lukreciana Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 Off Topic Heavy Sweetness, Ash-like Frost (2018) ТЕЖКАТА СЛАДОСТ НА ЛЮБОВТА ОТ ПЕПЕЛТА Жанрове: Исторически, Романтика, Фантастика Излъчване: 2 август, 2018 - 3 септември 2018 г. Дни: понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък, събота, неделя Мрежа: JSTV , QQLive , iQiyi , Youku , iQiyi Епизоди: 60 Продължителност: 45 минути Субтитри: Английски Главни роли: Yang Zi - Jin Mi / Xiao Tao Tao Deng Lun - Xu Feng / Phoenix / Demon Lord Поддържащи роли: Luo Yunxi - Run Yu / Night / Heavenly Emperor Wang Yi Fei - Sui He Chen Yu Qi - Liu Ying/ Demon Princess Wang Ren Jun - Luo Lin, God of Water и др. ОПИСАНИЕ: Разочарована от любовта, Богинята на цветята, преди да почине при раждане, решава да предпази дъщеря си Дзин Ми от същата участ и й дава магическия еликсир Юн, който ще я лиши от романтични чувства. Но съдбата има собствен план! Дзин Ми се заплита в любовен триъгълник с Небесните принцове – Огнения безсмъртен Сю Фън и Нощния безсмъртен Жун Ю. Off Topic Подведена, че баща й е убит от ръцете на Сю Фън, тя го убива, а любовта, която изпитва към него, се освобождава и еликсирът Юн изчезва. Десетилетие по-късно Сю Фън възкръсва и става крал на Демонското царство. Търсейки справедливост и попаднал в капана на омразата, Жун Ю узурпира трона и става владетел на Небесата. Ще се възкреси ли любовта между Сю Фън и Дзин Ми? Ще намери ли сили да прости на предателите и убийците си? Съдбата ще изпълни ли своя план и колко е тежка сладостта на любовта от пепелта? Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 Описанието на първи епизод прозвуча интересно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted August 16, 2018 Share Posted August 16, 2018 Май само аз го следя. Приказка, но приятна и още не сме стигнали до сериозните драми. То май такава е схемата при тях: десет епа комедия и романтика, следващите десет завръзка с постепенно обясняване що е драматичен/трагичен сюжета, 20-30 локуми, финалните 10 сълзи и сополи. Приказка, щот мноо богове мноо нещо, но аз си намерих причина да го гледам - Deng Lun , определено има чар, а и може да играе. Ся чакам да стане лош 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted August 16, 2018 Author Share Posted August 16, 2018 Aз изгледах 2-3, ама бяха без субтитри и се пооплетох, щот както казваш много народ се юрана да се бие... Реших да чакам нещо по-понятно за мен. Гледам, че и преводът е напреднал. Аз съм накацала Кървавия роман. И гледам без субтитри, ама там много приказки и на някои места не разбрах нищо за политиката, чувствата на главните долу-горе са ми ясни... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted August 16, 2018 Share Posted August 16, 2018 Вярно, напредна ама до 15. Освен това позабавиха ъплоудването и на raw сериите, като гледам онлайн са до 26еп Главната ми е супер тъпа като образ, но определено мисли като мен: елена бил добре хранен, за коя кухня бил 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 И аз съм на клона. Началото не беше от ония взривните и ги няма Венго, Бинчо, Мимито, Дилраба и сие, дето вече оплетохме конците, кое гледаме с тях, щото много взеха да се повтарят. След 3-4 епизода започваш да харесваш приказката, след още 1-2 ти става интересно и така докарах до 15. Ще си я догледам, както е тръгнало до 63, защото наистина е приказка. На всичко отгоре, след горните писания, описания, рекох да не се мина случайно и видях края, което не ми е привично. Off Topic Ами мяза на хепи, но с моя китайски знае ли се. debil4e, не е ли главната Yang Zi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Аз не мога да оплета конците 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 преди 4 минути, seal_reinforce написа: Аз не мога да оплета конците Е немой сме сички моногамни ся, да мрем с един само Венго. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Че кой казва само Венго, ти горе четирима барем си изброила. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Ай ся подробности. Да не се похвали човек, колко много китайци знае! Тук , обаче освен Феникса Deng Lun , другите са ми май непознати. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Аз си го и изгледах Приказка с богове, съответно бъкана с клишета, но красиво поднесена и с край подходящ като за разните му там свръх сили. Разбира се, богове или не пак имахме прераждане и тн, та реших, че техен бог/я не ща да ставам-май сичките ги връщат към първичната супа и квот загребе черпака на съдбата тва е . Понеже Феникса(нема да пиша име, че тия по няколко имат) веднага ми фана очото и бързичко поразрових за друго с него Съвременното не беше мойто, нема да пиша що, че seal_reinforce ще ме изяде с парцалите, но историческото фентъзи още ми е фаворит. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 @debil4e, 37184 пъти си ми казвала що, ся просто те домързя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Аз ще гладам, но малко по-късно. Благодаря за коментарите. Много са ми полезни при избора на сериал. Рускините пишат, че е нещо подобно на Десетте мили прасковен цвят. Аз на тях много не им вярвам, но ще проверя. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 @bond, ако беше подобно, @debil4e чак у нас щеше да дойде да ме осведоми. И да ме черпи 2 бири, дето само ми ги обижда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Нали затова казах, че на рускини не вярвам. Помня прочетох преди години техен коментар, че в драмата, не помня вече коя, всичко завършва отлично. Главните се събират и никой не умира накрая. Да не казвам какъв беше края и питах защо така подвеждат хората. Дамата ми отговори: А ти Бонд не надничай. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted September 16, 2018 Author Share Posted September 16, 2018 Аз съм застинала на 8-ма, и ся кво, комедия ли е или не е според изгледалите ? А що касае Венго, с Дилрабка наближават. Не знам имат ли тема за новия сериал. Да взема да напиша, че гледам и снимки с новия каст има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Нямат тема, щото аз се туткам. Ако не те мързи прави, ама най-красивата да я докараш 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Ааааа, вижте тука!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted September 16, 2018 Author Share Posted September 16, 2018 Ма Венго що тъй отритнат...Втора цигулка сякаш. Вече наместени,. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Еми, завъртяха колелото, ся пак на Леон е ред. После Бинчо и накрая Венго. И така до пенсия 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts