нов филм, със заглавието “Classmate/Schoolmate”. Ще играе ролята на син на северно-корейски шпионин, който тръгва по стъпките на баща си, за да спаси сестричката си.

 

Повече информация тук и тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Choi Seung Hyun (T.O.P) ще се снима в нов филм, със заглавието “Classmate/Schoolmate”. Ще играе ролята на син на северно-корейски шпионин, който тръгва по стъпките на баща си, за да спаси сестричката си.

 

Повече информация тук и тук.

 

Знам, че се вълнувате за новата роля :lol: , но от YG още сутринта са помолили да не се избързва, защото не е казано окончателното ДА за ролята.

От една седмица се спекулира..ще снима или не в този филм(аз подметнах в темата на Биг Бенг), но човекът Сънг Хьон и целият екип на Bigbang обмислят графика му. Никак не им е лесно сега...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го и потвърждението!

Че Сънг Хьон (Т.О.П) и Чо Сонг Ха са потвърдени за шпионския филм “Alumnus” ака “Dongchangsaeng”, който ще бъде режисиран от Пак Шин У (White Night).
20120607_1339061560_66483600_1.jpg
Първите снимки са планирани за юли (11-ти), като филмовия процес ще продължи 3 месеца. Първото четене е минало преди дни. Премиера в края на 2012г.
Двамата актьора ще изиграят ролите на севернокорейски шпиони. Самата история ще се върти около млад мъж (Сънг Хьон), чийто баща, севернокорейски шпионин, е лъжливо обвинен. Младото момче "влиза" в гимназия в Южна Корея, като приема предложението на друг шпионин (Сонг Ха), и става агент за да убива южнокорейски агенти, за да спаси малката си сестра. Ким Хьон Су ще гледаме в тази роля, играла в "Tree With Deep Roots" и филма "The Crucible".) В гимназията среща и размирна студентка, която ще стане обект на чувствата му.

Източник: Nate via tvReport

*Малък едит за ролята му от YG Entertainment
TOP ще играе ролята на Мьонг Хун, севернокореец, който трябва да премине обучение за да стане убиец. За целта е изпратен с фалшива самоличност в Южна Кореа, в гимнация за севернокорейски дезертьори и ще следва заповеди да убива ренегати, за да спаси по-младата си сестра Хье Ин. В класа си среща друга студентка, със същото като сестра му име, и изпитва "странни чувства" към нея.
“Alumnus” е второто заглавие на Сънг Хьон за голям екран, след "Into на Fire" през 2010г, и вълнението около предстоящата му роля е голямо. След заслужилите големи награди за ролята във филма, е получавал редица “любовни обаждания” за роли в драми и филми, но желанието му винаги е било да се потопи в съответния образ.
TOP споделил ентусиазма си за ролята: "Бях наистина привлечен от характера на Мьонг Хун, хем заради образа му на хладнокръвен убиец, хем в същото време той носи някаква невинност, която идва от възрастта на ученик в гимназията. Вече съм нервен как ще се справя с ролята. "



След месец и половина..размисъл и нагаждане с тежкия график..имаме най-накрая ДА! :yes:
ТОП обмисляше две филмови роли, но явно "този шпионин" му е влязъл под кожата :lol2: , а и самата тематика навярно му е интересна, за да се поеме този сценарии.
Абсолютно сигурна, че има някакво предизвикателство тук за него и толкова сигурна, че ще се и справи с него! Очакваме повече подробности и пожелавам освен успех с проекта, сила на волята му, защото графика му с концертите на BIGBANG е доста натоварен, а и знам как се потапя в образ.
После поне година ще го дава шпионин (защото нали е много открит), горките му "братчета" от Биг Бенг и близките му хора... laugh.gif

Редактирано от blacky80
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито на печелившите мацки! biggrin.gif
Ким Ю Джонг и Хан Йе Ри са избраните най-приближени момичета в новия филм на Сънг Хьон - "Alumni", съответно, първата
като сестричка, а втората като приятелка/гадже. Ю Джонг е една от най-популярните детски актриси, супер известна в Южна
Корея днес, заради изявите й в няколко хитови филми и драми. Освен това, всички ние и тук знаем, че е голям фен на Биг Бенг
и Таби. Освен, че присъства на BIG SHOW всяка година досега, и винаги е активна на тема BIGBANG, наскоро заяви, че би искала
да играе с TOP.
Хан Йе Ри е млада актриса, която наскоро участва в корейския хит "Корея" aka "As One", и е изгряваща звезда в корейските медии.
Аз, лично, в "Paju" съм я гледала, и имам добри първи впечатления.
Малката сестра в ролята на ТОП, първоначално трябваше да се играе от друго дете - актриса, Ким Хьон Су, но детето Ю Джонг, се
разбра, че е напористо и е "спечелило"ролята. Да си вярваш в късмета, моме :28558: .Запитани, и двете женски създания са казали,
че са развълнувани за новите си роли и ще дадат всичко от себе си в този филм.
Малкият Мьонг Хун ще се играе от дете-актьорът Канг Бит.

Източник: Nate


*Корейските фенки на Таби са вдигнали мерника вече на Йе Ри, знайно и незнайно защо :896767: . Но няма да са те, ако от раз за нещо и някоя мацка,
"свързана" с него са доволни. laugh.gif
Силно вярвам, обаче, че момичетата ще се "раздадат" за новите си роли, а резултатът за нас зрителите ще е минимум приятен. :panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добра новина! Беше ми домъчняло за него. Смятам, че има добри актьорски заложби, а с този поглед не се съмнявам, че ще се справи страхотно в ролята на убиец и на свенливо момче.

Файтинг! :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...