Jump to content

Recommended Posts

JxoOlc.jpg

 

Game of Love

 

Страна: Тайланд

Също известен като: Game Sanaeha

Епизоди: 14 по 1:50ч

Начало: 25 юни 2018

Време на излъчване: понеделник, вторник

Жанр: романтика, драма

Канал: CH3

Сценарист: Nuntawan Rungwongpanich

Режисьор: Chudapa Chantakett

 

Участват:

Jame Jirayu Tangsrisuk като Nai

Taew Nataporn като Nok

Tanyares Ramnarong като Wisaka (Nok's mother)

Chai Hiranyuatithi като Tawat (Nok's father)

Ice Amena като Pimonkae

 

Резюме:

Резюме: За двете години, в които Нок учи в чужбина, родителите й се развеждат.

Баща й се жени за някогошна кралица на красотата - неин набор, а майка й флиртува с по-млади мъже.

Разбитито й семейство я кара да стане злонамерена, избухлива и обсебваща. 

Наи, далечен роднина на майка й, който е израснал заедно с нея, е много способен човек,

който се радва на добра позиция в компанията на баща й. 

Той дори се нанася в къщата й, което още повече я огнетява, искайки да го отстрани.

В последствие, двамата са принудени да се оженят,

но явно чувствата на Наи са искрени...

 

OST

Свали с български субтитри :subs:

онлайнс руски суб

онлайн с англ суб

Сваляне: :click:

  • Like 2
  • Thanks 2
Link to post
Share on other sites

Хубаво сериалче! Спретнах си един среднощен маратон, без да съм го планирала. :) Сюжета си е типичният тайландски с типичните клишета, но явно бях доста зажадняла за нещо такова и като добавим факта, че не очаквах много от него явно комбинацията проработи. :) Ще започна с любимите си герои. На първо място слагам главният, който се справи страхотно с ролята си. Героят му изключително много ми влезе под кожата, а и момъка си го бива. :) Мога да изброя всички позитивни качества, които се сетя и пак ще са малко за това момче, което гледаше да угоди на всички и помагаше на всички. Мил, любезен, красив, работлив, възпитан, сдържан, справедлив, романтичен, нежен с невероятно добра и чиста душа, въпреки тежкият живот, който съдбата му е отредила е израснал прекрасен и достоен мъж- мечта. Бих казала, че всяка жена мечтае за такъв мъж, но такива съществуват само в сериалите. :) В неговият случай той е принца с черно Порше (ако не се лъжа). :) Само едно не асимилирах и му се чудих до края. Как се влюби в тоя злобил (главната)  и как го търпя това нещо?:dunno:  След него нареждам майката на главната героиня. В началото даде заявка на лелка, която обича купоните и ще забърква кашите, но с развитието на сериала се оказа точно обратното. Готина жена, справедлива, умна, шумна, веселячка, която помага на другите. Всъщност от началото и дори до самият финал, може би само тя защитаваше и се грижеше за главния да не пропусна и факта, че тя и бащата на главната са го отгледали. С положителните образи спирам до тук. Главната...…. такова заразно зло няма просто! От самото начало, че и до финала тая по никакъв начин не успя да ме спечели. Зла, груба, невъзпитана, темерут, който знае само как да крещи и обижда. По никакъв начин не мисли за другите, мисли само и единствено за себе си и дори в моментите, които "уж" вече се променя пак ми беше същият антипатичен злобил. Въпросната богата глезла от началото и дори във финалната серия продължаваше да не знае какво иска и правеше глупост след глупост. Няма да отрека, че имаше и моменти на проблясъци, но те бяха твърде кратки и на фона на цялата й простотия направо....  Признавам й на актрисата и тя добре влезе в ролята си, но като двойка някак не успях да ги възприема. Злобните бабки също не липсваха (бабата на главната). Явно внучката е наследила всички "добри" качества от баба си, а тя последва примера на внучка си и за финала реши да стане добра и хрисима. :) Таткото (бащата на главната), бих го определила като мухльо, който щерка му и любовницата го правеха див и щастлив. Сериала си струва отделеното време, но трябва да се въоръжите с търпение, за да не си счупите екрана заради някой персонажи, които ще ви се иска да замервате с циментови блокове, за да им дойде акъла в главата или поне при мен така беше. :) 

Link to post
Share on other sites

Не съм го гледала. :) Добавям го в списъка, защото и на него му бях хвърлила око, но май все още не е преведен до края ако не се бъркам нещо.

Link to post
Share on other sites
преди 1 минута, Рали написа:

Не съм го гледала. :) Добавям го в списъка, защото и на него му бях хвърлила око, но май все още не е преведен до края ако не се бъркам нещо.

Ами той все още се излъчва в Тайланд, но остават 2 епизода утре и в сряда му е финала преведени са 21 от 24- при излъчени 22 на англисийски и руски.

Link to post
Share on other sites

Супер! Значи е на финала. Ще го изгледам и него. :) Доста сериали има за гледане, а на мен тайландските са ми слабост. :) Всичко тръгна от Пълна къща, където Майк и Ом са невероятни,  а и сериала си е меко казано №1! :) 

Link to post
Share on other sites
преди 2 минути, Рали написа:

Супер! Значи е на финала. Ще го изгледам и него. :) Доста сериали има за гледане, а на мен тайландските са ми слабост. :) Всичко тръгна от Пълна къща, където Майк и Ом са невероятни,  а и сериала си е меко казано №1! :) 

 И на мен са ми слабост, заедно с тайванските, но този определено е най-силния за 2018-та.( Изгледала съм почти всичко излязло и преведено за 2018-та от тайландските)

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Съгласна съм с много от нещата, написани от Рали. Аз пък най-накрая да харесам нещо с Джеймс. Имам други няколко започнати сериала с него, но нещо ми куцат, докато този върви доста добре и държи интереса. Промоцията, на това колко е важно да се рециклира, е отлична идея. 

И аз не разбрах Най кога се влюби в Нок, такъв трактор не бях виждала, където мине, само се чудеше кой и как да прегази, ако не й отърва. За нея всичко беше игра и все трябваше тя да я спечели. И физически го малтретираше Най:o, заедно с Бабата го потрошиха буквално.

Иначе ми харесаха като двойка, много бяха сладки, доста хубави кадри в "курорта", ама Канал 3 и това е. 

 

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Общо взето си беше "Укротяване на опърничевата" и "Гордост и предразсъдъци", но си е хубаво сериалчето...най-ми допаднаха като образи главния и майката на главната, а бабата беше голем дзвер :)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...