Jump to content

Seo Ye Ji (Со Йе Джи)


Recommended Posts

 

Нова драма с нея :panda-145:

Официално излезе, че е приела ролята за #Island /Острова :panda-145:

Продукцията е на OCN по  webtoon Героинята и ще се казва Won Mi Ho. Ще играе с Kim Nam Gil

Ще се излъчи тази година. Ще има 2 сезона по 10 епизода.

Режисьор: Bae Jong

Сценарист: Jang Yoon Mi (Scarlet Innocence)

История:

Off Topic

Won Mi Ho is the only daughter of her father who runs Daehan Group. Her arrogant and selfish attitude causes her to make a big mistake that eventually angers her father into banishing her to Jeju island. There, she is assigned to work as a high school ethics teacher. Unbeknownst to her, the island is where evil roams free. She meets other individuals on the island and together, the characters join forces to live.

Image

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лоша работа, тази кукла някой явно си я заплю да я очерни и вече в пълна сила тече плюенето по нея. По принцип съм много скептична и не вярвам на жълтурите, още повече, че за да гръмне това сега, явно има нещо друго да се прикрива, но знае ли човек. Изкарват я едва ли не фаталната жена вамп, дето върти мъжете на малкия си пръст като марионетки и не им дава да дишат и шават ако тя не разреши. Според "запознати" с нрава и хора, ролята и в it's okay to not be okay и пасва идеално, защото реално в много от качествата и държането на героинята и тя всъщност играе себе си. Че мацката е сладка, има самочувствие и си знае цената е факт, но чак пък дотам да не дава на любимия и тогава Kim Jung-Hyun да има "физически контакт" с екранната си партньорка или да е на диета , само защото и тя е, не ми се вярва. Факт е, че скандала е на лице, дано само да не и се отрази пагубно на кариерата, че ми е много сладка и хубава, а за секси гласа и да не говорим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че е сладка, сладка е. Ама това не и пречи да има проблеми. Четох някъде "разпечатка" на разговора им с Kim Jung-Hyun  и тя точно това му казваше да прави и той така се е държал на снимачната площадка на сериала му. Постоянно е искал да се правят промени в сценария му и да няма никакви близки сцени с партньорка си. И това да е така, аз лично не виждам проблем. Големи хора са , те да си решават как да се държат. Тя може всичко да е искала, той мозък в главата си няма ли?  Никой не е пострадал или забременял, значи всичко е наред. Като я гледам сега , тя няма проблем с партньорите си на екрана. Да ги гушка. Явно се е оправила или не е влюбена в момента. Тя любовта какво ли не прави, наистина не се е държала нормално тогава. 

Клик

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм, че това че е сладка не и пречи да е с изгорели бушони. Но, първо се отнасям много скептично към Дрисрач, защото в годините тези жълтури са се доказали като лъжливи и манипулативни алчници, готови за пари да напишат всякакви лъжи /справка Big Bang/. И второ какво значи тя била властна, манипулирала и нареждала. Всички тези коскоджамити мъже нямат ли акъл в главата или са пет годишни или що!? Никой, никого не може да принуди да направи нещо, ако не е съгласен. За мен Kim Jung-Hyun, просто в случай ако има нещо вярно в целия този смешен чат, е пълно леке и негов е бил избора как да се държи и в какво и с кого да снима. Надявам се, куклата да си продължи успешната кариера, защото има талант и ще е жалко да отиде нахалост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оф, сега всеки мухльо ще ревне, че жена му (и тъща му) го малтретират. Как се командва мъж, който не иска да бъде командван? Абе всеки с емоционалните си дефицити - и командир, и командорен :rolleyes: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Класически пример за властна жена. В случая е хубавко селебрити, вместо стрина Гица от Долно Нанагорнище, която засуква по-дълъг мустак от мъжа си, бие го с чехъл, зима му заплатата и не му дава да пие ракия. Едната има кариера, около която се шуми, другата я знаят само у село.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 22 часа, gig911 написа:

Не мисля ,че ще има проблем с кариерата си. Скандала ще отшуми. Нищо толкова сериозно не е направила. Дори и да е истина. 

Това е Корея!

Разбира се, че ще пострада кариерата на актрисата. Женски род.

Тя вече загуби ролята си в предстоящия сериал Island, почти всичките си рекламни договори и даже не се появи на пресконференцията на новия си филм.

 

Да не вярваме в конспиративни теории, но скандалът е дошъл много добре за тези, които искат да "клъвнат" Ким Су Хьон заради огромния хонорар, който ще вземе за скорошната си драма. Йе Джи е в неговата компания и според злите езици след като с него не се получило, макар че опитала, започнала връзка с неговия прословут  (покрай "оня филм") първи братовчед, който му е и съдружник и управлява малката им компания.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Според предварителните проучвания води в надпреватата и категорията TikTok Popularity Star' за наградите  'Baeksang Arts Awards':panda-145:

Наградите ще се състоят на 13-ти май. Гласуването ще е до 10-ти.

1620094933-dd81628062ab0b084e00d7f26266bb86.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това много ме дразни при корейците: възвеличават някой, на пиедестал го слагат, после дебнат кога ще го смъкнат на земята, за  да го/я сритат.

Със сигурност е настъпила няколко мазолчета... Или отново замитат под килима чеболски скандал. :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Официално излезе новината, че няма да присъства на наградите утре -  57th Baeksang Arts Awards. :(

Причините са били лични.

 

Малко по - рано беше обявено, че именно тя е спечелила в категория:  Baeksang TikTok Popularity Award

 

19fb791696a3a474.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубав спешъл с нейно участие, английски субтитри:

 

 

Три жени бегълци замесени в отвличане. Хареса ми. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тя е потвърдена за ролята си в Eve’s Scandal и на 24 ноември започват снимките. Това е романтична драма за историята на делото за развод на богаташ което е разтърсило нацията.  

Клик

Явно нейният скандал приключи доста бързо, както и очаквах.  Дано драмата да е интересна. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...