Jump to content

Профилактика


Recommended Posts

Така - аз съм истинската Еовина и аз влизам анонимно, но този следобед смених поне 5 - 6 чужди профила, така че анонимността не влияе на смяната. Освен това някой е публикувал това противно нещо от мое име и искам да бъде изтрито! Гадно е! - http://www.easternspirit.org/forum/index.php?/topic/14722-grown-up-placement/&tab=comments#comment-191504. Само да ми падне този терорист! :mad2: :mad: :( Допреди малко не можех и да публикувам, но сега успях някакси, как стана идея си нямам!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си възстанових самоличността, но имам нов проблем сега. Вече ме няма в лентата на активните потребители, пък съм активна и съм тук. Няма логика в това. Иначе днес бях 3 различни личности в коментарите, но това вече се оправи, сега проблемът е, че съм тук, че съм аз, а в лентата на активностите липсвам.

Коригирам, сега пак се появих активна. Значи става след време и това. Иначе влезнах и излезнах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен вече ви си е наред профилът щом и от телефонът си влизам без проблем:D Само от любопитство да попитам някой попадал ли е на моят профил:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ftisland, аз. Поне 10 пъти бях ти :D

Но съм много горда, че в цялата галимация успях да изпраскам всичките 8 мнения от собствения си профил. Не, че някой може да ме сбърка, де :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, seal_reinforce написа:

@ftisland, аз. Поне 10 пъти бях ти :D

Но съм много горда, че в цялата галимация успях да изпраскам всичките 8 мнения от собствения си профил. Не, че някой може да ме сбърка, се :lol2:

Сериозно яко :lol: Няма проблем радвам се че си успяла да се справиш с ковентапите :) Извинявай за въпроса ама как така става тоя номер с кмяната на профелите.При мен камо ви изписа кой ме е цитирал но се оказа че не е той:D Тоест това ли е смяната или и самото име се сменя при влизане:D Жалко,че при мен нямаше такива "екстри". Посмяхме се поне аз де на тези бъгове и най-важното е че се оправиха:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Де да знам, това само админите или някой хакер могат да кажат. 

Като си някой друг му виждаш известията от сорта на лайкове и цитиране и можеш да постваш от негово име, но май друго не можеш да правиш, тоест промени по профила и получаване/пращане на бележки.

То коментарите не всеки път се получаваха, но много внимавах дали съм в собствения си профил. Някой път написаното не искаше да се публикува.

Правилно си видяла цитирането, някой реално го е направил, но цитираният не си ти, а този, в чийто профил си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А дали админите ще почистят фалшивите коментари от името на някой друг? Вероятно ще е трудно да бъдат разграничени, но все пак.... само за идеята питам, защото днес всеки, който е писал е бил някой друг. Аз също бях. И всъщност какво се случи, някой разбра ли? Бъгът от какво стана?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@aria, аз си бях аз, в частта с коментирането. Чуждите профили се редуваха на случаен принцип, вероятно, но имаше дупки, в които си бях в моя и коментарите са от него.

Ако си кажете, ще ви ги изтрият, не вярвам да ги разпознаят иначе.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си бях аз, оплаках се и после  - взех, че публикувах мнение от името на друг. А уж бях аз. По едно време беше някво шашаво. На начална страница съм артека, влизам в профилактика съм лавандула, влизам в тема създадена от мен и съм си аз, после в японските сериали друг, в моя профил все едно съм гост на форума. Около пет минути не ми изневеряваха личностите и местата на който се появяваха.

Впрочем писах два пъти в моя профил от чужда самоличност - първият път отказа да се публикува, но на вторият ми даде и да си отговоря :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не можах да бъда себе си повече от веднъж денс. Първия ми коментар на обяд си беше мой /при китайското си бях аз/, а другите 2 бяха от името на други хора, но под всеки си дописвах името, за да се знае.... Гледах после, че и други така са си дописвали имената, срещнах дописвания от Аша, от Дидо и т.н. та се разбра кой кой е въпреки всичко. Мисля, че всеки се стремеше да покаже себе си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кидич (ако си ти де, то след днес на нищо не можеш да вярваш), пропусна голям купон :28558:.

Може и някой друг коментар да си изпраскала :) . Като се замисля, аз днес не съм била Кидо 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

9 hours ago, Aretka said:

Dido написал само един коментар с чужд ник.., а можеше да си помислим, че има съмишленици :es:

Хахаха направи ми сутринта!

 

ИИИИ какво ще си правим теметични дни ли? Вчерашния е бил Kill me, heal me!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...