Jump to content

Ragnos

Recommended Posts

spacer.png

Нян кой! / にゃんこい!
## Режисьор : Кейчиро Кавагучи
## Жанр : комедия, училище, романс
## Епизоди : 12
## Година : 2009
## Език : японски
## Времетраене : 24 минути на епизод
## Държава : Япония

## Резюме : Косака Джунпей е второкурсник, който мрази котки заради алергията си към тях. Един ден, докато се прибира, Джунпей сритва празна кутия, която удря Божествената котешка статуя и, за негово нещастие, главата на статуята се откъртва. Когато се събужда на другия ден, осъзнава, че може да разбира езика на котките, след като семейната котка Нямсус му проговаря. Тя му казва, че е бил прокълнат и, че ако не изпълни 100 котешки желания, самият той ще се превърне в котка...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горкият Джунпей! Голям карък излезе! Не стига, че си навлече проклятие на главата, но и толкова момичета... Цял харем си спретна момчето :rolleyes:

(Обичайната Сладурана; Войнствено настроената приятелка от детството; Мафиотската щерка приличаща на момче; Пощальонката, готова винаги да го ... прегърне; и за капак - Близначки... )То с толкова момичета не може да няма смях! Пък и бая бой изяде (предимно от девойките). Хареса ми филмчето. Едно такова отпускащо, неангажиращо, без драма и с много точно премерена доза хумор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз чух пък, че не са планирали втори сезон. :blink:

И аз чух,че няма да има.Пък и никаде не успях да намеря инфо за 2ри сезон.Което значи,че и да има, няма да е в близко време.

То пък и анимето лично на мен не ми допадна много.Момичешкия харем бе скучен <_< ,само котките ме разсмиваха от време на време.И само тях ще запомня.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само котките ме разсмиваха от време на време.И само тях ще запомня.

Е, то и аз така. За какво ми е да гледам хареми? Нали съм администратор на един такъв - казва се Истърн Спирит. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе забавно си беше доколкото си спомням аз като чух котки и веднага го набъбнах и вярно, че бяха по големи образи от хората особено тая дебелата на главният и оня ошашавеният котарак от храма дето го действаше по всевъзможни начини. Изобщо от това аниме и от доста други се вижда, че котките са почитани от японските аниматори все едно на тоя остров са доплували от Египет навремето. Почти няма комедийна поредица дето да не присъстват пухкавите животинки ама тук специално си е котешка утопия!

 

От въпросният харем най симпатизирах на Канако (дето е със синя вратовръзка на постера) понеже ми се стори по интересен персонаж от тая другата дето му е отдясно на главния. И да изпреваря спекулациите :xaxa: - не е щото са я нарисували с по-големи...просто историята с недоразумението заради случката с котешката кукла в детството им и чепатия й характер ми се видяха по-интересни от лекомисленото и лигаво същество тормозещо котките с прекалената си любов към тях добре, че една от задачите беше да я поставят на място! :nunchako: За края - е да поредното аниме дето зрителя е оставен да виси чакайки някой да си седне на задника и да довърши започнатото и после японците били работливи....че то тея недовършени истории са си баш българска работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По средата на втора серия бях готова да го спра това аниме, нещо ми беше скучно ,добре че на инат го продължих .От четвърта серия стана по-интересно, след като се появи момичето, приличащо на момче и заедно с другите две заформиха страшно трио.

Дет се казва, двама се карат, третия печели, че и тук така.Мафиотката и отраканата мадама точеха лиги по младежа, докато другото момиче си седеше кротко и въпреки това, Джунпей нея си харесваше.

То въобще тоя Джунпей да се чудиш да го съжаляваш ли заради проклятието, да се радваш ли ,че до вчера никоя не го искаше, пък днес ще се изпобият за него. И близначките като цъфнаха и те :lol: .

 

Не е лошо анимето, интересни са героите,особено момичетата, едната сладурана, другата откачена, третата бойна,близначките пък едната вманиачена ,другата озлобена ,посмях се, а и задачите от котките и изпълненията им бяха забавни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...