Jump to content

The Confidence Man JP (2018)


Recommended Posts

ko51jf.jpg

 

Off Topic

mainvisual.jpg

 

The Confidence Man JP (コンフィデンスマンJP)

Страна: Япония

Също така известен като: Konfidensu Man JP

Период на излъчване: 2018 Април 09 старт

Време на излъчване: Понеделник 21:00

Формат: Renzoku

Жанр: Комедия

Канал: Fuji TV

Епизоди: 10

Режисьор: Ryo Tanaka, Hiro Kanai

Субтитри: Английски

 

Участват:

Нагасава Масами като Дако
Хигашиде Масахиро като Боку-чан
Кохината Фумийо като Ричард
Ода Лиса като Монако
Коте Шиня като Игараши

Кичизе Мичико като Сакурада Шизуко (епизод 2)

Такаюки Ямада като Джордж (епизод 5)

Окада Йошинори като Йорон Юя (епизод 7)

Койке Тепей като Кацура Кимихико (епизод 9)

 

Резюме: Дако (Нагасава Масами) е измамник, която чрез хитрост и манипулация отнема пари от якуза и други не много достойни бизнесмени. Тя работи с плахия и искрен  Боку-чан (Хигашиде Масахиро) и ветерана в измамите Ричард (Кохината Фумийо) . Dako има способността бързо да схваща основните неща на много професии,  което и позволява лесно да се представя за друг човек. Така това невероятно трио показва на всички какво означава колективна работа…

 

 

Линк към филма :click:

 

Свали с английски субтитри :click:       

 

Онлайн с английски субтитри :click:

                         

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооооо! Това е супер готино и тарикатско. Липсваше ми подобна дорама в последно време и усещам, как тази много достойно ще се нареди сред любимите ми.

Единственият недостатък са репликите, които буквално извират от героите и зрителят трудно успява да следи самия сюжет, а и да се наслаждава на играта на визията и главните, които са фантастични. Това си мислех в първата серия, но нататък нещата се уравновесяват и репликите не са толкова много. 

Изгледах 3 епизода и пиша веднага коментар, докато съм във възторг от видяното и градацията,  която сериите дават на историята. Третата беше най-уникална, забавна и поучетелна. В първите две гостуваха Йоске Егучи и Мичико Кичисе, но третата ми обра точките и целия смях до момента. Беше истински урок за живота, изкуството и гениите. Масами се справя удивително добре с превъплъщенията, но китайската лелка в еп 3 й лепна идеално. Повярвах й на мига. Такъв акцент извади, че паднах от стола. Масахиро пък беше най-сдуханият смотльо, който съм виждала, но изигран с такава лекота и финес, сякаш цял живот сам е бил такъв човек. Харесва ми, как представят героя му - като наивен на пръв поглед, боец за справедливост, а дълбоко в него спят хиляди други личности. Фумио Кохината не отстъпва на младите. Особено ме впечатли последната му прическа с трите щръкнали косъма на главата. Хаха! Големи скици са всички. Много позитивни и забавни. Дори дребните детайли радват тук и допълват чудесно атмосферата. 

Продължавам напред! Очаква ме серия, посветена на киното. Йош!

Надявам се да покажат и нещо от миналото на тримата. В началото споменаха малко, но е хубаво да има подобен фокус в даден момент.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още 3 серии са отметнати. Медицина, археология, семейство. Еп. 5 отново ме накара да се превивам от смях. Този път заради гостуващия актьор, който буквално излезе изпод масата, за да стресне не само Боку-чан, а и  самите зрители. Хахаха! Няма да издавам подробности за тези, които решат да гледат и да се радват на сериите и изненадите, които те  постоянно поднасят. 

Много гости имаше и в еп.7, който беше насочен към семейството и привързаността между хората. Човек не се нуждае от нищо друго, освен от уважение и семейство, независимо дали то е истинско или фалшиво. Важно е да се почитат възрастните. Хубави теми засяга тази дорама и още по-пубаво е, когато нашите измамници помагат дори на "жертвите" си. Тогава всички са щастливи и преродени.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Теппей Коике, Озава Рьота и Рюта Сато гостуваха в последните епизоди. Интересно, но дорамата завърши точно така, както започна. Затвори кръга. 

Много се забавлявах с тези образи. Дано направят поне Спешъл за добавка! Все пак, аз така и не разбрах, кои всъщност са тези хора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...