Jump to content

Recommended Posts

ashes-love.jpg

Off Topic

1*EdyHbzjF0376XtCaMHQNyQ.jpeg

006IHhCXly1ftrleweyodj32jv3wukjp.jpg73cdead9gy1fu0fhx3kj8j21a81kvdqn.jpg?w=6

006IHhCXly1ftjisnfnjlj31kw2ql4r0.jpg006IHhCXly1ftjit28nx0j31kw2qlnpk.jpg

006IHhCXly1ftjitb36odj31kw2qlqvg.jpg006IHhCXly1ftjitktuh2j31kw2ql7wo.jpg

Heavy Sweetness, Ash-like Frost (2018)

ТЕЖКАТА СЛАДОСТ НА ЛЮБОВТА ОТ ПЕПЕЛТА

Жанрове: Исторически, Романтика, Фантастика
Излъчване: 2 август, 2018 - 3 септември 2018 г.
Дни: понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък, събота, неделя
Мрежа: JSTV , QQLive , iQiyi , Youku , iQiyi

Епизоди: 60
Продължителност: 45 минути

Субтитри: Английски

Главни роли:
Yang Zi - Jin Mi / Xiao Tao Tao

Deng Lun - Xu Feng / Phoenix / Demon Lord

Поддържащи роли:

Luo Yunxi - Run Yu / Night / Heavenly Emperor

Wang Yi Fei - Sui He

Chen Yu Qi - Liu Ying/ Demon Princess
Wang Ren Jun - Luo Lin, God of Water
и др.

ОПИСАНИЕ:

Разочарована от любовта, Богинята на цветята, преди да почине при раждане, решава да предпази дъщеря си Дзин Ми от същата участ и й дава магическия еликсир Юн, който ще я лиши от романтични чувства. Но съдбата има собствен план! Дзин Ми се заплита в любовен триъгълник с Небесните принцове – Огнения безсмъртен Сю Фън и Нощния безсмъртен Жун Ю.

Off Topic

Подведена, че баща й е убит от ръцете на Сю Фън, тя го убива, а любовта, която изпитва към него, се освобождава и еликсирът Юн изчезва. Десетилетие по-късно Сю Фън възкръсва и става крал на Демонското царство. Търсейки справедливост и попаднал в капана на омразата, Жун Ю узурпира трона и става владетел на Небесата. Ще се възкреси ли любовта между Сю Фън и Дзин Ми? Ще намери ли сили да прости на предателите и убийците си? Съдбата ще изпълни ли своя план и колко е тежка сладостта на любовта от пепелта?

:essub:

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

• Like 3
  • Thanks 1

Май само аз го следя.

Приказка, но приятна и още не сме стигнали до сериозните драми. То май такава е схемата при тях: десет епа комедия и романтика, следващите десет завръзка с постепенно обясняване що е драматичен/трагичен сюжета, 20-30 локуми, финалните 10 сълзи и сополи.

Приказка, щот мноо богове мноо нещо, но аз си намерих причина да го гледам - Deng Lun , определено има чар, а и може да играе. Ся чакам да стане лош:D

• Like 1
  • Upvote 1

Aз изгледах 2-3, ама бяха без субтитри и се пооплетох, щот както казваш много народ се юрана да се бие...

Реших да чакам нещо по-понятно за мен. :rolleyes:

Гледам, че и преводът е напреднал.

Аз съм накацала Кървавия роман. И гледам без субтитри, ама там много приказки и  на някои места не разбрах нищо за политиката,

чувствата на главните долу-горе са ми ясни...

Вярно, напредна ама до 15-_-. Освен това позабавиха ъплоудването и на raw сериите, като гледам онлайн са до 26еп

Главната ми е супер тъпа като образ, но определено мисли като мен: елена бил добре хранен, за коя кухня бил:lol2:

• Haha 1

И аз съм на клона.

Началото не беше от ония взривните и ги няма Венго, Бинчо,  Мимито, Дилраба и сие, дето вече оплетохме конците, кое гледаме с тях, щото много взеха да се повтарят.

След 3-4 епизода започваш да харесваш приказката, след още 1-2 ти става интересно и така докарах до 15. Ще си я догледам, както е тръгнало до 63, защото наистина е приказка.

На всичко отгоре, след горните писания, описания, рекох да не се мина случайно и видях края, което не ми е привично.

Off Topic

Ами мяза на хепи, но  с моя китайски знае ли се.:28558:

debil4e, не е ли главната Yang Zi

Аз си го и изгледах:D Приказка с богове, съответно бъкана с клишета, но красиво поднесена и с край подходящ като за разните му там свръх сили. Разбира се, богове или не пак имахме прераждане и тн, та реших, че техен бог/я не ща да ставам-май сичките ги връщат към първичната супа и квот загребе черпака на съдбата тва е .

Понеже Феникса(нема да пиша име, че тия по няколко имат-_-) веднага ми фана очото и бързичко поразрових за друго с него:) Съвременното не беше мойто, нема да пиша що, че seal_reinforce ще ме изяде с парцалите, но историческото фентъзи още ми е фаворит.

• Thanks 1

Аз ще гладам, но малко по-късно. Благодаря за коментарите. Много са ми полезни при избора на сериал.

Рускините пишат, че е нещо подобно на Десетте мили прасковен цвят. Аз на тях много не им вярвам, но ще проверя.

• Upvote 1

Нали затова казах, че на рускини не вярвам. Помня прочетох преди години техен коментар, че в драмата, не помня вече коя, всичко завършва отлично. Главните се събират и никой не умира накрая. Да не казвам какъв беше края и питах защо така подвеждат хората. Дамата ми отговори: А ти Бонд не надничай.

• Haha 2

Аз съм застинала на 8-ма, и ся кво, комедия ли е или не е според изгледалите  ? А що касае Венго, с Дилрабка наближават.

Не знам имат ли тема за новия сериал. Да взема да напиша, че гледам и снимки с новия каст има.