Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Off Topic

Dggg9GAVMAAcKzk

 

 

Wife That I Know (아는 와이프)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Familiar Wife

Период на излъчване: 1 август 2018 - 20 септември 2018 г.

Време на излъчване: Сряда – Четвъртък 21:30

Жанр: Романс, Фентъзи, Time Travel

Канал: tvN

Епизоди: 16

Режисьор: Lee Sang Yeob (Shopping King Louis, Mr. Back)

Сценарист: Yang Hee Seung (Oh My Ghost, Weightlifting Fairy Kim Bok Ju, Oh My Ghost, High School King)

          

Участват:

Ji Sung като Cha Joo Hyuk

Han Ji Min като Seo Woo Jin

Jang Seung Jo като Yoon Jong Hoo

Kang Han Na като Lee Hye Won

N / Cha Hak Yeon (VIXX) като Kim Hwan

Son Jong Hak като Cha Bong Hee

Park Won Sang като Byeon Sung Woo

Kim Soo Jin като Jang Man Ok

Gong Min Jung като Choi Hye Jung

Lee You Jin като Jung Hyun Soo

Kim So Ra като Joo Hyang Sook

Park Hee Von като Cha Joo Eun

Lee Jung Eun като майката на Woo Jin

 

Резюме: Ча Джу Хьок (Ji Sung) и Со У Джин (Han Ji Min) са женени от пет години. Ча Джу Хьок работи в банка, а Со У Джин преследва своя кариера. Но оказал се в неочаквана ситуация, той прави избор в миналото, което довежда до това хората около него да имат напълно различен живот в настоящето, включително тяхното семейство и брак…

 

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом е Чи Сонг  и аз ще се примъкна. 

И да не съм с празни ръце ... Снимки от четене на сценария + още нещо. 

 

DeUgRoLV4AEEizX.jpg&key=fedb2eec1df64c86
 

Off Topic

 

DeUgRoJVQAAjMqm.jpg&key=973e88d3716baaf5DeUgRoMVwAA-SUq.jpg&key=11bf739ae56d3d87

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 11 часа, dido100 написа:

 

Точно.Ай да вземат тия сценаристи да си размърдат мозъците, че се омързеливиха  вече. И повтарящият се вече, откъм едни и същи муцунки пич. в добавка с опити за шпагати, едва ли ще спаси положението.Тъпо!

 

4VGOmaDMK50.jpgPjojjrerVzE.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опитах да гледам Gо Back Couple, но се отказах на средата на първия епизод. Тук ми се видя по-интересно. Засега историята е на кантар за мен. Ако не се издънят с епизодите следващата седмица ще продължа да го гледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По описание и след началните епизоди на сериала, се създава впечатление за копиране на идеята, но

Off Topic

действието в Gо Back Couple ( забавен сериал, изгледан до средата) е в миналото,  докато тук действието е в промененото настояще, поради различен избор в миналото. 

Има общи неща - женена двойка, скучен и обезличаващ семеен живот, чести скандали и нетърпимост, отглеждането на деца, фентъзи елементите и пътуването във времето. Но, едва ли tvN ще си позволи плагиатство и то на драми, излъчвани в две последователни години, с различен брой епизоди.

За изпълнението нa Ji Sung - и тук, както в Defendant, въвежда героите си "тичешком".  Муцунките не забелязах, но определено зрялата възраст личи и нервозното тичане нагоре-надолу не заличава разликата в годините ;). Имам резерви за ролята (дали му пасва), дано греша и следващите епизоди ги опровергаят. Хан Джи Мин - без забележки,  десетилетия напред или назад - бетон! :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че сериалът се превежда! Благодаря!:yes:

Off Topic

Ха сега да видим, как главният ще приеме липсата на децата? Голяма радост беше за съпругата и богатото й семейство, новата кола и красивата къща... и вече подозирам, какъв е сценарият, но пък може, а дано, да има изненади!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ще се гледа непременно, щом е с Ji Sung! Но ще изчакам да излезнат всички серии. Дамата също ми е любимка, макар че непрекъснато я бъркам с Hwang Jung-Eum. Само на мен ли ми се струва, че толкова си приличат? Тъкмо се загледах, че Han Ji Min участва в ‘Hyde Jekyll, Me’ , а Hwang Jung-Eum в ‘Kill me, heal me’...хаха, уникално. Направо са като огледални образи. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 12 часа, dido100 написа:

Интересното е, че бабата в края на 4 серия направо го нарече "зетко". Чакам да видим обясненията по-нататък.

Интересно е дотолкова, че са "откраднали" идеята.

А именно, че при алцхаймера нещата са по-различни. Гледала съм и преди за подобна промяна на минало-->бъдеще, където човек с ментално заболяване /не си спомням Алцхаймер ли беше, деменция или нещо такова/, също си спомняше старото минало. Може би искат да покажат, че промяната не минава така лесно при хора с психически заболявания.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хората с деменция , алцхаймер и други подобни първо губят краткосрочната си памет.
Много дълго време помнят миналото си. Накрая забравят и него, но такъв е живота.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Spoiler

Този сериал явно е направен, за да оправдае някои жени за агресивното им отношение към мъжете им и всичко около тях.

 

Колкото и да ми харесва идеята за това, че човек трябва да оценява малките невидими всекидневни неща и да търси по-доброто в хората, не могат да ме убедят, че някой може да превърне някого в нещо, което той няма вече у себе си. Бракът е сложна работа, в него човек се развива в една или в друга посока според силите или слабостите си, на които се оставя. Никой не може да ме убеди, че агресорката, която пили на мъжа си, че не може да има никакви хобита и трябва да е вързан за нея, щом се върне от работа, е същата жена, която позволява иначе на гаджето си да се шляе по екскурзии с приятели, докато тя се грижи за болната си майка - просто нещата не работят така у който и да е човек. И това с конзолата беше супер унизително, злобно и грозно - мъжът ѝ си купил конзола, след като тя му казала, че не трябва и не може; хубаво, не я чул, постъпил смотано. Ще му счупи конзолата, за да го дресира как да се държи ?! Какво чак толкова отвратително е направил този човек, не знам. 

 

Колкото и да я оправдават, главната героиня се е оставила на всекидневните битовизми и се е превърнала в чудовище и мъжът ѝ е само повод за това. Истината е, че и в новия им живот те биха стигнали до същото, тъй като той има възможност да погледне нещата от друга перспектива и да преосмисли някои неща, но тя - не, и ще си остане същия човек, със същите предразположености. 

 

Химия между двамата главни за мен няма, въпреки че това не ме вълнува особено, но просто не ми харесват заедно.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз открих съвсем наскоро Ji Sung и сега наваксвам почти всичко с него, което намеря. А този сериал, даже и с някои странни отклонения, е заснет доста приятно. Песента в първите 10 секунди от всеки епизод ми влезе под кожата и се опитвам да я намеря, но без успех. Ако някой  може да помогне, ще съм много благодарна :)!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този Джи Санг няма остаряване,а Хан Джи Мин,все такава сладурана... като двойка си подхождаха доста според мен.Хареса ми като цяло сериалчето,една любовна история, поднесена малко по различно.Изгледах си го без превъртане.Става за разнообразие.

Благодаря на преводачите за бг буквите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм доволна от сериала. За първи път(най-накрая:P) гледах Ji Sung и съм приятно впечатлена(не знам дали ще остана със същото впечатление, след изгледани повече негови роли..), много истински сцени направиха, макар и комедия, си имаше доста и трогателни моменти. За мен темата с пътуването във времето в 99% от случаите ми харесват историите. Някой по-горе писа, че нямали химия.., за мен си бяха много приятна двойка с доста реално представени чувства :asian:. Малко разтеглиха края и може би очаквах някаква закачка с преминаване отново през бариерата в последния момент, но пък така щеше да е много корейски финала, а така си беше подходящо захаросан, за което не съжалявам всъщност.. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм много впечатлена от сериала. Добре тръгна в началото, интересно беше, но зацикли и нищо особено не се случи. Последните 1-2 епизода ми бяха пълна боза. Въобще не говоря за прекрасния Ji Sung - наслада за окото ми. Но и химия нямаше кой знае каква. Абе нещо съм объркана - хареса ми до някъде, не съжалявам, че го гледах, но можеше и да е по-интересен. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...