Jump to content

Recommended Posts

След 22-ри:

Off Topic

 

На журналист Пак й се случи, каквото очаквах! Може да е клише, но справедливо! 

Малко рано я отстраниха от сериала, но пък се появи другата журналистка, от началния епизод, както и нов злодей - имитаторът!

Бащата-убиец побърка брата-прокурор и го изманупулира да мрази и се страхува още повече от Do Jin. Той и с жена си в по-преден епизод се държеше нагло и като победител, разлюля я от негодувание и омраза, но тя се оказа по-силна и последните думи бяха нейни!

Много добър избор и изпълнение от Heo Jun Ho!  Както обикновено, в ролите на злодеи са великолепни актьори.

Надявам се Do Jin  да използва имитатора срещу баща си, че тази финална усмивка много страшна беше!

 

Сега нетърпеливо се чакат букви за 23-24 епизод! 

А за бързия БГ превод сърдечно благодаря, на когото трябва! :wub: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отличен сериал, но доста труден за гледане. Толкова много зло на едно място натоварва психиката.

Въпреки това го изгледах буквално на един дъх.

Играта на малките и на възрастните актьори е на много високо ниво. Главната двойка е сладка, но

имаше още какво да се желае от тях. Ще се научат, имат потенциал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Избягвам да гледам драми и ми трябваше доста време да се наканя да го почна този сериал. За мен лично беше клиширан сценарий представен обаче по перфектен начин. Играта и на малките и на големите  ми хареса много. Главната двойка бяха чудесни. Не съм ги гледал досега, но лично за мен се представиха много добре. За разлика от сериала на Кимчето където не усетих нищо освен преиграване, тук имах чувство, че главните можеше и да не си говорят... разбираха се и само с поглед. Лично за мен химията им беше на ниво и им повярвах, че се обичат. Този филм ми напомни на Ordinary Love, но в много по-добър вариант. Друг плюс за мен беше липсата на любовни триъгълници и най-вече постоянството във взаимоотношенията на главните от началото до края...... 

Off Topic

нямаше обвинения от нея към него за случилото се ..... рядко срещано в корейски сериал...

Главната много ми прилича като визия и игра на Lee-Sung Kyung. Препоръчвам за любителите на драмата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса сериала. Може да се каже, че го изгледах на един дъх. Chang Ki Yong е страхотен и като цяло много сладка двойка бяха с главната, а за бащата какво да кажа- с такъв баща, врагове не ти трябват...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много труден сериал за гледане. Изключително напрежение витаеше през всичките епизоди. Много драматична история за семейните ценности и има ли значение въобще кръвната връзка за това, трябва ли да подражаваме на родителите си или не .... Една буца ми засяда в гърлото като си спомня колко болка може да изпита човек, заради пороците , грешките и сбърканата психика на близък член от семейството. И както често се среща в корейските сериали, само защото си син, дъщеря или друг роднина, трябва да прекараш живота си с наведена глава и сочейки те с пръст, без да си виновен за нищо. Да не споменавам и за професията на журналистите, които явно понякога наистина забравят за човешките чувства и се самозабравят само и само , за да има скандал и рейтинг.  Споделям мнението, че сценария не е нищо особено, но явно тук режисьора е свършил голяма работа, защото беше представен по отличен начин. За първи път гледам корейска драма с преплетени жанрове като крими, трилър, романтика и мелодрама. И всеки един жанр беше доста изявен и разгърнат. Доволна съм от това, което видях :D  Актьорската игра беше на доста високо ниво, като изключим главната актриса, която според мен на моменти не я биваше :D . Децата играха чудесно . Фенка съм на Nam Da Reum. Има доста голяма филмография за неговата възраст. Дано продължава да се развива в професията със същото темпо :)

П.П. Любимата ми сцена от сериала е, когато бащата психар хвана за гушата наглата и безчувствена журналистка :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен идеята не беше клиширана, напротив - ако беше, цял сериал щеше синът да се опитва да накара баща си да се разкайва за стореното, да поиска прошка и накрая поне 90% от героите да почнат да му симпатизират. А това колко бързо прощават на злодеите в сериали винаги ме е отблъсквало. Затова и замисълът тук ми допадна - да покажеш, че всеки човек е ценен сам по себе си, сам изгражда себе си и носи отговорност за своите действия и постъпки, а не за тези на родителите си. Всеки носи и доброто, и лошото у себе си, но накъде ще поеме, е въпрос на личен избор. Ако другаде ни показват колко силна е кръвната връзка и как кръвта вода не става, тук беше точно обратното. Може би и затова две сцени с майката ми станаха много любими:

Off Topic

Когато разбра какъв е мъжът ѝ и тръгна да бяга с дъщеря си и срещна главния герой - очакваше той да опита да я спре, по детски да я моли да не го оставя с баща му, а момчето ѝ помогна да избяга. И как го гледаше невярващо тогава. И след това, когато се върна за него - сцената пред полицейския участък беше прекрасна. 

 

От главните герои бях гледала само малкия На Му, на когото много симпатизирам. Малката също му партнираше добре, много е чаровна и с интерес бих я гледала и занапред. Любопитно ми е как ще се развие кариерата ѝ. В усмивката ѝ има нещо, което много ми напомня Пак Хьонг Шик. Актьорите като големи също са сладури, но подкрепям мненията, че като игра има още какво да подобряват. Братът на На Му също беше много приятен актьор, хареса ми и развитието на героя му. Журналистката, помогнала за писането на автобиографията, беше адски гнусна, дори повече от злодея на моменти! А самият злодей си е роден за такива роли - в кариерата си сигурно има и положителни роли, но не съм го гледала в такава и не мисля, че ще му отиват. Да е човек, от когото тръпки те побиват, е неговото амплоа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 。゚☆: *.☽ .* :☆゚

 

Точно мой тип драма, изгледах я на един дъх. Тъкмо се бях размърморила колко ми беше досаден Kim Kyung Nam в The King: Eternal Monarch

и ето че това сериалче ми промени мнението, ролята му пасна идеално.

Много добър избор и на бащата психопат, още щом го показаха в първи епизод, настръхнах. На моменти историята ми напомняше на Тед Бънди. 

 

Когато показаха злата усмивка на главния, веднага измислих една щура теория. Мина ми през ума, дали пък онова интервю за работа на актрисата не загатна нещо, дали тя и синът не са имали пръст в убийството. Разбира се, оказа се че имам твърде развинтено въображение.

 

Хареса ми поуката на историята, не трябва да се отвръща на зло със зло. Нещо, което в днешно време трябва да бъде напомняно на хората. 

Като цяло ми допадна, бих го препоръчала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса ...направо чак ....епизодите ми се сориха малко и исках още ......:mad2:...а моята слабост как се смееше зловещо по едно време ....малеее настъхнах хах

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен най-сериозният плюс на сериала е много силния каст (като оставим на страна двамата главни).

Heo Jun Ho (серийният убиец) е изиграл толкова отрицателни роли и то убедително, че сигурно в реалния живот като излезе на улицата разплаква децата. Дори момченцето, което играе главния като дете има толкова дълга филмография, че и утвърден актьор може да му завиди. И не е само бройката, хлапето наистина се справя много добре. Интересно ми е как ще се развива занапред. Малката Гил Нак Йон също беше много чаровна и отличаваща се като визия, ще очаквам да я гледам отново.

За мен приятна изненада беше журналистката (Ким Со Хьонг), тъй като не я бях гледала преди това. Много ярко присъствие и интересно пресъздаване на персонажа. Определено бих искала да я гледам и в други роли - ще съм благодарна, ако ми препоръчате нещо добро с нейно участие.

Като пресонажи най-интересни ми бяха големият брат и майката. И двамата актьори направиха много силни роли. За сметка на това в един момент взаимоотношенията на двамата главни започнаха да ми доскучават и колкото и да бяха красиви, започнах да ги превъртам.

Като цяло ми хареса сериала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 8 часа, Baioretto написа:

................

За мен приятна изненада беше журналистката (Ким Со Хьонг), тъй като не я бях гледала преди това. Много ярко присъствие и интересно пресъздаване на персонажа. Определено бих искала да я гледам и в други роли - ще съм благодарна, ако ми препоръчате нещо добро с нейно участие.

................

Можеш да погледнеш SKY Castle, Mine, Nobody Knows, Empress Ki.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах сериала преди повече от година и това беше първият корейски сериал, който наистина беше дъното за мен. Изгледах го докрай само, за да видя колко по- зле може да стане. Реших да му дам отново шанс и съжалявам, че го направих. С цялата си отговорност казвам, че лично за мен това е най- лошият сериал, който някога съм гледала. Почти неразвит сюжет и клише( въпреки че си имаше и изненадващи моменти). Този актьор изобщо не ми е от любимите( гледала съм го в няколко сериала), този човек има едно и също държание и изражение в абсолютно всички сериали, в които е участвал досега. Не съм човекът, който би трябвало да го определя, но според мен този мъж няма никакъв талант като актьор, освен нали визията( лично мое мнение, разбира се). През повечето време гледаше като психопат и ме плашеше най- много от всички луди в този сериал:D. Играта на главната беше наистина добра, който си го може, си го може. Но химията между тези двамата.... ами какво да кажа за нещо, което въобще не съществува. Повече от ужасно.... Наистина съм много разочарована от този сериал, защото виждах, че се гледа и очаквах да е нещо наистина добро, но уви за мен не беше( отново казвам лично мое мнение)

Редактирано от blackrose
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...