Jump to content

Recommended Posts

11UXtV0EOjouWpL0KTXDUoTALyb.jpg

 

The Undateables (훈남정음)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Handsome Guy and Jung Eum

Период на излъчване: 23 май 2018 – 19 юли 2018 г.

Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 22:00

Жанр: Романтична комедия

Канал: SBS

Епизоди: 32

Режисьор: Kim Yoo Jin (My Heart Twinkle Twinkle)

Сценарист: Lee Jae Yoon (My Unfortunate Boyfriend, Tamra The Island)

Субтитри: Английски

          

Участват:

Namgung Min като Hoon Nam

Hwang Jung Eum като Jung Eum

Choi Tae Joon като Choi Joon Soo

Oh Yoon Ah като Coach Yang

Shim Hye Jin като Hoon Nam's mother

Jo Dal Hwan като Charlie

Lee Moon Sik като Jung Eum's father

Jung Moon Sung като Yook Ryong

 

Резюме: Сериалът е романтична комедия за Хун Нам (Namgoong Min), който теоретично знае всичко за любовта, но отхвърля влюбването, и Джонг Ъм (Hwang Jung Eum), която мечтае да се влюби истински, но поради трудната си ситуация се отказва от намирането на любов. Но съдбата има други планове и среща тези двама души, които започват да се учат един от друг, за да намерят баланс между теорията и реалност в любовта…

:essub:

 

Свали с български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:  :click:  :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

                          Свали с руски субтитри :click:                        

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредната роля на истеричка на Хуанг Джънг Ъм. Май и това е преправка на стар корейски сериал, но ме мързи да търся кой е.  Тъпо, скучно и дразнещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази актриса за пореден път ми докарва киселини в стомаха. Така истерично играе, а и ролята й е на дебил. Отвратителна е! :blush: Аз май ще се отказвам...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък я харесвам от сериалите - Secret love и Kill me, heal me!  Може би защото има добра химия с моя човек, но да си призная другите й сериали не ме радват, повечето не съм ги догледала. Не знам, всеки път й давам шанс...и сега ще видим...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз и тука си гледам с превода и вече 26 епизода опуках. Признавам, че началото ми беше мудно и малко еднотипно, но втората половина определено ме забавлява. Може би защото напоследък гледам повече драми или екшън сериали, това ми дойде освежаващо. С глас съм се смяла с боя на дъртите. Искам да си сложа ярко розовите очила и да наредя всички двойки благополучно без никакви излишни драми. Стига вече "заедно сме, разделяме се, заедно сме, разделете се". 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много свежо и разпускащо сериалче :happy: Имаше доста комични моменти. Актьорите си бяха супер и си изиграха отлично ролите. Въпрос на вкус е дали някоя актриса Ви допада или не. Аз гледам от гледна точка на това как се представя в ролята си, която й е отредена и преди да съдя, осъзнавам, че някой й е казал как да изиграе дадена сцена. Хуанг Джонг Ъм, в Корея явно си я харесват да играе такива роли. Мен си ме кефи, много е красива, обаче не мога да я разбера как все й правят едни безумни прически... :D Главния актьор съм го гледала в Шеф Ким и в началото даже не можах да го позная, че е той :D Положително ме изненада с коренно различното излъчване. Второстепенните образи много забавляваха, нямаше някой който да ме дразни :) Общо взето леко и неангажиращо сериалче :happy: И не на последно място благодаря за отговорната работа по превода :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 16.10.2019 г. at 17:55, helyg написа:

Признавам, че началото ми беше мудно и малко еднотипно, но втората половина определено ме забавлява.

 

И при мен така. Много живнаха нещата, когато почнаха да събират повече двойки – самите двойки пък бяха толкова абсурдно различни, че ме радваха. Най-готин ми беше типът, който постоянно работеше и нямаше време за нищо, но иначе си търсеше жена :D И други забавни персонажи имаше – шефката на главната с неизменото сако, което комбинираше с каквото ѝ попадне, О Ду Ри (радвах им се да ги видя отново след The Fiery Priest), каскадьорът, бащата на главната – внасяха ми разнообразие и колорит. На главните историята далеч не ми беше толкова интересна. Нам Гунг Мин много го харесвам, но смятам, че силата са му друг тип персонажи, ролята на влюбен за първи път  някак... не е неговата. Хуанг Джонг Ъм я харесвах повече в първите роли, в които съм я гледала, но напоследък се съгласявам с мнението, че е твърде истерична и по-трудно я понасям. 

 

Момичета, благодаря за превода! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах да го гледам с нагласата, че едвали ще изгледам всичките епизоди. Но докато се усетя, вече бях изгледала половината. Идеално за разпускане. Леко, ненатоварващо и незапомнящо се. Освен чорапите на главната :D  По принцип съм свикнала с корейския стил "облечи жената възможно най-зле", но крачоли запасани в чорапи до коленете ми дойдоха в повече. :rofl:

Хиляди благодарности към преводачите.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста изкуствен и неестествен сериал. Романтиката между главните беше доста насилена. Държанието им един към друг също.  Бързо се влюбиха, разделиха се по някаква смешна причина.  Гледах го заради Хуанг Джонг Ъм , тя е доста специфична актриса, с гласа си,  с пищенето си, с държанието си. Но това не ме дразни. Главния актьор правеше някакви странни стойки и чупки и не е много подходящ за романтична роля. Гримасите му също, беше доста неестествен около любимата си. Сериала сякаш стана по добър към края си, и то може би заради останалите двойки. Поддържащите актьори бяха доста важни за сериала, те го спасиха до някъде. Очаквах повече, но не го получих. Очаквах по качествена комедия. Аз си мислех ,че те са The Undateables, а то се оказа ,че са нейните клиенти. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...