Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Rich Man

리치맨

 

Страна: Южна Корея

Още известен като: Richimane

Жанр: романтика, комедия

Епизоди: 16

Начало: 9 май 2018

Време на излъчване: сряда-четвъртък 23:00 часа

Сценаристи:  Hwang Jo Yoon, Park, Jung Ye

Режисьор: Min Doo Sik

Канал: MBN, dramax

 

Участват:

Suho (EXO) като Lee Yoo Chan

Ha Yeon Soo като Kim Bo Ra

Oh Chang Suk като Min Tae Joo

Kim Ye Won като Min Tae Ra

Park Sung Hoon като Cha Do Jin

Yoon Da Young като Mi SO

Lee Jae Jin като Kang Chan Soo

Park Hyun Woo като Michael

 

Резюме:

Драмата е римейк на японската "Rich Man, Poor Woman" (Fuji TV).

И Ю Чан е  президент на IT компанията Next In, която е най-желаното място за работа от млади професионалисти. Той е арогантен и недоверчив мъж, който трудно разпознава лица. 

Ким Бо Ра, родена в провинцията, е гордостта на семейството си и е известна в родното си място като умно момиче. Тя пристига в Сеул, за да постъпи в колеж и с амбицията да покрие големите очаквания, които ѝ възлагат нейните близки. През последната си година в колежа Ким Бо Ра среща трудност с намирането на работа. Мечтата ѝ е да работи в Next In. В този момент тя среща И Ю Чан и тази среща променя живота и на двамата.

 

 

Свали с български субтитри :subs:

Онлайн с български субтитри :subs:

Свали с български и английски субтитри

Свали с руски субтитри

Онлайн с руски субтитри

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, dido100 написа:

Корейски римейк на японски сериал? Още повече на добър японски сериал? С айдъл в главната роля? Няма нужда.

Мда, и аз не очаквам чудеса от Сухо, но ще му дам шанс най-вече заради него( с което заявление влизам в лично противоречие)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дори идеята, че ще прави мъгляви опити да се престува на Шун, ми идва много на баир! Този дори от снимката му личи, че не става за нищо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Kiddo написа:

Дори идеята, че ще прави мъгляви опити да се престува на Шун, ми идва много на баир! Този дори от снимката му личи, че не става за нищо.

Не мисля, че целта е да се преструва на Шун. Всеки актьор трябва да има свой начин да изгради даден образ, друг е въпроса, че Сухо не е актьор, а а айдъл. Да речем Канг Джи Хуан ми се връзва повече в тази роля, но имайки предвид, че партньорката му не е кой знае каква известна актриса, може би ще си паснат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно има фенове, които не са гледали японския сериал. ;)

Мисля като Дидо и Кидо, но от интерес ще дам шанс на първите епизоди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди да прочета резюмето, се загледах в снимките на актьорите и първата девойка адски ми заприлича на японка, явно приликата е била е търсена. А Шун <3 няма кой да го бие, но и аз ще погледна първите епизоди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

22 hours ago, pencheva_sz said:

Сигурно има фенове, които не са гледали японския сериал. ;)

.....

Ами да го гледат! Има време до този. Никой, който е запален по азиатското кино, не бива да пропуска Rich Man, Poor Woman! 

 

1 hour ago, excape said:

... А Шун <3 няма кой да го бие, но и аз ще погледна първите епизоди.

Не само Шун! Там и Сатоми беше великолепна! Елегантна, красива, чаровна, умна, захласната по него. Той по джапанки пише програмата, а тя се качва и слиза по стълбите към кабинета му, за да не й се схванат краката! И онова страхотно чудовище, дето я изплаши, когато потърка нослето на кученцето! То затова първия път програмата не стана  както той искаше.

Двамата бяха една от най - чудесните двойки в азиатски сериал!

:wub:

Лично аз смятам да изгледам и сериала, и филма, преди да почне този.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си го чакам това сериалче и ще си го гледам с кеф. Нямам нищо против участието на айдъли, чудесно плакна очички с тях и ми е гот. Винаги ще предпочета корейски сериал пред японски -римейк или не, както и кореец пред японец.  :PПогледнах страницата на оригинала и ми се изправи косата като видях мъжкия каст. :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много смел напън, да видим какво ще излезе. Странно ми се вижда, при наличието на такива прекрасни корейски актьори, да цопнеш хилав айдъл в роля перфектно изиграна от Огури Шун................;). Става нещо като да сравниш кон с кокошка! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах Suho в The Universe's Star и направи добра роля на залязващ айдъл.

Тук ще е в амплоа на  IT гений и от първите епизоди ще се разбере, дали е подходящ за корейския вариант или не!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лигаво-захаросана простотия! По-добре гледайте японския оригинал! Въобще нормални ли сте да сравнявате айдълчето с Шун Огури?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще го гледам главно заради И Дже Джин, каквато и да му  е ролята и колкото да му  е малка,не ме интересува нито другите роли,нито сюжетът.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аре, няма да плюя, само тактично ще кажа-  не си губете времето, гледайте японския оригинал, който е супер.:D И за актьорите(главните) няма да говоря, камо ли да сравнявам,  шот'  тук  просто такива  нема и ще е нелепо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че кой ви кара да сравнявате? Всеки човек,  актьор или айдъл, е разлиен.

Различно чувства, усеща и реагира.Актьорът трябва да вникне в емоцията на героя и точно да го предаде.

Но колкото и точно да е, минава през неговия вътрешен усет и свят за разбиране на нещата и остава своя отпечатък.

Все пак да не забравяме, че актьорите пресъздават човешки характери и емоции и защо 

тази роля да не може да бъде изиграна от обикновен човек,-айдъл, чийто характер и емоции напълно  да се припокриват с тази на героя, не е ли възможно? 

Да гледаме и ще видим.

Ако трябва да съм честна за себе си, рядко гледам японско. Може да са добри,

но като цяло японските актьори не ми грабват очите и сърцето.

Като гледам, повечето коментирате  корейски филми и сериали.:P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде го видя този "актьор" в корейската боза? Само не казвай, че са взели айдълчето в сериала заради "актьорските" му качества.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах епизода, къде със суб, къде не , защото се губеха доста, но мога да кажа, че началото е добро. От японската версия нищо не помня освен главната двойка, затова действието не мога да сравнявам, но актьорите от двата сериала- да. Да сравнявам Огури със Сухо е все едно да сравнявам Луната със Слънцето- хладното и студено излъчване на единия и миловидното и вечно усмихнато лице на другия. Ми, нищо общо нямат, но всеки носи своят индивидуалност в себе си и пресъздава емоциите по свой си начин.  И стигайки до това заключение още в началните минути вече спокойно гледах по-нататък случващото се. От един епизод нищо не мога да кажа, но важното е, че не би бяха неприятни героите и заобикалящите ги геройчета, даже напротив, бяха ми интересни.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

         Колко пъти съм гледала японската версия няма да казвам, не защото не искам, а защото им загубих броя. Обожавам Огури Шун, Сатоми също ми е любимка. Трудно ще бъдат достигнати, а задминати още по-малко. Реших, обаче да дам шанс на корейския сериал, защото харесвам идеята, харесвам мислещите млади хора, харесвам бързото развитие на технологите. Аз съм от поколението, което растеше без телевизор. После, когато се появи това чудо на техниката в съседска къща, целия квартал ходеше на телевизия. А той телевизора, беше един такъв съвсем малък, екранчето сиво, далечно, но възрастните тогава го гледаха с такъв интерес и какво виждаха не знам.

         След десетина години и ние си купихме телевизор и тогава гледах "Четиримата танкисти и кучето". Програмата, започваше в 18.00, и завършваше май някъде в 22.00. Когато гледах японската версия си спомнях точно за това, първия телевизор в дома на Тошко. Спомних си и първия си компютър Правец, на който правех биоритмите на колегите в училище. Много ме кефи последната техника, обожавам да я притежавам и да я ползвам. Толкова е лесен живота с нея. Един клик и си в която точка на света си избрал, четеш любимата си поезия, слушаш твоята музика. Знаеш какво се случва по света. Светът е твой, всичко е толкова близко и ти се чувстваш като част от този свят. Дороти, ще видим как ще се справи и какво ново ще ни покаже!

         Затова ще му дам шанс на този сериал, за да видя новите технологии, за да науча нещо ново, а ако ме развълнуват корейските актьори, айдъли, или каквито и да са, ще ги гледам така често като японските им събратя. За сега изгледана първа серия - ок.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...