Jump to content

Recommended Posts

JxoOlc.jpg

 

Game of Love

 

Страна: Тайланд

Също известен като: Game Sanaeha

Епизоди: 14 по 1:50ч

Начало: 25 юни 2018

Време на излъчване: понеделник, вторник

Жанр: романтика, драма

Канал: CH3

Сценарист: Nuntawan Rungwongpanich

Режисьор: Chudapa Chantakett

 

Участват:

Jame Jirayu Tangsrisuk като Nai

Taew Nataporn като Nok

Tanyares Ramnarong като Wisaka (Nok's mother)

Chai Hiranyuatithi като Tawat (Nok's father)

Ice Amena като Pimonkae

 

Резюме:

Резюме: За двете години, в които Нок учи в чужбина, родителите й се развеждат.

Баща й се жени за някогошна кралица на красотата - неин набор, а майка й флиртува с по-млади мъже.

Разбитито й семейство я кара да стане злонамерена, избухлива и обсебваща. 

Наи, далечен роднина на майка й, който е израснал заедно с нея, е много способен човек,

който се радва на добра позиция в компанията на баща й. 

Той дори се нанася в къщата й, което още повече я огнетява, искайки да го отстрани.

В последствие, двамата са принудени да се оженят,

но явно чувствата на Наи са искрени...

 

OST

Свали с български субтитри :subs:

Онлайн с български субтитри

онлайнс руски суб

онлайн с англ суб

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво сериалче! Спретнах си един среднощен маратон, без да съм го планирала. :) Сюжета си е типичният тайландски с типичните клишета, но явно бях доста зажадняла за нещо такова и като добавим факта, че не очаквах много от него явно комбинацията проработи. :) Ще започна с любимите си герои. На първо място слагам главният, който се справи страхотно с ролята си. Героят му изключително много ми влезе под кожата, а и момъка си го бива. :) Мога да изброя всички позитивни качества, които се сетя и пак ще са малко за това момче, което гледаше да угоди на всички и помагаше на всички. Мил, любезен, красив, работлив, възпитан, сдържан, справедлив, романтичен, нежен с невероятно добра и чиста душа, въпреки тежкият живот, който съдбата му е отредила е израснал прекрасен и достоен мъж- мечта. Бих казала, че всяка жена мечтае за такъв мъж, но такива съществуват само в сериалите. :) В неговият случай той е принца с черно Порше (ако не се лъжа). :) Само едно не асимилирах и му се чудих до края. Как се влюби в тоя злобил (главната)  и как го търпя това нещо?:dunno:  След него нареждам майката на главната героиня. В началото даде заявка на лелка, която обича купоните и ще забърква кашите, но с развитието на сериала се оказа точно обратното. Готина жена, справедлива, умна, шумна, веселячка, която помага на другите. Всъщност от началото и дори до самият финал, може би само тя защитаваше и се грижеше за главния да не пропусна и факта, че тя и бащата на главната са го отгледали. С положителните образи спирам до тук. Главната...…. такова заразно зло няма просто! От самото начало, че и до финала тая по никакъв начин не успя да ме спечели. Зла, груба, невъзпитана, темерут, който знае само как да крещи и обижда. По никакъв начин не мисли за другите, мисли само и единствено за себе си и дори в моментите, които "уж" вече се променя пак ми беше същият антипатичен злобил. Въпросната богата глезла от началото и дори във финалната серия продължаваше да не знае какво иска и правеше глупост след глупост. Няма да отрека, че имаше и моменти на проблясъци, но те бяха твърде кратки и на фона на цялата й простотия направо....  Признавам й на актрисата и тя добре влезе в ролята си, но като двойка някак не успях да ги възприема. Злобните бабки също не липсваха (бабата на главната). Явно внучката е наследила всички "добри" качества от баба си, а тя последва примера на внучка си и за финала реши да стане добра и хрисима. :) Таткото (бащата на главната), бих го определила като мухльо, който щерка му и любовницата го правеха див и щастлив. Сериала си струва отделеното време, но трябва да се въоръжите с търпение, за да не си счупите екрана заради някой персонажи, които ще ви се иска да замервате с циментови блокове, за да им дойде акъла в главата или поне при мен така беше. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм го гледала. :) Добавям го в списъка, защото и на него му бях хвърлила око, но май все още не е преведен до края ако не се бъркам нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Рали написа:

Не съм го гледала. :) Добавям го в списъка, защото и на него му бях хвърлила око, но май все още не е преведен до края ако не се бъркам нещо.

Ами той все още се излъчва в Тайланд, но остават 2 епизода утре и в сряда му е финала преведени са 21 от 24- при излъчени 22 на англисийски и руски.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер! Значи е на финала. Ще го изгледам и него. :) Доста сериали има за гледане, а на мен тайландските са ми слабост. :) Всичко тръгна от Пълна къща, където Майк и Ом са невероятни,  а и сериала си е меко казано №1! :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Рали написа:

Супер! Значи е на финала. Ще го изгледам и него. :) Доста сериали има за гледане, а на мен тайландските са ми слабост. :) Всичко тръгна от Пълна къща, където Майк и Ом са невероятни,  а и сериала си е меко казано №1! :) 

 И на мен са ми слабост, заедно с тайванските, но този определено е най-силния за 2018-та.( Изгледала съм почти всичко излязло и преведено за 2018-та от тайландските)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм с много от нещата, написани от Рали. Аз пък най-накрая да харесам нещо с Джеймс. Имам други няколко започнати сериала с него, но нещо ми куцат, докато този върви доста добре и държи интереса. Промоцията, на това колко е важно да се рециклира, е отлична идея. 

И аз не разбрах Най кога се влюби в Нок, такъв трактор не бях виждала, където мине, само се чудеше кой и как да прегази, ако не й отърва. За нея всичко беше игра и все трябваше тя да я спечели. И физически го малтретираше Най:o, заедно с Бабата го потрошиха буквално.

Иначе ми харесаха като двойка, много бяха сладки, доста хубави кадри в "курорта", ама Канал 3 и това е. 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Общо взето си беше "Укротяване на опърничевата" и "Гордост и предразсъдъци", но си е хубаво сериалчето...най-ми допаднаха като образи главния и майката на главната, а бабата беше голем дзвер :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...