mia_koluchi 4 Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Малко нови снимчици ... така в духа на празниците малко Quote Link to post Share on other sites
Kimi Lee 4 Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 И с права коса ми харесва повече, че както каза бившето гадже на Ка Юл (Boys Before Flowers) - приличал на раковина!!! Quote Link to post Share on other sites
CaRoLiNe 0 Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Току що прочертох в блога му, че ще снима нова драма и понеже това беше един от хората, които първи ме впечатлиха след Ли Джун Ги, държа да отбележа, че много се радвам за новаия му проект. Quote Link to post Share on other sites
Kimi Lee 4 Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Сега и аз прочетох, че новата му роля ще е да се прави на обратен, за да бъде съквартирант с момиче, което иска да живее с приятел - гей.... ще е доста забавно...казва се "Personal Preference" или още "Personal Taste" . Quote Link to post Share on other sites
A Love To Kill 12 Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Малко инфо да споделя Най-накрая голямото чакане свърши. Новата драма на Мин Хо ще е „Personal Taste“. Повече инфо четете тук - http://leeminhobulgaria.wordpress.com Кокоши мозък и Раковина И още инфо за пожеланията му към неговите фенове http://leeminhobulgaria.wordpress.com Quote Link to post Share on other sites
Danny 3 Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 "] Четох ,че първите репетиции по сценария на Personal taste са се състрояли и героите са имали "невероятна" химия Нямам търпение :cheers: Quote Link to post Share on other sites
blacky80 115 Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 И аз така мернах и първите кадри са сладки... Йе-джин едвам я познах..а и да си призная доста филми с нея съм изгледала, но сериали не.. (само се каня да почна онзи със Сънг-хон, но нещо ме спира :roll: ) Поне видях, че сериалчето стартира на 31 март, канал MBC....да се побърка човек, какво да гледа.. Quote Link to post Share on other sites
Han Ji Mun 0 Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Han Ji Mun"]Мин-Хо прави физиономии. Quote Link to post Share on other sites
Пепи* 0 Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Lee Min Ho това име първоначално като го чух и нищо не ми говореше,но откакто гледах първата си Корейска драма Boys Before Flowers, направо очарована от самите места, герои, сцени и т.н.Представете си как като изгледах първите 2 епизода една вечер и не можах да дочакам до следващия ден и цяла нощ съм гледала BOF :confused: Не знам защо,но се зарибих по подобен тип драми!!! Надявам се Personal Taste също да бъде хубафф. Luwee Min Ho :drunken: :sunny: :shock: Quote Link to post Share on other sites
PeelingFeeling 17 Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Еххххх много му отива костюм Съвсем ралично изглежда И аз отначало не го харесвах хииич даже , особенно с тази прическа в BOF , но сега с прова коса е мн симпатичен и може би точна това, че не е толкова идеален е чарът му Някак си по-земен и естествен ми изглежда от други звезди. {по това ми напомня на Юн Ън Хье, същото излъчване ^_^ } Освен това само на мен ли ми се струва,че Мин-Хо не изглежда като типичен кореец, нещо не виждам типичните за тях черти в лицето Каквото и да е той си остава един от най-интересните актьори поне за мен. Quote Link to post Share on other sites
Anyone 0 Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 За първи път го гледах в Personal Taste и много ми хареса. Прилича ми на И Джун Ги O_O''' Quote Link to post Share on other sites
tedinzeto 2 Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 lee min ho a good kisser <-click LEE MINHO IS A GOOD KISSER, SON YEJIN CONFIRMS! SON YEJIN потвърди че МинХо се целува добре,въпреки възрастта му. Е едва ли някои се е съмнявал The reporter asked her, “How’s Lee Min Ho’s kissing skills?” and she replied and laughed, “He’s young but he sure was good at it. (Min Ho’s) Kissing on the neck was what I remember the most.” Min Ho also replied, “The bed scene was what I remember the most” and “It was my first bed scene”. Quote Link to post Share on other sites
Kiara_Yuichi 1 Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Е то си личеше, че Мин Хо се целува добре, щом и самата Yejin го каза : )) Искам да кажа, че Мин Хо успя да ми се издигне много в очите след играта си в Personal Taste. След като изгледах БОФ бях гледала още "Mackerel Run" и "I am Sam", и като цяло останах много разочарована от него и драмите. Харесва ми, че момчето се развива, много съм доволна от резултата по последният му сериал, и му пожелавам да продължава в същият дух. Също искам да спомена, че ме кефи повече с прическата си от "Personal Taste" беше просто убиец, и като цяло... Quote Link to post Share on other sites
blacky80 115 Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 ??? Етооо малко снимки за новият летен каталог на известната марка, заедно с Han JI Hye: Хубав каталог са сътворили от бранда Bang Bang. Явно Мин-хо е все по-харесван и за реклами, защото освен тази (знаете че от преди тази пролет Джи-соп беше рекламно лице на марката), гледах че снима и за онова хубавото кафенце в бурканчето "Cantata", която пак е отмъкнал от батко си. Аз се радвам за него, с много подобрени впечатления съм за Мин-хо, благодарение на персонажчето Джин-хо и цялата суетня около образа. Много мъжки издържа, така да кажа и затова само хубави неща очаквам оттук насетне.Може би и Йе-джин много му помогна, но не е без талант момчето.Би ми било интересно да го видя във филм и то по-лош образ да играе.Стига са го приемали за хубавецц. Quote Link to post Share on other sites
Jae_Hee 0 Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Това е , красавец е. Много добра актьорска игра, забавен е. Много ми хареса като разказва как са го взели за ролята на Джун Пьо. :D Quote Link to post Share on other sites
A Love To Kill 12 Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 С наближаването на рождения му ден (на 22 този месец ) момчето си пожелава ..."I want a girlfriend as my birthday present" Събитието ще бъде отпразнувано и тази година с 4,500 фена .... Също така Мин Хо споделил за различните подаръци - ТВ-(най - големия), куче-(най сладкия), лаптоп- (любимата му електрона вещ), дрехи, бужута и още много други .... Quote Link to post Share on other sites
A Love To Kill 12 Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! да ни е жив и здрав на първо място и много дълги години да ни радва на екрана Пожелавам му да успее да изиграе мечтаната роля и да запази тази доброта която притежава сега ! И да обича феновете си, защото ние сме му всичко Quote Link to post Share on other sites
Kathie 9 Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Happy Birthday to Lee Min Ho!!! Пожелавам му много успехи и в живота, и в кариерата, и в любовта! Quote Link to post Share on other sites
Камелия 6 Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Да му е честит рожденния ден. Да продължава да ни радва от екрана с много роли. Quote Link to post Share on other sites
Insomnia 3 Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Happy Birthday to Lee Min Ho ~ ! ♥ честит рожден ден и на това съвършенство ... ^ ^ keke~ пожелавам му цялото щастие и всичкия успех на света...дано животът му бъде изпълнен с безгранична любов....а в професионален план му желая адски много бъдещи проекти,чрез които невероятният му талант да блести и изумява...~ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts