Jump to content

Recommended Posts

AHoo9o8.jpg

 

Be With You (지금 만나러 갑니다)

Страна: Южна Корея

По новелата на Ичикава Такудзи "Ima, Ai ni Yukimasu"

Премиера: 14 март 2018

Времетраене: 132 мин.

Жанр: Драма, Фентъзи, Романс

Режисьор: Lee Jang Hoon

:imdb:

 

Участват:

So Ji Sub като Woo Jin

Son Ye Jin като Soo Ah

Kim Ji Hwan като Ji Ho

Ko Chang Seok като Hong Goo

Lee Joon Hyuk като Instructor Choi

Son Yeo Eun като Hyun Jung

Seo Jung Yun като Madre Seo Bin

Kong Hyo Jin като Han Bok Nyeo

Lee Min Sung като Seo Bin

Lee Seung Joon като profesor

Shin Woo Hee като Profesora de Ji Ho

 

Резюме: Филмът разказва за Чон У Джин (Со Джи Соп), който се грижи сам за сина си след смъртта на жена си, която, преди да умре, обещава, че ще се върне след година по време на дъждовния сезон …

Въз основа на японския роман "Ima, Ai ni Yukimasu" на  Ичикава Такудзи, по който са правени филм и сериал през 2004  и 2005 г.

 

 

Линк към японския филм :click:

 

Български субтитри :subs: :click:

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Свали с български, английски и руски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click: 

Редактирано от bealonenomore
Добавен линк за онлайн гледане с български субтитри.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмчето е много нежно и въздействащо. Макар,че навява малко тъга,не бих казала,че е сълзлива драма. Просто една любовна история,пресъздадена по малко по-нетрадиционен начин.

Джи Соп ....с доста освежена визия ,а и драматичната роля, просто супер му лепне .

А, като сложим и прекрасната Со Йе Джин, нещата добиват един наистина приятен и емоционален завършек.

Препоръчвам на харесващите топлите,лирични и романтични драми!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятен филм - с чудесни актьори и добре разказана история. Мисля, че на романтиците определено ще им хареса. Речта на дребоса по време на училищното представление беше трогателна. Появата на Конг Хьо Джин беше бонус за мен - макар че имаше само с две-три реплики :)  А гледката на Со Джи Соб с розовото сако не е за изпускане :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасно беше! Нежно, въздействащо, извън реалистично, направо приказно, но с добре разказана история. Всички актьори бяха страхотни от малки до големи. Вълшебна приказка за любовта и възможните вероятности предопределени или не. И решенията, които могат да доведат до различни случвания. Много ми хареса символиката на дъжда. Романтично и лирично, с такова усещане останах.:wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от тези филми, дето няма да забравиш.С тези актьори пък- съвсем.Гледах го веднага след излизането, но усещането от филма не е изчезнало.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дълго отлагах този филм, въпреки че това са любимите ми артисти. Предполагах много сълзи и сополи, а не съм на тая вълна, но всяко нещо си идва времето. Филма е много нежен наистина. Играта уникална, но това се очакваше. Не съм виждала нещо толкова добре пресъздадено наскоро. Малко повече е разтеглено според мен, но това е въпрос на вкус. Мога само да предположа, че им е било трудно да режат от толкова успешно заснети сцени :-) Последния кадър- чуден. Благодаря за субтитрите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

макар че мъжа ми повече се лови по сериали, този път го накарах да гледа с мен филм заради актрисата, която много беше харесал в наскоро гледан сериал с нея..

 

и една от първите сцени го шокира, защото не му бях прочела резюмето :ph34r:, и като й видя снимката в рамката с лентичката... направо мислех да отивам в другата стая.., но някак продължи да гледа ;)

 

за филма - и аз очаквах да е много сълзливо, но сцените, които ме разплакаха бяха с речта на детенцето и нейния разказ за нейната първа целувка:rolleyes:, много хубава хрумка

 

Spoiler

по-рано същия ден изгледахме и Преговорите, където и за мен имаше за гледане-Бинии:wub:, сега подгрявам мъжа ми с общия им сериал

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много топъл и нежен филм. Тъжен, но хубав. Филм, за който знам, че дълго ще ме държи за гърлото и ще мисля за него. Филм, който си струва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Филма е страхотен, за хора, които са в онези есенни / пролетни състояния, когато искаш да си само ти и да се отдадеш на филми и сериали. :D

Знаех, че ще е сълзлива история и беше такава.  Беше красиво и сърцераздирателно и ми хареса.

Много добра игра от малчо. Както беше казано по - горе - речта му, беше онази повърхностна точка, където си даваш сметка за нещата свързани с твоят живот и ги съпоставяш.

Ye jin и  Ji sub имаха много добра химия. Усещаше се нивотo им на игра. Бих искала някой друг филм или сериал с тях отново  да гледам заедно.

Много ми допаднаха младите версии. Мисля, че добре изиграха първите трепети на любовта им.

Определено сцената с култувото розово сако и бели панталони е запомняща в съзнанието и няма как да не се разсмеете на нея.

 

Гост участията бяха страхотни <3 А Park Seo Joon не е за пропускане :D


 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах го когато излезе. Понеже съм фен на японския оригинал, имах леки притеснения, дали, въпреки участието на любимката ми, ще ми хареса. Е, хареса ми, дори много. Но едва днес го гледах пак, като част от маратона ми с гледане на всички нейни филми. Импресионистично (дъжд, музика, красиви кадри) е направен този филм. Чудесна игра на всички актьори. Чудесна адаптация- корейската версия е по-драматична. Речта на детето е чудесно режисьорско решение, което хваща за гърлото. И за слъзните канали. Незабравим образ на приятеля му от училище. Отлична игра на младите "тях". Приказен филм. 

Spoiler

Идеята за избора като абсолют, като конституиращ човешкото битие, като тотална свобода, като анти- условности, родителите ѝ, прекъснатото следване, сигурната смърт, е прекрасно предадена тук, посредством любовта- любовта човек да избере възможното бъдеще, в което вижда, носи и изпитва щастие..:inlove:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има опция за гледане с БГ субтитри, но тъй като е разделен на три части и не са събрани в плейлист пускам малко дървен линк към търсачка във Vbox7

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...