Jump to content

Профилактика


Recommended Posts

Привет! Mмам про/лем отново с ползването на сайта!

И го виждам в някаква странна руска версия.

Освен това е и различно графично оформен.

И накрая днес последното се оправи, но се оказа, че влизам през чужд профил, а аз съм си аз /не съм другия човек/. Виждам сайта може би като tikitoliq , а би трябвало това сега да го пиша като Aria. И изобщо не разбирам защо има тема заанализ воды из скважины цена?  До преди 3 дни това не го виждах.

В темата за проблемите ,пък съм прекръстена на Кева, но пък като напиша отговор и натисна отговори - бутона е неактивен. Дори като Кева не успях да пиша.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че сега като пишем си ставаме пак ние си .

 

Толкова ли е лошо да си Кева ? . Вярно позитивното мислене ми е чуждо, но японската секция грам не е популярна , та не е драма :es:. (Шегувам се)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D

 

Всички имаме проблеми - съобщение за това имаше и във фейсбук страницата ни. Работи се по отстраняването им, така че нека имаме търпение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След странните теми на неправилно място и на руски получих deja vu - опитвам се да си вляза в профила и опаа, чужд ник:D При опит да пиша-следващ, и още и още:lol2: Сега проверявам дали ще успея да постна и ако да, дали с моя профил:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещата са върнати обратно към нормалните. Благодаря за търпението и отзивите.

Форумната система е обновена и може да има дребни промени тук-там.

Ако възникнат въпроси, пишете.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не се отличават непрочетените теми, както и по темите не може да се влезе в темата от последното мнение, а задължително я отваряш от началото:P..

 

**всъщност това последното го забелязах конкретно в раздела Корейски сериали, в този тук раздел не е така

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

меджудругото написах мнение в една такава тема, за да видя дали ще се промени нещо, сега вече след името ми има отразено времето на отговора, съотв. в тази тема вече мога да влизам през последното мнение(явно някаква актуализация ако има по темите ще се опреснява. Доста избирателно ми показва така темите :D, в Корейски сериали раздела първите 2-3 са нормални, след това в 10-тина е такова положението като на картинката(която междувпрочем е от китайските сериали раздела) и към края на страницата темите пак са нормални :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разнообразие да има :D. Аз продължавам да си твърдя, че миналата година си беше забавно. На мен малко притеснително ми действа това с чезнещите и появяващите се мнения, но и то ще мине. Аз имам един перманентен проблем с емотиконите, който си изчезва от само себе си  и не счетох за нужно да го съобщавам. Ако на някой друг му изчезнат или са ограничен брой да си знае, че това си минава само до ден , два. Лошото е, че е рецидивист и винаги се завръща :896767:.

 

П.П. В момента всичко е наред :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След обновяване обикновено тече реиндексиране и това може да се отрази в търсенето и визуализацията във форума. Когато приключи, ще видим дали нещата са изчистени. Дайте едно 12-24 часа за начало.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пиша пак по проблема от по-горе.., като си изляза от профила виждам всичко нормално, вижда се последното мнение, но вляза ли си някои теми просто нямат бутонче за влизане от там.., аз първоначално си мислих, че след писане на ново мнение по някоя тема ще се опреснява.., но ето дори тази тема в момента за да отида на последното мнение да пиша, трябваше да избера 8-ма страница и да скролна до долу.., да, знам, че може и така, но принципно не е нормално, затова сигнализирам.., да не ми да ми бъгнат  моя профил нещо:lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен проблемът, описан от теб, го няма. Да, има някои теми, под които няма дата или час, когато е публикувано последното мнение - тоест, вижда се само името на темата и кой последно е писал в нея, но като цъкна на името на темата, си ме препраща директно към последното непрочетено мнение в нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пробвах сега, но не е така при мен, а то и няма логика да е така, защото аз пък цъкайки на името на темата може да искам да отида в началото на темата, а не на последното мнение..

 

пробвах с две теми, едната с една страница, другата с 2.., всеки път си отварях самото начало на темите, както си и трябва да е..

 

карай да върви, и така ще се оправям, просто реших да споделя, че може да е нещо поправимо

(и у дома ми е така, в см.. не е нещо от браузъра или някакви там бъгове в моя компютър :lol:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За всеки случай може да затворите всички браузъри и да пуснете Ccleaner примерно или някоя подобна програма, която да почисти кукита и други подобни от компа и да го оптимизира малко. След това пишете пак как е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

установих разликата:D - долу, където се избира темата езика ми беше - български, като избрах английски вече всичко се вижда :asian:, амиии така ще си джугам:28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...