Jump to content

Recommended Posts

Ми мъжете им като са меки китки, барем женските здрави... яки тупалки падат..:lol2::28558:

преди 8 минути, debil4e написа:

Итън горкия чак девствен го изкараха, чак да се чудиш как с тая мръснишка усмивка:282:

Итън, при него няма тън -мън, а- и тънннннннн, право в десятката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, debil4e написа:

Итън горкия чак девствен го изкараха, чак да се чудиш как с тая мръснишка усмивка:282:

Новаторско, та чак революционно. Все девственици  нормално ни пробутват, а той нова история написа направо.:D

Фениксът тук, като едното нищо ще е вторият. Явно мъжките небесни екземпляри, само на години напред, не и на практика. Женурята им разказават  игрите, още от времето на цветарката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятна приказка! По принцип избягвам такъв тип сериали, защото не са ми сред любимите за гледане, но този път реших да погледна и стигнах чак до края. Актьорите се справиха повече от добре, сюжета е добър, а музиката е толкова нежна и допълваше самите сцени. Всеки от героите ми беше интересен с нещо. В интерес на истината дори лошите герои на моменти ги съжалявах и намирах оправдание за действията им. Главната, какво да кажа за нея? Претърпя голяма метаморфоза през целият сериал. В началото  ми беше сладко-глуповата и ме разсмиваше, после ми стана само глуповата, след това направо си я намразих, после я съжалявах и същевременно и се радвах, защото разбра грешката си и с цената на много я поправи. Главният от самото начало и до края успя да запази възхищението ми от факта, че е един уравновесен мъж, мисли и не се възползва от голямата си сила, има принципи и не ги нарушава и въпреки сбърканите му родители е отраснал един достоен владетел. Баща му си беше един коцкар или поне за мен и в интерес на истината той беше причината за цялата драма. Майката на главния я разбрах, но чак когато обясни, защо е станала такава. Братовчедката... ами несподелената любов е гадно нещо, но или я превъзмогваш или не. В нейният случай тя не успя.  Историята на принцесата демонка с любимия й ме трогна много. Чичо лисанко беше свежестта и различното поведение. Справедлив, смахнат и забавен. Мога да опиша всички герои, но ще спра до тук. :) От сериала всеки може да намери нещо за себе си. Аз лично изживях всяка тяхна емоция буквално и тези 60 епизода не ми бяга нито скучни, нито пълнеж. Имаше си и своите локумчета, но си бяха локумчета и на фона на хубавия сериал мога да ги пренебрегна. :) 

Off Topic

Радвам се, че поне за главните финала е щастлив. Имат си дете и живеят тихо и щастливо. Вярно не живеят в небесата като крал и кралица в лукс и удобства, но са щастливи. :) Жал ми е само за принцесата демон, че любимият й даде фира, но пък и остави невероятен подарък, дете.

Много се чудих кой сериал искам да преведа, но вече на 100% ми е ясно кой ще е следващият ми проект за превод. :) Нямам търпение да го започна и с голям ентусиазъм ще приема това предизвикателство от 60 епизода. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това си го тътря вече до 33. И все по- странно ми става, след всяко изгледано китайско, как са се нароили до милярд и триста и кусур милиона, като се тровят кой кого хване и на небето и на земята от памтивека. :896767: И тук бъка от отрови.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е на такава приказно  красива "обмяна на енергия";) , като в 36 епизод, не бях ставала свидетел в азиатски сериал :es:. Който е гледал, ще ме разбере;).Който не е -губи.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много красива и успешна история, която ще получи втори сезон:blink: Откакто го прочетох се чудя за какво ще става въпрос, защото не е спин оф, а главната двойка

Off Topic

във вече първи сезон получи своя щастлив край:huh:

 

П.С. Е, поне един мой въпрос, но зададен в темата на друг сериал получи отговор-тогава се чудех защо в сайта с торентите, всяка серия беше част от сезон едно, оставят си вратичка за друг. Обаче тва си е хубава новина отчасти, значи в неква паралелна вселена агентите ще имат своето продължение и вълничките от отзвука ще стигнат до нашата и ще предизвикат резонанс:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само вълничките да не се погасят взаимно, както става с повечето продължения.

Давам пример с Цветето, ако си гледала. Повечето случаи вторият сезон рядко е по-добър от първия, особено ако и краят е щастлив...

И все пак, може да има изключение, на което невярващите се надяваме, щот ни се ще, и  щот оная приказка за "Надеждата",  всеки я зне, която умирала последна, нали...:lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми  цветето явно не нацелих момента и му гледах първите серии и последната и

Off Topic

честно не знам как има втори сезон като оная  се гътна, пардон гътнаха я и оня дет го направи ронеше крокодилски сълзи от съжаление:blink: Тука пък свърши с " и заживяха щастливо" и понеже на постера пак са същите главни чак глава ме заболя от чудене къв втори сезон кви пет лева:lol2: 

Съгласна за продълженията, но при агентите просто си спряха по средата, требе да завършат историята, ама ха. Обаче съм с претенции-искам същия състав, дори смятам да фърля и аз едно камъче, да са повечко вълничките:lol2:

 

П.С. Ако втория сезон на цветето е нещо друго, цапни един линк да го видя, току виж съм премислила и съм дала още един шанс, заради Жанила или както там и се произнася името

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мноооого добър сериал.Определено за мен, по-добър от "прасковите". Добре разказана приказка, държаща в напрежение всяка секунда, красиво показана и с прекрасна музика.Особено за зимни вечери е чуден. Чудя се,  как след това, ще намеря  да ми хареса нещо друго от сорта.

Любители на красота и приказки- гледайте без колебание.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@debil4e  и не само те- главните!  Всички играят страхотно.Драконът направи много запомняща се роля, чичото с червените конци-прелест, Морковът, лошата перната, добрата подземна и т.н.няма как да не ги забележа в друг сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И продължавам да възнасям сериала и да се възхищавам - в случая от  декорации и как е барнато всичко до най-малките детайли.Каква огромна работна площ и колко много вложен човешки труд и умения!В този сериал има 70% декор и само 30% компютърна графика, което е рядкост и по-често е обратното.      цък

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах го. Наистина много красив сериал. Не мога да отделя очи от магията, която излъчва всеки кадър.

На мен чичото с червените конци засега ми е най-любим персонаж. Продължавам нататък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Беше дълго гледане и си струваше отделеното време. Много красота и хубави емоции. Но ако трябва да го 

сравнявам с 3L3W - аз определено предпочитам “Десетте мили прасковен цвят”.  Не мога да кажа точно как, 

но остана дълбоко в душата ми. Макар че тук всичко беше по-изпипано, по-малко дразнещи моменти

и отлична актьорска игра, вероятно ще го забравя бързо. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярно, че всеки кадър тук е магия. Бих казала, че е изживян , а не изгледан този сериал. И продължава да ми завихря мислите. 

Безспорно главната двойка обсебват вниманието, но още два персонажа ме спечелиха.

283e9639c18f6ebb4a221372efd8eca1.jpg

 

 

Принцесата от подземния свят беше истински рицар на честта по дух и поведение. Рядко виждам такъв образ -беше удоволствие.

Драконът беше труден, много емоционално натоварен и запомнящ се герой. / едно клипче -неговия герой зад кадър

Актьорът - Luo Yunxi - се справи чудесно, което ме накара да го попроуча.

Ами той е страхотен професионален балетист. 

 

И понеже под сценичния грим може да не си личи , че е той - част от предаване, в което е гост и "учи" водещата на арабеск. / цялото му гостуване/

 

А и с пеенето се справя също много добре.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина, много пластичен и като го сравнявам с доста по-популярния Ян(г) Ян(г), който е известен, че е пробил с танцови умения, този е в пъти по-добър, но пък и аз съм лаик:D Мерси за клипа Аш:kissx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично мое мнение е, че Янг Янг е прехвален актьор. Може би е красавец, но аз не съм очарован от играта му. Колкото до Дракона - за мен това беше най-тъжния персонаж в сериала. А актьорът се справи отлично. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...