Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Lovely Horribly (러블리 호러블리)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Lovely Horror-vely

Период на излъчване: 13 август 2018 – 2 октомври 2018

Време на излъчване: Понеделник - Вторник 22:00

Жанр: Романс, Комедия, Хорър

Канал: KBS2

Епизоди: 32

Режисьор: Kang Min Kyung

Субтитри:  Английски

          

Участват:

Park Si Hoo като Yoo Philip

Song Ji Hyo като Ji Eul Soon

Lee Gikwang (Highlight) като Sung Joong

Ham Eun Jung (T-ara) като Shin Yoon Ah

Choi Yeo Jin като Ki Eun Young

Обкръжението на Phillip

Jang Hyuk Jin като Kang Tae Shik

Ahn Doo Ho като Kim Yong Man

Hwang Sun Hee като Kim Ra Yun

Jang Young Nam като Kim Ok Hee

Sung Doo Sub като Suh Min Joon

Jung Soon Won като Choong Yul

Lee Kyu Bok като Ki Soon

Ji Seung Hyun като Sa Dong Chul

Обкръжението на Eul Soon

Moon Soo Bin като Park Soo Min

Jun Bae Soo като Eul Soon’s dad

Jung Jae Eun като Eul Soon’s mom

Други

Kim Young Woong като Detective Lee

Ryu Tae Ho като Chief Jo

Kim Eung Soo като fortune teller

Kim Ji Eun като Lee Soo Jeong

 

Резюме: Драмата разказва за писателка, която може да вижда духове, и за страха ѝ от това, че всичко, което пише, впоследствие се случва в реалният живот.

Сценаристката на драматични сериали Чи Ъл Сун (Song Ji Hyo) има свръхестествени способности и всичко, което пише, се сбъдва в реалния живот. Докато топ звездата Ю Филип (Park Si Hoo) води ежедневни борби с пристъпи на паника, след като преследвач го е отвлякъл и почти убил. Той се страхува от силни шумове, кръв, огън, височини, призраци и хора. Дори трудно пристъпва  в тъмни и празни коридори и подземни паркинги. Но двамата са родени в един и същи ден и споделят необичайна съдба: щастието на единия води до нещастието на другия. Така Филип става топ звезда, а Ъл Сун винаги е преследвана от лош късмет. Когато Филип и Ъл Сун започват работа по общ драматичен сериал, около тях започват да се случват редица мистериозни неща…

:essub:

 

С български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

С английски субтитри :click:  :click:

                             Онлайн с английски субтитри :click:  :click:                         

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не е съвсем зле като замислена история.., от мъжа на принцесата съм си го заплюла като актьор и може би защото не съм му гледала слабите роли(из форума се пишеше) бих искала да го видя в драма с нормални измерения :D, 16-20големи серии, на бг разбира се :na2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Yoyo_ko написа:

Това ми звучи много добре, започвам го непременно. Особенно като се има предвид, че любимата ми Running man резачка е тук!

 

нейните плочки бяха по-малко на брой, но пак беше яко :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах първите серии и се отказвам. Не е моят сериал. Някак си много наивно и смотано ми се струва всичко, да не говорим за това, че е откъснато от реалността. Подскачащата шаманка също ми дойде в повече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в края на краищата бива ли го сериала, или не го.., щото дето каквито мистерия, духове и пр. има се интересувам..(само вампири не мога да гледам)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми харесва и си го гледам доста сериозно.....по две серийки на седмица идва перфектно, ако предозираш може и да ти доскучее. Не е натовардащ, нама врещящи глявни и поне за сега още има интрига. Като се замисля ми стана интересен някъде след втори или трети епизод. 

Лично аз не обичам да препоръчвам филми, защото хората сме с различн вкус, но пробвай може и да те грабне!  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също харесвам сериала и то много. Има си от всичко - мистерия, ужаси, романтика и доста смях.  В унисон със заглавието -  хем смешно,  хем страшно. Гледам с българския превод и до 26-ти епизод нямам забележки. В началото си викаш каква е тази фантасмагория дето са я забъркали, но постепенно нещата се разплитат и изясняват и пъзела се подрежда съвсем ясно и логично. Двамата главни са готина двойка, много се смях с тях в първите епизоди, а плетеницата от призраци и престъпления държи някак под напрежение и въпреки това гледането върви леко и ненатоварващо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятно за гледане. Не блести с кой знае каква оригиналност, но не се скучае с героите. Така и не разбрах в какво точно да вярвам - в това, че има съдба или в това, че сам си градиш живота. Но млад съм още, има време, ще схвана нещата. Благодаря на преводача от сърце.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

почнахме да го гледаме семейно у дома, но точно първите епизоди отказаха мъжа ми.., най-вече  *смешките* на антуража на Филип.., аз не съм толкова придирчива и си продължавам да си го гледам, да не говорим и, че те спряха много да ни занимават и с въпросните *смешки*(от рода на поклащането на раменете оттооокеее:lol:). Сега си ми е съвсем приличен сериала, наистина леко смешно, леко ужасно, има си и духове, които не са съвсем грозни :D, което не пречи да са плашещи..

предстои ми развръзката:)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е нещо невиждано, но на мен ми задържа интереса почти до края - докато започнаха добре познатите сценки "Оставям те за твое добро" и т.н. Не си падам кой знае колко по призрачни истории, но тук бяха дозирани и. Самите призраци - майката и приятелката, са ми симпатични актриси и може би и те помогнаха да възприема темата без мрънкане. Хареса ми също, че до последния епизод разкриваха нещо от миналото, което да оформи цялостната картина. 

 

Off Topic

Към края имаше един шпагат на главния - чак мен ме заболя :D А косата в супата в първите епизоди ми дойде наистина в повече!!!

 

И  с риск да прозвуча като тийнейджърка - за пореден път установявам, че когато гледам Lee Ki Kwang, не мога да откъсна поглед от устните му! :wub: В пълен противовес са с ниския му ръст и гласа, което е като на момченце. 

Off Topic

883653.png

 

P.S. Забравих едно от най-хубавите неща в сериала - българските субтитри. Благодаря, момичета, справили сте се страхотно! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятно и забавно сериалче. Не очаквах да ми хареса, защото не си падам по тези измишльотини, но при положение, че Master's Sun много ми хареса вече давам шанс на всичко...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странен сериал. Интересно е как нещата се обърнаха за двамата. Шанса онези умрели дървета да оживеят след присаждане е нулев. 

Off Topic

Ненужна 16-та серия и раздяла. Ама и защо се обичаха не се сещам.  Защо го напусна и защо поиска да се съберат отново?  И накрая тя трябваше да обяснява защо да се съберат, а не той. Той не беше имал желание да се разделят. И тя като голяма джудистка , как се остави на една актриса да я набие?

Криминалния момент горе долу ставаше. Имах повече очаквания от сериала и отдавна го отлагах. Става за гледане ако нямаш нещо по интересно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...