Jump to content

Lee Min Ho (И Мин Хо)


Recommended Posts

Както казва и kitket - уж добър ръст, добра физика, но голяма уста, нос...

Според мен и това е чара му. Показва несъвършенство, но оставя едно топло усещане за реален човек, с недостатъците и плюсовете му. А най-голямата му сила е в постоянството и желанието за развитие, което показва. Поне аз така го възприемам. Момчето се старае и то много. Вярвам, че ще постига все по-големи успехи занапред. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 25 май се е състоял първия ми концерт от  Global Tour/ My Everything World Tour Concert в Seoul..Спомена,че на 28 май/29 май щели да го излъчват по телевизията Албума му можете да чуете от тук , защото от горния линк може скоро да го изтрият.

Една редовна рубрика от LOEN 

 

 

 

Малко снимки от албума...

 

tumblr_mnis37102D1s0q3amo1_500.jpg

 

 

tumblr_mnibcruAzt1rdfdp5o1_1280.jpgtumblr_mnibbrWtLx1rdfdp5o1_1280.jpgtumblr_mnibbrWtLx1rdfdp5o2_1280.jpgtumblr_mnib9yZRgs1rdfdp5o1_1280.jpgtumblr_mnib9yZRgs1rdfdp5o2_1280.jpgtumblr_mnhiqbWIAX1rdfdp5o1_500.jpgtumblr_mnhiqbWIAX1rdfdp5o2_500.jpgtumblr_mnhikpUoWL1rdfdp5o1_1280.jpgtumblr_mnibcruAzt1rdfdp5o2_1280.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Min Ho и Park Shin Hye ще снимат в Калифорния за новата си съвместна драма "Наследници"!

94630-park-shin-hye-and-lee-min-ho.jpg

Главните герои на драмата "Наследници", а именно Park Shin Hye, Lee Min Ho и Krystal от f(х) ще снимат по западното крайбрежие на САЩ за някои сцени от драмата.

Участниците в драмата на SBS, «Наследниците" ще бъдат около 3 седмици за снимките в Калифорния, Малибу и Лос Анджелис, за да отразят цветовете на луксозния живот на главните герои. Lee Min Ho е специално обучен да сърфирате за ролята. Така че скоро феновете ще могат да видят своя идол, да се носи на гребена на вълната по плажовете на Малибу.
Тази драма ще бъде в стила на известния телевизионен сериал "Gossip Girl". Тя ще  разказва за наследници на богати и влиятелни семейства.
източник: kpopstarz.com 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер звучи! Почти не остана до началото на тази драма.Park Shin Hye също ми е любимка. Да видим как ще се сработят с Мин Хо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз много се зарадвах като разбрах,че Мин Хо,Шин Хье и Йонг Хуа ще играят заедно,но четох някъде (мисля ,че в темичката на Йонг Хуа тук в сайта) че е отказал ролята,може и да ми се е привидяло ... Аз съм сигурна,че ако играе и той, пак ролята му ще е второстепенна и,че той ще бъде отново наранения и тн. :mellow: ,както във всички други драми,в които участва (като изключим Неartstrings) ... Е,не че не искам и той да участва,искам ,много при това  :kissy: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без съмнение Мин Хо е най-обичаната корейска звезда в Китай. Той е сред малкото корейски артисти с восъчна фигура в музея на Мадам Тюсо в Шанхай.

Лицето му се появява и в някои магазини за дрехи. Дори торбичките им са с неговия лик.

ee02d575dbdf6dec.JPG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видях, че от няколко седмици за Мин Хо има /полу/документална поредица по една телевизия. Явно това е начин да се държи рейтинга висок. Жалко, че само един от епизодите е преведен, за да си направя изводите дали показва себе си или "образа" си.

 

:click: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникат просто за мен най хубавия кореец и доста добре се справя с ролите си дано скоро илзезе нещо ново с негово у4астие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе на мен ли ми се струва само или по някога върви много вдървено да не казвам почти винаги ....дано да е от ролите ... иначе е уникален .... особено като се засмее по някога прилича на малък дявол .... nice <3

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...